بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

درنقد اطلاعيه فدراسيون عليه دايي؛عوام فريبي كامل

با سراسر اطلاعيه حكايت از صحت اظهارات دايي داشته و با خواندن دقيق آن متوجه مي‌شويم به هدف بازي با آبرو و حيثيت دايي تنظيم و به ويژه در بند آخر جز قصد تحريك افكار عمومي عليه دايي هدفي را دنبال نمي‌كند.

سايت گل-درپي نامه فدراسيون فوتبال در قبال ادعاهاي مالي علي دايي، نكات زير به ذهن مي آيد:

1- فدراسيون در بند اول بدون رد نمونه‌هاي ذكر شده عدم حمايت از تيم‌ملي توسط دايي در برنامه نود، مدعي حمايت همه جانبه از سرمربي گرديده كه در حد همان ادعا باقي مي‌ماند و در بند سوم از ادعاي بي‌سند خود كوتاه آمده و در تناقضي آشكار اعلام كرده «از تمامي برنامه‌هاي دايي به طور همه جانبه!! و در حد بضاعت حمايت كرده»،‌ (تناقض كلامي بين حمايت همه جانبه و در حد بضاعت ) نشان از عدم پاسخگويي است.

2. در بند دوم بي‌رد ادعاي تقاضاي استعفاي دايي تلويحاً‌ كناره‌گيري دايي را تأييد اما به مسائل مالي (مطالبات معوق دايي) نبست داده و اذعان كرده در مذاكره با دايي و اينكه «عدم همراهي دايي با تيم‌ملي به مصلحت جامعه فوتبال و تيم‌ملي نيست.» بدون پرداخت مطالبات او را قانع كرده كه با تيم‌ملي همراهي كند و با افتخار ذكر كرده كه البته وجه قرارداد دايي بعداً‌ و به تدريج و كاملا پرداخت شد.

3. در بند 4 ضمن ضمن عدم رد ادعاي دايي مبني بر اينكه پرونده براي تنظيم لايحه دفاعي سه ماه است كه از كميته انضباطي گرفته شده و اصلا در اختيار كميته نيست تا منجر به صدور رأي شود مدعي شده پرونده در كميته انضباطي مطرح رسيدگي است و تأخير در صدور رأي را به مسائل بي‌ارتباط با موضوع (اتمام مسابقات ليگ) پيونده زده است،اما در بند آخر قبل از رسيدگي رأي فدراسيون را صادر و چنين قضاوت كرده است «مردم شريف خوب مي‌دانند دايي وجني را از بيت‌المال!! مطالبه مي‌كند كه در قبال آن عملكردي نداشته و اصرار بر موضوع را به مصلحت دايي و جامعه قهرمانان ندانسته است.»

با سراسر اطلاعيه حكايت از صحت اظهارات دايي داشته و با خواندن دقيق آن متوجه مي‌شويم به هدف بازي با آبرو و حيثيت دايي تنظيم و به ويژه در بند آخر جز قصد تحريك افكار عمومي عليه دايي هدفي را دنبال نمي‌كند.

اولاً‌: حتي اگر بپذيريم علت استعفا مطالبات مالي بود، اينجا كدام طرف محكوم است آنكه حق خود را طلب مي‌كند يا طرفي كه به تعهدات خود به موقع عمل نكرده و سبب به وجود آمدن مطالبات معوق گرديده است.

ثانياً: آسمان(عدم رسيدگي كميته انضباطي) را به ريسمان(اتمام مسابقات ليگ) ببافيم از كدام منطق عقلي و كلامي سود مي‌برد.

ثالثاً: قرارداد دو ساله ببنديم و بدون توافق طرفين يكطرفه قرارداد را فسخ كنيم(اخراج دايي) اما حاضر نباشيم خسارت ناشي از فسخ قرارداد را بپردازيم بر كدام قانون و موازين حقوقي استوار است.

رابعاً: قبل از صدور رأي خود راساً قضاوت كنيم و نيز به تأكيد برشعارهايي از قبيل «مطالبه از بيت‌المال» يا «مطالبه وجه بدون عملكرد» جز عوام فريبي و سوارشدن بر جهل عامه بقصد هتك حيثيت دايي چه نامي مي‌توان نهاد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 06-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض یادداشت ویژه: اين روزها را فراموش نکنيم؛ بازي عربستان با اسپانيا دعواي کفاشيان با واعظ

راستي در روزهايي که بازار بازيهاي تدارکاتي داغ است،تيم ملي ايران کجاست؟ در فاصله کمتر از دو هفته مانده به شروع جام جهاني،تقريبا هر روز چندين مسابقه دوستانه در نقاط مختلف جهان برگزار مي شود و سهم ايران از اين همه بازي،تنها گوشه نشيني و بي خبري از همه جاست.اسپانيا سه روز پيش با تيم ملي عربستان بازي کرد و کره شمالي و ژاپن و کره جنوبي هم که در آفريقاي جنوبي حاضر خواهند بود،چند بازي تدارکاتي انجام داده اند.
تيم ايران هم آنقدر پرستيژ دارد که در اين روزها يکي از 32 تيم حاضر در جام جهاني بخواهد با اين تيم بازي کند. وقتي عربستان حريفي مثل اسپانيا پيدا مي کند،ايران هم مي تواند حريف تدارکاتي مناسبي پيدا کند. عصر يکشنبه تيم ملي ژاپن درحالي با انگليس بازي کرد و فابيو کاپلو از بازي عالي ژاپني ها کلافه شده بود که مهمترين خبر در فوتبال ايران،شکايت رييس فدراسيون از مديرعامل باشگاه استقلال بود؛خبري که خبرگزاري هاي مختلف با آب و تاب خاصي روي آن مانور کرده بودند. خبر مهم ديگر نامه سرگشاده محمد مايلي کهن به رييس سازمان صدا و سيما بود؛نامه اي که در آن مربي باتجربه از نفر اول رسانه دولتي خواسته بود جلوي انتشار اخبار نادرست از بزرگ ترين رسانه کشور را بگيرد.اخبار مهم ديگري هم بود.از جمله اينکه حسين هدايتي و حبيب کاشاني همچنان مشغول جنگ رسانه اي هستند و يکديگر را به فريب افکار عمومي متهم مي کنند.

