بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران > اخبار سینمای ایران

اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-18-2008
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پدر موج نوی گریم ایران در گذشت

فرهنگ معیری، گریمور پیشکسوت سینمای ایران که او را پدر گریم ایران نیز لقب داده اند، امروز صبح بر اثر سکته قلبی در سن ۶۵ سالگی درگذشت.
پیکر فرهنگ معیری فردا ساعت ۹ صبح از جلوی خانه سینما با حضور سینماگران تشییع شده و بنا به وصیت خود او در روستایی در جاده چالوس به خاک سپرده خواهد شد.
او مدت ها از سرطان ریه و عوارض کبدی رنج می برد، ولی با این حال تا آخرین روزهای عمرش به صورت فعال در آموزش گریم حضور داشت.
اهمیت فرهنگ معیری در سینمای ایران و به خصوص گریم و چهره پردازی به خاطر تداوم فعالیتش، همکاری پیگیر با کارگردانانی چون بهرام بیضایی، امیر نادری، مسعود کیمیایی و ... است.
او در سال های اخیر با توجه بیش تر به آموزش گریم در آموزشگاه خصوصی اش در تربیت نسل جدید گریمور های سینمای ایران نقش مهمی ایفا کرد و بسیاری از شاگردان او اکنون از گریمور های موفق سینما و تلویزیون هستند.
فرهنگ معیری به عنوان یکی از بهترین گریمور های ایران شناخته می شد و به خاطر این که در زمینه های مختلف سینما از بازیگری گرفته تا کارگردانی تجربه های قبلی داشت، این تجربه ها در گریم به او کمک می کرد، به خصوص که فعالیت های او با سینمای روشنفکری گره خورده بود و این به او کمک کرد تا موج نو گریم سینمای ایران را به وجود بیاورد.
معیری چهره پردازی را از سال ۱۳۵۶ و با فیلم "خاتون" آغاز کرد و سپس از "کلاغ" همکاری پیگیر و طولانی مدتش را با بهرام بیضایی آغاز کرد که در فیلم های "چریکه تارا"، "باشو غریبه کوچک"، "شاید وقتی دیگر"، " مسافران" ادامه یافت و به آخرین کارش "سگ کشی" نیز رسید.
او پیش از آن به عنوان بازیگر و کارگردان نیز در سینما تجربه هایی داشت. او سال ها پیش در فیلم "سیاوش در تخت جمشید" در نقش کودکی سیاوش حضور یافت و سپس در "شب قوزی" نقش ایفا کرد و با ابراهیم گلستان در پشت صحنه "خشت و آینه" همکاری کرد.
فرهنگ معیری بعد از انقلاب درسینما و تلویزیون فعالیتش بیشتر شد و در سریال ها و فیلم های بسیاری به عنوان گریمور حضور یافت که می توان به "سفر سنگ"، "خط قرمز"، "دلیران تنگستان"، "طلسم" و "کانی مانگا" اشاره کرد.
با تشکر فریبا
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

قدیمی 07-18-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض خسرو شکیبایی درگذشت

خسرو شکیبایی درگذشت
خسرو شکیبایی، بازیگر سینمای ایران درگذشت

خسرو شکيبايی، بازيگر سرشناس سينما، تئاتر و تلويزيون ايران، که با فیلم «هامون» به شهرت رسید صبح روز جمعه ۲۸ تيرماه در سن ۶۴ سالگی درگذشت.
به گزارش خبرگزاری های ايران، آقای شکيبايی به علت ايست قلبی در بيمارستان پارسيان تهران درگذشت.
وی از مدتی پيش به دليل ابتلا به بيماری مزمن ديابت در وضعيت جسمی مساعدی به سر نمي برد. انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايی ايران از شکيبايی، که در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی ایفای نقش کرده بود، به عنوان يکی از بازيگران برتر ۳۰ سال اخير تجليل کرد.
او در سال ۱۳۲۳ در تهران بدنيا آمد و تحصيلاتش را در رشته بازيگری در دانشکده هنرهای زيبای دانشگاه تهران به پايان برد.
در سال ۱۳۶۱ با بازی در نقش کوتاهی در فيلم «خط قرمز» به کارگردانی مسعود کيميايی، به سينما آمد.
خسرو شکیبایی تا سال ۱۳۶۸ در نقش هايی کم رنگ تر ظاهر شد، از جمله در فيلم های «دزد و نويسنده»، «ترن» و «رابطه» ظاهر شد.
اما با بازی در فيلم هامون (داريوش مهرجويی، ۱۳۶۸) نام خسرو شکيبايی سر زبان ها افتاد. او برای بازی در این فيلم از هشتمين جشنواره فيلم فجر، سيمرغ بلورين دريافت کرد و تحسين منتقدان و مردم را بر انگيخت.
منتقدین سینمایی می گویند که خسرو شکيبايی از سال ۱۳۶۸ به بعد، ديگر نتوانست از جلد حميد هامون بيرون بيايد و حميد هامون را در انواع نقش ها و تيپ های مختلف تکرار کرد. اما توانايی های انکار ناپذيرش را در چند فيلم به معرض نمايش گذاشت.
بازی تاثيرگذار او در دو فضای کاملا متفاوت در فيلم کيميا (احمدرضا درويش، ۱۳۷۳) و بازی متفاوت او در فيلم کاغذ بی خط (ناصر تقوايی، ۱۳۸۰) از جمله اين موارد است.