جامعه فوتبال ايران درگير اين اخبار بسيار بسيار مهم است و اصلا وقت نمي کند براي تيم ملي بازي تدارکاتي برگزار کند.شايد هم انگليسي ها اول مي خواستند با ايران بازي کنند و اسپانيا هم سوداي رويارويي با تيم قطبي را در سر داشت اما دعواي کفاشيان با واعظ آشتياني و اعتراض چند باره دائي به تاج و ديگر مسؤولان فدراسيون فوتبال،همه برنامه هاي تيم ملي را به هم ريخت و باعث شد دل بوسکه و کاپلو به بازي با عربستان و ژاپن راضي شوند.

درست است که ضرر بيشتر را انگليس و اسپانيا کردند اما فوتبال ايران و تيم ملي هم «يک ذره» ضربه خوردند از ترافيک سنگين اخبار مهم و انجام ندادن بازي دوستانه. فقط بايد همه يادشان باشد پس از ناکامي در جام ملتها و حتي نرسيدن به جام جهاني 2014 اين روزها را ياد کنند؛روزهايي که وين روني براي گرفتن توپ از مدافع ژاپن،راهي جز لگد زدن پيدا نمي کرد و در ايران مديران استقلال و استيل آذين و پرسپوليس و البته رييس فدراسيون فوتبال،مشغول جنگ و دعوا با هم بودند و همه چشم ها خيره بود به نتيجه دعواها. يادمان باشد سال بعد اگر ايران يک بازي سنگين را باخت،همه چيز گردن سرمربي و يک بازيکن خاص و داور نيفتد. يادمان باشد اين روزها در فوتبال ايران چه اتفاقات مهمي رخ مي دهد و چه اخبار مهمي جامعه فوتبال را تحت تاثير قرار داده است. فراموش نکنيم در همين روزها تيم هاي ديگر آسيا براي پيشرفت چطور دارند کار مي کنند و مسابقه مي گذارند و مي دوند و عرق مي ريزند.

نتيجه احتمالي اين روند،موفقيت نسبي تيم هايي مثل ژاپن و کره و عربستان در جام ملتها است و فوتبال ايران هم قطعا از صحنه روبوسي و آشتي کفاشيان و واعظ آشتياني مستفيض خواهد شد.همانطور که دعواي خيلي مهم مايلي کهن و قلعه نويي،فرجام خوشي مثل روبوسي داشت.

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 06-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض حاشیه های جام 98 از زبان بیژن ذوالفقارنسب

آقاي طالبي آدم بزرگواري بود اما در آن مقطع فقط 12، 13بازيكن تيم‌ملي را مي‌شناخت و به‌رغم زندگي در آمريكا كوچك‌ترين اطلاعي از تيم‌ملي آمريكا در جام‌جهاني98 نداشت

سایت گل ـ بیژن ذوالفقارنسب، در جام جهانی 1998، 12 سال این روزها به عنوان دستیار جلال طالبی، روی نیمکت ایران می نشست واقعیت که او هرگز از یادآوری آن خوشحال نیست، چرا که ظاهرا شأن خود را بالاتر از دستیاری طالبی می داند. او در مصاحبه ای با نشریه تماشاگر از زاویه خودش بخشی از اتفاقات تیم ملی در آن دوران را واکاوی کرده است. شاید بد نباشد شما هم حرف های ذوالفقارنسب را بخوانید. در روزهای آینده صحت و سقم این جملات را در گفت وگو با سایر افراد بررسی خواهیم کرد.

- شنيده‌ايم در جام‌جهاني98 جريانات پشت پرده زيادي وجود داشته كه جامعه فوتبال هنوز از آن بي‌اطلاع هستند. آن هم بعد از حدود 12سال؟!

مثلا چه جريانات پشت پرده‌اي؟

- مثلا اين‌كه گفته شده در بازي اول برابر يوگسلاوي قرار بوده عابدزاده دروازه‌بان باشد اما از تهران دستور داده‌اند كه نكيسا درون دروازه بايستد.

نه، اين‌طور نيست. من هم در آن بازي موافق حضور عابدزاده بودم اما پاي عابدزاده در بازي اول آن‌قدر مشكل داشت كه ما براي درمان او را به ايتاليا فرستاديم. در آن بازي اختلافات بيشتر از آن‌كه خارج اردوي تيم‌ملي باشد داخل اردو بود.

- يعني از تهران هيچ هدايت و دستوري نبوده؟

ببينيد اگر بخواهم دقيق‌تر جواب بدهم بايد بگويم كه اگر هم بوده من اطلاعي نداشتم!

- داستان تشكيل گروه و باندهاي داخل تيم‌ملي از كجا شروع شد؟

باندبازي بيشتر يك ايده و بازي مطبوعاتي بود. صفايي فراهاني خصوصيات منحصر به فردي داشت، خصوصياتي كه در عمل به‌شكل اشتباه بروز كرد. او يك عده بازيكن را رابط خودش با جو تيم‌ملي كرد كه حركت اشتباهي بود. ايويچ را همين گروه كنار گذاشتند. ما در ايتاليا آن باخت وحشتناك را آورديم و فردا صبح شنيديم كه ايويچ بركنار شده و جلال طالبي سرمربي شده است!

- يعني اين تغيير از سوي آن بازيكنان بوده است؟

نه. مديريتي كه بر عملكرد بازيكنان وجود داشت باعث آن مسئله شد. يك روز صفايي فراهاني به ايتاليا آمد و دكتر الهي قمشه‌اي را با خودش آورد. او شروع به صحبت با اعضاي تيم كرد و متاسفانه افتضاحاتي بروز كرد كه بعدا براي‌تان شرح مي‌دهم. من به انتخاب آقاي جلال طالبي اعتراض داشتم و مي‌خواستم از تيم‌ملي كنار بروم اما به‌اصرار صفايي برگشتم. صفايي كه به ايتاليا آمد با تك‌تك 24بازيكن حاضر در اردو جلسه گذاشت. جلسات او از 2دقيقه تا 45دقيقه طول مي‌كشيد. با يك بازيكن 2دقيقه و با عابدزاده و دايي 40دقيقه حرف زد. آخر بحث هم از بين آن‌ها 5نفر يعني عابدزاده، دايي، زرينچه، خاكپور و نادر محمدخاني را گزينش كرد. اين بازيكنان به‌عنوان نماينده بايد رابط اردوي تيم‌ملي با صفايي فراهاني مي‌شدند. اين حركت صفايي فراهاني نطفه بازيكن‌سالاري را در ايران منعقد كرد. اولين كاري كه اين بازيكنان كردند تصميمي بود مبني بر اين‌كه تيم در فاصله 11روز به جام‌جهاني براي 2 تا 3روز به تهران برگردد اما من با اين قضيه مخالفت كردم.

- يعني مخالفت شما به همه تيم‌ملي چربيد؟

بله، چون حرف من منطقي بود. مگر مي‌شود 11روز به جام‌جهاني مانده به تهران برگرديم و رشته افكار و برنامه‌هاي‌مان گسسته شود؟ بنابراين تصميم گرفتيم كه خانواده بازيكن‌ها به ايتاليا بيايند. قرار شد هر كس كه تمايلي براي آمدن خانواده‌اش ندارد، مثل مجردها 2هزار دلار پول بگيرد.

- پس از اين‌جا باندبازي رسما شروع شد؟

ابتداي كار باندي در ميان نبود. گروه 5نفري بود كه صفايي فراهاني خودش مبدع و خالقش بود اما در آن زمان آن‌ها نمي‌توانستند عملكرد ما يعني كادر فني تيم‌ملي را تحت‌الشعاع قرار دهند.

- اما بي‌احترامي‌ها در همان بازي‌ها آغاز شد. خداداد عزيزي به‌شدت جلال طالبي را مورد توهين قرار داد.

- كار بدي بود اما يك اتفاق ساده پيش آمد، كما اين‌كه قبل و بعد از آن اتفاقات مشابه بسياري وجود داشت. خداداد در شرايطي تعويض شد كه ما 2 بر صفر از آمريكا پيش بوديم، آن هم در دقيقه80؛ اما او بيرون آمد، پيراهن را از تن درآورد و آن را به زمين كوبيد و به رختكن رفت.

- يعني از الفاظ ركيك استفاده نكرد؟

نه. فقط همين بود كه گفتم، بعدها كدورت‌ها هم البته از بين رفت. با اين حال تصميم داشتيم او را به تهران برگردانيم اما اين تنبيه خيلي ساده اصلا به مرحله اجرا در نيامد.

- اين داستان چطور شكل گرفت؟ چرا جلال طالبي تا اين حد خنثي رفتار مي‌كرد؟

ايشان آدم محترمي بودند اما بيشتر زمان آماده‌سازي تيم‌ملي در اردوي بروجرد شكل گرفت. روزي كه ما براي انجام اردو به رم رسيديم جلال طالبي با گرمكن بر سر تمرينات تيم‌ملي آمد اما ايويچ ايشان را از حضور در تمرينات منع كرد. آقاي طالبي آدم بزرگواري بود اما در آن مقطع فقط 12، 13بازيكن تيم‌ملي را مي‌شناخت و به‌رغم زندگي در آمريكا كوچك‌ترين اطلاعي از تيم‌ملي آمريكا در جام‌جهاني98 نداشت.

- آيا كنار گذاشتن ايويچ در آن مقطع تصميم درستي بود؟

خير. هر چند ايشان در كوچينگ اشتباهاتي داشت اما در جام‌جهاني به درد ما مي‌خورد. به باخت 7-1 ايران به رم توجه نكنيد، آن باخت ماجراي ديگري دارد. ماجرايي كه 100درصد فني نبود. چطور تيمي به رم 7 بر يك مي‌بازد و 3روز بعد اينترميلان را 4 بر يك مي‌برد!

- يعني در كل ايويچ را قبول داريد؟ يا اگر نمي‌خواهيد به‌صورت مطلق جواب دهيد به‌صورت نسبي بفرماييد انتخاب شما از بين ايويچ و بلاژويچ كدام است؟

در كل ايويچ نسبت به بلاژويچ مربي بزرگ‌تري بود.

- برانكو چطور؟

او كه اصلا مربي بزرگي نبود. فوتبال ايران او را بزرگ كرد و در ايران الحق مربي بزرگي هم شد.

- پس چطور به او كمك كرديد؟

كمك من به برانكو در مقطعي بود كه تيم‌ملي دچار بحران شده بود و من تنها به درخواست دوست بسيار خوبم دكتر محمد دادكان به بررسي حريفان تيم‌ملي پرداختم. در واقع من مشاور محمد بودم و اطلاعاتم را در اختيار او گذاشتم.

- در بازي ايران- آمريكا و ايران- آلمان بين خداداد و طالبي در رختكن هم اتفاق مهمي رخ نداد؟

اصلا اتفاقي رخ نداد. كلا تمام هم‌وغم جلال طالبي در دوران مربيگري‌اش اين بود كه بالانس بازيكن بين پرسپوليس و استقلال برابر باشد.

- راستي صفايي فراهاني با آن همه سياستمداري نمي‌دانست جلال طالبي به درد تيم‌ملي نمي‌خورد؟

دار و دسته دارايي‌چي‌ها در تهران خيلي روي او تسلط داشتند و با آن همه اطلاعات و توانايي او را شست‌وشوي مغزي مي‌دادند. حتي يك بار از ساعت 10شب تا 4صبح به وقت محلي با او تلفني صحبت مي‌كردند.

- يعني به‌خاطر همين رفتار آن‌ها بود كه مرحوم منصور اميرآصفي استعفا داد؟

دوست ندارم در اين شرايط منتقد صفايي فراهاني باشم اما او برخلاف ادعاهاي زيادي كه مبني بر ايستادن پاي رفاقت تا پايان خط داشت كمتر كار را با كسي تمام مي‌كرد. از يكصد انتصابي كه در تيم‌هاي ملي داشت بگيريد تا يادآوري اين واقعيت كه استاد اميرآصفي و حسن امين‌بخش با اين‌كه مدير و سرپرست تيم‌ملي و جزو 10مرد خوشنام فوتبال ايران بودند نتوانستند در اين فضا كار كنند و از تيم‌ملي استعفا دادند و نوآموز مدير تيم‌ملي شد. ناصرخان هم در فرودگاه به من گفت جلال طالبي هم مي‌آيد. با تعجب گفتم چرا جلال طالبي؟ گفت براي اين‌كه من تنها نباشم!

- راستي داستان علي كريمي چه بود؟ چطور شد اين بازيكن را از احمد خداداد تحويل نگرفتيد؟

احمدآقا نبود، حميد خداداد و رضا ثقفي به بروجرد آمدند و گفتند ستاره‌اي داريم كه تيم‌ملي را در جام‌جهاني از اين رو به آن رو مي‌كند. اولا آن‌ها كريمي را همراه خودشان نياورده بودند ثانيا اگر علي كريمي آمده بود و در سطح زيدان هم بود نمي‌توانستيم از وجودش استفاده كنيم چراكه فهرست 40نفره را طبق قانون بايد از 6ماه قبل به مسئولان فيفا و جام‌جهاني تحويل مي‌داديم. البته من هميشه به نظر حميد خداداد احترام مي‌گذارم و حرفش را همان وقت هم باور كردم.

- دوست دارم يك سوال كليشه‌اي بپرسم؛ دوست دارم بدانم اگر تيم‌ملي ما در جام‌جهاني2006 با آمريكاي98 روبه‌رو مي‌شد مي‌توانست برنده باشد؟

امكان نداشت. تيم98 ما از لحاظ ساختاري بهترين تيم بعد از انقلاب بوده است. در تيم98 به‌جز 2بازيكن در 2پست همه از بهترين‌هاي آن زمان بودند.

- كدام پست‌ها؟

يكي از 3دفاع سيستم 2-5-3 و يك پيستون‌چپ قابل‌تر اگر داشتيم به دور دوم مي‌رفتيم.

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض قطبي فهرست تيم ملي را اعلام كرد؛ نكونام و شجاعي نيستند

دو ستاره ايراني شاغل در لاليگا با هماهنگي با سرمربي تيم ملي و گذراندن تعطيلات در اين اردو حضور ندارند

سايت گل- افشين قطبي سر مربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي 25 بازيكن اعزامي به اردوي تداركاتي اتريش را اعلام كرد.

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال ، اين بازيكنان از ميان 35 بازيكن قبلي (در تاريخ 4 خرداد ماه) برگزيده شدند. بازيكنان انتخابی تیم ملی فوتبال ایران بايد ساعت 23 روز شنبه مورخ 19/4/89 خود را در هتل آكادمي فوتبال به كادر فني معرفي کنند .اعضاي تيم ملی فوتبال کشورمان يكشنبه هفته آینده تهران را به مقصد اتريش ترك خواهند كرد.

اسامي بازيكنان به شرح زير اعلام شده است :

سيد مهدي رحمتي ،هادي عقيلي،خسرو حيدري،سيد جلال حسيني ،احسان حاج صفي از سپاهان

ايمان مبعلي ،فرزاد آشوبي،حنيف عمران زاده و ميلاد ميداوودي از استقلال

شهاب گردان ،محمد رضا خلعتبري، سيد محمد حسيني و قاسم حدادي فر از ذوب آهن

علي كريمي،مهرزاد معدنچي ،حسن اشجاري،ميلاد زنيد پور از استيل آذين

عليرضا حقيقي،هادي نوروزي،غلامرضا رضايي از پیروزی

محمد نصرتي از تراكتورسازي تبريز

پژمان نوري از ملوان بندر انزلي

كريم انصاري فرد از سايپا

ابراهيم ميرزا پور از پيكان

آندرانيك تيموريان (لژیونر)

افشين قطبي سرمربی تیم ملی در باره ليست جديدش گفت: «همانطور كه پيش از اين اعلام شده بود كادر فني تيم ملي بهترين و آماده ترين ها را براي اعزام به اردو انتخاب کرده است .ضمن اینکه فرهاد مجيدي بدليل اينكه مدارك خود را به موقع تحويل فدراسيون نداده ،حميد علي عسگر بدليل مصدوميت و مهرداد اولادي بدليل مشكل نظام وظيفه و خروج از كشور به اتریش اعزام نمي شوند.همچنين در پستهاي گوناگون بهترين نفرات به نظر كادر فني انتخاب شده و اعزام خواهند شد.»

اين اردو قرار است در منطقه kliening در هشتاد كيلومتري شهرهاي graz و klagenfuet برگزار شود.

قطبي بار ديگر تاكيد كرد كه درهاي تيم ملي هميشه به روي بازيكنان با كيفيت فوتبال ايران باز است و با توجه به زمان باقيمانده تا مسابقات جام ملتهاي آسيا ،آغاز ليگ برتر باشگاه هاي ايران، فرصت مناسبي است تا بازيكنان باشگاه ها شايستگي خود را براي عضويت در تيم ملي نشان دهند.

تيم ملي ايران در جريان اردوي تداركاتي اتريش ديدار دوستانه اي با تيمهاي ستاره سرخ بلگراد ،MTK بوداپست و لازيو ايتاليا برگزار خواهد كرد و در جهت همكاري با باشگاه ها 2 روز زودتر از موعد قبلي به ايران باز خواهد گشت.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-01-2010
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی

سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام

نكونام و شجاعي به استقبال ملي پوشان آمدند

2 بازيکن ايراني باشگاه اوساسونا که زودتر خود را به چين رسانده بودند، به محض ورود کاروان ايران به جنجو به استقبال همبازيان خود آمدند.

تيم ملي فوتبال ايران که براي برگزاري يک ديدار دوستانه به کشور چين سفر کرده، شب گذشته وارد شهر جنجو مرکز ايالت هنان شد.

*جواد نکونام و مسعود شجاعي که پس از بازي هفته نخست فصل جديد لاليگا برابر آلمريا به چين پرواز کرده و زودتر از ساير نفرات به جنجو رسيده و در هتل مستقر شده بودند هنگام ورود ساير اعضاي تيم به استقبال آنها آمدند.

*کاروان تيم ملي پس از ورود به جنجو و پس از طي يک مسير 30 دقيقه اي با اتوبوس از فرودگاه، به هتل کراون پلازا که يکي از بهترين هتل هاي اين شهر و در جنب چند هتل بين المللي ديگر قرار دارد وارد شده و بلافاصله شام را صرف کرده و به اتاق هاي خود که از قبل هماهنگ شده بود رفتند تا خستگي اين سفر را از تن بدر کنند.

* بازيکنان امروز صبح نيز پس از صرف صبحانه به استراحت پرداختند و با رفتن به استخر و سالن بدنسازي سعي کردند خستگي*شان به طورکامل رفع شود.

*تيم ملي بعد از ظهر امروز و ساعت 18:30 يک جلسه تمرين خواهد داشت و فردا نيز تمرينات خود را ادامه خواهد داد تا خود را براي بازي عصر جمعه برابر تيم ملي چين آماده کند.

* موقعيت شهر جنجو ايالت هنان که مرکز آن شهر جنجو است در شمال شرقي جمهوري خلق چين و نزديک درياي چين شرقي قرار دارد. وسعت اين استان 167 هزار کيلومتر مربع و جمعيت آن براساس آخرين سرشماري در سال 2007 بالغ بر 94 ميليون و 290 هزار نفر است. نام اين استان Henan از دو بخش تشکيل شده است. He به معناي رودخانه که منظور همان رودخانه معروف زرد است و Nan به معناي جنوب. بدين ترتيب معناي واژه Henan (جنوب رودخانه زرد) است. جنجو مرکز اين ايالت پرجمعيت ترين شهر اين استان است و از ديگر شهرهاي قابل ذکر هنان مي توان به کاي فنگ، لويانگ، شين شيانگ، آنيانگ، لو هه و شوچانگ اشاره کرد.

هواي شهر جنجو نسبتا گرم و شرجي و امروز ابري است.

* ديدار دوستانه تيم هاي ملي ايران و چين ساعت 19:30 روز جمعه به وقت محلي (16 به وقت ايران) در ورزشگاه اصلي شهر جنجو برگزار خواهد شد.
قدیمی 09-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

ادعای مدیا آفیسر تیم ملی: فقط مصاحبه هایی که من تائید کنم رسمیت دارند!

مدیا آفیسر تیم ملی ادعا کرد هر مصاحبه ای که از ملی پوشان و مربیان پخش یا منتشر می شود ، به شرط تائید او رسمیت دارد!

خسرو والی‌زاده با بیان این مطلب تصریح کرد: کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران روز چهارشنبه در اطلاعیه مهمی اعلام کرد که از این پس هر خبر یا مصاحبه‌ای از سوی اعضای کادر فنی یا بازیکنان تیم ملی که بدون هماهنگی با مدیر رسانه‌ای تیم در رسانه‌ها منتشر شود، بی اعتبار خواهد بود.

وی افزود: کادرفنی تیم ملی شامل افشین قطبی (سرمربی) و علیرضا منصوریان، پیت بیوتر و منصور رشیدی (مربیان) تاکید دارند، درهای تیم ملی هیچگاه بسته نیست و تا جام ملت‌های آسیا هر بازیکنی که کیفیت و شخصیت بین المللی داشته باشد به اردوی این تیم دعوت خواهد شد.

والی‌زاده در خاتمه تاکید کرد: از این پس انتشار هرگونه خبر یا مصاحبه با کلیه اعضای تیم ملی تنها با هماهنگی از طریق مدیر امور رسانه‌ای تیم ملی (مدیا آفیسر) انجام خواهد شد و اخباری که جز از این طریق منتشر شود، صحیح، موثق و مورد تایید نخواهد بود.

منبع:خبرآنلاين
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض فدراسیون فوتبال اجازه fiiilttttter کردن سایت‌ها را ندارد

در واکنش به ادعای غیر قانونی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
فدراسیون فوتبال اجازه fiiiiiiiilter کردن سایت‌ها را ندارد

برای مسدود شدن سایت‌های خبری نیاز مبرم به نظر مقام قضایی وجود دارد، این مساله یکی از حقوق مسلم قوه قضائیه به شمار می‌رود و هیچ مرجع دیگری نمی‌تواند در این امر دخالت کند، از این رو مسوولان فدراسیون فوتبال باید با درک صحیح از شرایط نباید چنین اظهارنظرهایی غیررسمی و غیر کارشناسی شده‌ای را در رسانه‌های گروهی کشور منتشر کنند.»

شبکه ایران - رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روز گذشته در مصاحبه‌ای متفاوت به یکی از خبرگزاری‌های کشور گفت:" اگر باشگاه‌های فوتبال ایران بیانیه صادر کنند تا اطلاع ثانونی مسدود خواهند شد."

اظهارنظر تامل برانگیز رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص فعالیت‌ رسمی سایت‌های باشگاه‌های فوتبال با واکنش تند مدیران باشگاه‌ها و اهالی فوتبال رو به رو شد، چرا که مجتبی شریفی بدون درنظر گرفتن مواد قانونی چنین اظهارنظری را مطرح کرد و باعث شد برخی رسانه‌های بیگانه از این مساله سو استفاده کنند.

رئیس کمیته انضباطی که پیش از این وعده برخورد با برخی خبرنگاران حاشیه ساز را مطرح کرده بود در جدیترین اظهار نظر خود که در گفت و گو با ایسنا به طور رسمی منتشر شد، با هشدار شدید به اهالی فوتبال گفت:« امسال برای مصاحبه‌های غیرفنی و ایجاد جنجال و خشونت که مصداق اهانت باشد جریمه‌های سنگین و محرومیت در نظر گرفته‌ایم. ضمن اینکه هیچ باشگاهی حق صدور بیانیه‌ای ندارد و سایت باشگاه‌ها هم به غیر از اخبار مربوط به تیمهای ورزشی‌شان حق پرداختن به مسایل حاشیه‌ای را ندارند. صدور هرگونه بیانیه ممنوع است چرا که بیانیه مصاحبه‌ای مجازی محسوب می‌شود و بیانیه باشگاه‌ها به منزله گفت‌وگوی مدیران باشگاه‌هاست. اگر سایت باشگاه‌ها بیانیه‌ای صادر کنند تا اطلاع ثانوی مسدوم می‌شوند و کمیته انضباطی این حق را دارد که جلوی ارسال اخبار سایت باشگاه‌ها را بگیرد.»

سخنان مجتبی شریفی در خصوص filter شدن سایت‌های باشگاه‌های فوتبال به غیر از این که در محافل ورزشی بازتاب گسترده‌ای داشت، باعث شد برخی از حقوقدان هم به این مساله معترض شوند، حجت الاسلام محمد تقی رهبر، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با انتقاد از طرح چنین اظهارنظرهایی در رسانه‌های گروهی گفت:«برای مسدود شدن سایت‌های خبری نیاز مبرم به نظر مقام قضایی وجود دارد، این مساله یکی از حقوق مسلم قوه قضائیه به شمار می‌رود و هیچ مرجع دیگری نمی‌تواند در این امر دخالت کند، از این رو مسوولان فدراسیون فوتبال باید با درک صحیح از شرایط نباید چنین اظهارنظرهایی غیررسمی و غیر کارشناسی شده‌ای را در رسانه‌های گروهی کشور منتشر کنند.»

وی در ادامه می‌گوید:«کمیته انضباطی فدراسیون‌های ورزشی تنها وظیفه دارند در حوزه فعالیت خود و اعضای خود به تخلفات رسیدگی کنند،این که هر فردی بخواهد از محدوده اختیارات خود فراتر برود و در امور غیر تخصصی ورود پیدا کند ناخواسته باعث به وجود آمدن هرج و مرج در سیستم قضایی کشور خواهد شد از این حیث به دوستان توصیه می‌کنم قدری هوشمندانه اظهارنظر کنند و مراقب باشند دوشمان از این مسائل برای تخریبدستگاه‌های اجرایی سودجویی نکند.»

از سویی دیگر ، براتی کارشناس مسائل حقوقی در این باره به خبرنگار شبکه ایران می‌گوید:« متاسفانه اظهار نظر رئیس محترم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هیچ مبنای قانونی ندارد، چرا که برای مسدود کردن سایت‌های خبری و نشریات رسمی کشور نیاز به آرای دادگاه‌های رسمی کشور است، تنها مراجعی که در این زمینه صاحب رای هستند محاکم قضایی هستند که در این روش نیز سیستمی منطقی و بروکراسی خاص طی می‌شود تا یک سایت خبری یا روزنامه‌ای رسمی از فعالیت محروم شود، این حرف اصلا درست نیست که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این حق را دارد که مانع از فعالیت خبری یک باشگاه‌ رسمی کشور شود.»

وی در ادامه توضیح داد:«بر اساس اساسنامه فدراسیون فوتبال کمیته انضباطی تنها حق دارد در خصوص اعضای مجمع رسمی فدراسیون فوتبال اقدام به صدور رای کند و کسانی که در این مجمع عضویت ندارد هیچ وظیفه‌ای ندارد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پاسخگو باشند. از این رو باید در این خصوص گفت که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ادعایی غیر قانونی داشته و هیچ اقدامی در این خصوص نمی‌تواند صورت گیرد.»

براتی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از تصمیمات غیر کارشناسی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت:« چندی پیش کمیته انضباطی اعلام کرد با خبرنگاران متخلف برخورد خواهیم کرد در صورتی که اصلا این کمیته چنین مجوزی ندارد که با افراد غیر عضو مجمع رسمی فدراسیون فوتبال برخورد کند، به نظر می‌رسد مسوولان محترم کمیته انضباطی با تجدیدنظر در نوع گفتار خود باید مانع از به وجود آمدن چنین فضایی در فوتبال شوند.»

به نظر می‌رسد واکنش‌های فراوان به این ماجرا باعث شود رئیس کمیته انضباطی به زودی گفته خود در خصوص مسدود کردن سایت‌های باشگاه‌های فوتبال را به نوعی پس بگیرد و برای پایان دادن به فضای انتقادی فوتبال چاره‌ای دیگر تدبیر کند، با این حال برای شنیدن سخنان رئیس کمیته انضباطی با وی تماس گرفتیم اما فقط این جمله را شنیدیم:" دستگاه مورد نظر شما خاموش است."

منبع
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط امیر عباس انصاری : 08-04-2010 در ساعت 10:18 PM دلیل: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
قدیمی 08-03-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

یک ادعای عجیب و هزار علامت سوال!

این اظهار نظر که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال می تواند اقدام به مسدود نمودن سایت‌های خبری نماید، در مقایسه با اظهار نظرهای قبلی اصلاً هم عجیب و جدید به نظر نمی‌رسد!

سايت گل
احمدرضا براتی – معاونت حقوقی اتحادیه باشگاهها -اطی روزهای اخیر ، در خصوص امکان مسدود نمودن ( فیلتتر کردن ) ، سایت‌های خبری باشگاههای فوتبال گفت و شنودهای زیادی صورت می‌گیرد که با توجه به اهمیت موضوع ، لازم دیدم نظرات خود را در این‌خصوص به عرض برسانم :

1. به عقیده اینجانب این اظهار نظر که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال می تواند اقدام به مسدود نمودن سایت‌های خبری نماید، در مقایسه با اظهار نظرهای قبلی اصلاً هم عجیب و جدید به نظر نمی‌رسد . چندی پیش و در جریان تصویب آیین نامه جدید انضباطی ، متعرض مواد مختلفی از آن گردیدم که از جهات گوناگون واجد مشکلات حقوقی و قانونی بود که متاسفانه قسمتی از این آیین نامه نیز ناقض حقوق اصحاب رسانه و جامعه شریف خبری کشورمان بود بعنوان مثال در ماده 23 آیین نامه انضباطی ، صراحتاً مجازاتهایی از قبیل جریمه نقدی و یا ممنوعیت از ورود به ورزشگاه‌ها برای خبرنگاران پیش بینی شده است در حالیکه کمیته انضباطی بعنوان یک نهاد داوری شبه قضایی مطلقاً نمی تواند دارای این اختیارات باشد و اینگونه قانونگذاری مغایرت کامل با سایر قوانین جاری کشور خصوصاً قانون اساسی و قانون مطبوعات و همچنین در تعارض با مقررات بین المللی و جهانی فوتبال است .

متاسفانه آن روز که بنده متعرض این موضوع گردیدم ، بعضی از دوستان در فدراسیون قوتبال ، غیر منصفانه بر بنده تاختند و عرایض بنده را حمل بر بی‌سوادی و جوانی نمودند ، در حالیکه بنده با اشراف بر موضوع ، نگران حقوقی بودم که از این رهگذر نقض می شود و می دانستم که سکوت منجر به نتایجی می شود که جبرانش مشکل خواهد بود . بنابراین اگر امروز کمیته انضباطی رسانه ها را تهدید به تعطیلی می نماید در مقایسه با اقدامات قبلی این کمیته ، نباید عجیب به نظر برسد ! در واقع اصحاب رسانه ، امروز قربانی سکوت آنروز خود در خصوص اعتراضات ما در اتحادیه فوتبال پیرامون اشکالات آیین نامه انضباطی می‌شوند .

2. اما در خصوص امکان مسدود نمودن سایتهای خبری توسط کمیته انضباطی ، مایلم بعرض برسانم که نشریات الکترونیکی ( سایتهای خبری ) مطابق تبصره 3 ماده 1 قانون مطبوعات ، مشمول قانون مطبوعات هستند و این به آن معنی است که رسیدگی به تخلفات و جرایم احتمالی این دسته از رسانه ها ، بدواً در دادسرای تخصصی مربوطه و توسط قضات تحقیق مجرب و متخصص که از صلاحیت ویژه برخوردار هستند و دارای ابلاغ ویژه بدین منظور هستند صورت می گیرد و پس از خاتمه تحقیقات مقدماتی در دادسرا و در صورت احراز جرم ، پرونده با صدور کیفرخواست ، به دادگاه ویژه مطبوعات ارجاع می گردد تا در حضور هیات منصفه ، محاکمه صورت پذیرد و نهایتاً دادگاه تخصصی مطبوعات با رعایت تشریفات مقرر و لحاظ نظر هیات منصفه مبادرت به صدور رای می نماید . این قاعده ای عام است و هیچ استثنایی هم ندارد که سایتهای ورزشی یا سایتهای باشگاهها را از این قاعده مستثنی نموده باشد نهایتاً هم در صورت محکومیت نهایی رسانه در دادگاه ویژ مطبوعات ، اجرای حکم تعطیلی آن موکول به امضای دادستان محترم می باشد و این همه تشریفات به ملاحظه اهمیت موضوع و پرهیز از تضییع نمودن حقوق مطبوعات و رسانه ها می باشد که در واقع چشم و گوش جامعه هستند .

در مقررات بین المللی فوتبال و آیین نامه انضباطی فیفا هم نمی بینیم که مراجع انضباطی فوتبال صلاحیت رسیدگی به تخلفات احتمالی رسانه ها و مجازات و تعطیل نمودن آنها را داشته باشند . مضافاً آنکه در اظهار نظر اخیر کمیته انضباطی نیز یک جرم انگاری بدیع صورت گرفته بدین معنا که باشگاهها را از صدور بیانیه ممنوع و محروم نموده است در حالیکه این اظهار نظر ، مغایر اصل آزادی بیان مصرح در قانون اساسی و ماده 19 منشور جهانی حقوق بشر است ضمن اینکه جرم بودن یا جرم نبودن یک عمل را قانون تعیین می نماید نه کمیته انضباطی ( اصل قانونی بودن جرایم و مجازاتها ) در هیج یک از مقررات داخلی و بین المللی فوتبال و مقررات عمومی کشور صرف صدور بیانیه و مصاحبه جرم تلقی نگردیده که انتشار آن موجبات مجازات و محرومیت صادر کننده را فراهم نماید . بنابراین و با این نتیجه گیری که این اظهارات فاقد مبانی حقوق و قانونی و علمی است و حتی در صورت صدور چنین آرایی ، بعرض می رسانم که حتی در صورت صدور چنین آرایی از سوی کمیته انضباطی ، در صورتی که رسانه مورد نظر بصورت داوطلبانه این حکم را اجرا ننماید ، ابداً امکان اجرای این حکم توسط فدراسیون فوتبال وجود ندارد و این حکم بلا اجرا و مطرود خواهد ماند .

نهایتاً به همه عزیزان مسوول در حوزه ورزش عرض می کنم که شهرت امروز شما ، مرهون زحمات عزیزان عرصه خبر و رسانه است و اگر قادر به صیانت از حقوق این عزیزان نیستیم ، حداقل قدردان زحماتشان باشیم و با ادبیاتی درخور شانشان با ایشان صحبت کنیم .

ویرایش توسط shokofe : 08-03-2010 در ساعت 02:22 PM
قدیمی 08-04-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قويتر از من بيايد ، رئيس فدراسيون شود

رئيس فدراسيون فوتبال فوتبال با اشاره به حضور حبيب کاشاني در هيئت رئيسه اين فدراسيون و گمانه زني هاي براي انتخاب سرپرست باشگاه پرسپوليس به عنوان جانشين وي گفت: هرکس قويتر از من باشد مي تواند به فدراسيون بيايد و جانشينم شود.علي کفاشيان صبح چهارشنبه و به دنبال گمانه زني هايي مبني بر احتمال رياست حبيب کاشاني پس از برگزاري مجمع فدراسيون فوتبال در گفتگو با مهر گفت: پس از استعفاي يکي از اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال(گنجعلي خاني) اعضاي هيئت رئيسه آقاي کاشاني را انتخاب کردند.

وي ادامه داد: عملکرد آقاي کاشاني در باشگاه پرسپوليس، توانايي و مديريتي که دارند هيئت رئيسه را بر آن داشت تا از ايشان در فدراسيون فوتبال نيز بهره ببرد.

رئيس فدراسيون فوتبال در مورد گمانه زني هايي که امروز برخي رسانه هاي ورزشي در مورد جانشيني حبيب کاشاني در رياست فدراسيون فوتبال انجام داده اند گفت: هر زمان فردي قويتر از من به فدراسيون فوتبال بيايد مي تواند جانشينم شود.

کفاشيان در ادامه گفتگو به نشست عصر سه شنبه هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال با علي سعيدلو اشاره کرد و افزود: در اين نشست گزارشي از آخرين وضعيت آماده سازي تيم هاي مختلف ملي به رئيس سازمان تربيت بدني ارائه شد و مسائل و برنامه هاي فدراسيون فوتبال نيز تشريح شد.

وي با ابراز رضايت از برگزاري نشست با رئيس سازمان تربيت بدني گفت: آقاي سعيدلو از عملکرد فدراسيون فوتبال ابراز رضايت کردند و خواستند به تيم هاي ملي خصوصا تيم ملي بزرگسالان و تيم اميد توجه ويژه اي شود چرا که ما دو رويداد بزرگ را در اين دو رده پيش رو داريم و مردم خواستار موفقيت و قهرماني اين دو تيم هستند.

علي کفاشيان با بيان اينکه سعيدلو حمايت کاملش را از برنامه هاي فدراسيون فوتبال اعلام کرده است، گفت: رئيس سازمان تربيت بدني تاکيد کرد که از برنامه هاي فدراسيون فوتبال و تامين منابع مالي حمايت کامل خواهد کرد و براي موفقيت فوتبال از هيچ تلاشي فروگذار نخواهند بود.

رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: خوشحالي و گرايش دوباره مردم به فوتبال مورد تاکيد رئيس سازمان تربيت بدني بود و از هيئت رئيسه خواست شرايطي را فراهم کند که مردم دوباره به ورزشگاه ها بيايند و از فوتبال لذت ببرند.

وي در پاسخ به اين پرسش خبرنگار مبني بر اينکه " آيا افزايش قيمت بليت ها در کاهش تماشاگران موثر بوده است؟ " گفت: تصور مي کنم به دليل اينکه ليگ به تازگي شروع شده مردم کمتر به ورزشگاه ها مي آيند. اگر کمي جلوتر برويم و بازيها حساس تر شود قطعا تماشاگران بيشتري به ورزشگاه ها خواهند آمد.

علي کفاشيان ادامه داد: ضمن اينکه براي تامين منابع مالي و تکميل امکانات ورزشگاه ها نياز به افزايش بودجه آنها داشتيم و بليت فروشي يکي از راه هاي تامين اين منابع مالي است که اميدواريم بتوانيم از اين راه امکانات را در ورزشگاه ها افزايش دهيم.

رئيس فدراسيون فوتبال در پايان به خط خوردن علي کريمي از تيم ملي فوتبال کشورمان اشاره کرده و گفت: فدراسيون فوتبال تابع تصميم کادر فني است و هر تصميمي که کادر فني بگيرد حمايت خواهد کرد. ما در مورد خط خوردن علي کريمي دخالتي نمي کنيم و هر تصميمي که سرمربي تيم ملي بگيرد مورد حمايت ماست.

ویرایش توسط shokofe : 08-04-2010 در ساعت 01:11 PM
قدیمی 09-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

تاریخ نگاری از بازی ایران و چین؛ 13 سال پس از نبرد دالیان

تیم های ملی ایران و چین روز جمعه برای بیست و سومین بار در طول تاریخ باهم روبرو می شوند، در حالی که بردهای ایران دو برابر بردهای چین بوده است.

سایت گل- تیمهای ملی ایران و چین فردا برای بیست و سومین بار در طول تاریخ باهم روبرو می شوند. دو تیم از زمان اولین دیدارشان در جام ملتهای 1976 تهران تاکنون 22 بار باهم بازی کرده اند که 11 برد سهم ایران بوده و 5 بار نیز چین برده است.6 بازی نیز با نتیجه مساوی خاتمه یافته است. ایران 39 گل زده و 21 گل نیز دریافت کرده است.

کریم باقری با 4 گل زده بهترین گلزن ایران مقابل چین بوده و علی دایی و غلامرضا فتح آبادی نیز هر کدام 3 بار مقابل چین گلزنی کرده اند.

تیم ملی ایران فقط یک بار مقابل چین در خاک این کشور پیروز شده است: بازی معروف 4-2 که در شهر دالیان انجام شد و ایران با درخشش مهدوی کیا چین را در کشور خودش شکست داد. پس از 13 سال از این نبرد تاریخی دوباره در یک شهر شرقی چین دو تیم ملی به مصاف هم می روند.

بهترین نتیجه ایران مقابل چین، دو برد 4- صفر در جام نهرو 1363 و جام تمدنها 1379 بوده است. اما بهترین برد چین مقابل ایران، پیروزی 2- صفر در مقدماتی جام جهانی 1990 است.

آخرین بازی دو تیم در خرداد ماه گذشته بود که در شهر چنگ خوان دائو، تیم ملی ایران 1- صفر به چین باخت. در این بازی افشین قطبی برای اولین بار هدایت تیم ملی را بر عهده داشت

نتایج بازیهای ایران و چین در طول تاریخ بدین صورت بوده است:

21 خرداد 1355: ایران 2- چین صفر(جام ملتهای آسیا)

8 اسفند 1358: ایران 2- چین 2(مقدماتی المپیک)

29 شهریور 1359: ایران 2- چین 2( جام ملتهای آسیا)

15 تیر 1363: ایران صفر- چین 1( دوستانه)

12 آذر 1363: ایران 2- چین صفر(جام ملتهای آسیا)

4 بهمن 1363: ایران 4- چین صفر(جام نهرو هند)

7 خرداد 1365: ایران 1- چین 2(دوستانه)

26 آذر 1367: ایران صفر- چین صفر(جام ملتهای آسیا)

24 تیر 1368:ایران صفر- چین 2(مقدماتی جام جهانی)

31 تیر 1368:ایران3- چین 2(مقدماتی جام جهانی)

15 مهر 1373: ایران صفر- چین 1( بازیهای آسیایی)

7 اردیبهشت 1376: ایران صفر- چین صفر( دوستانه)

22 شهریور 1376: ایران 4- چین 2( مقدماتی جام جهانی)

25 مهر 1376: ایران 4- چین 1(مقدماتی جام جهانی)

21 آذر 1377: ایران 2- چین 1( بازیهای آسیایی)

25 آذر 1377: ایران 1- چین صفر ( بازیهای آسیایی)

30 دی 1379: ایران 4- چین صفر( جام تمدنها)

13 مرداد 1383: ایران 1- چین 1( جام ملتهای آسیا)

24 تیر 1386: ایران 2- چین 2( جام ملتهای آسیا)

29 آذر 1387: ایران 2- چین صفر( چهارجانبه عمان)

20 دی 1387: ایران 3- چین 1( دوستانه)

11 خرداد 1388: ایران صفر- چین 1( دوستانه)
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
تيم ملي

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)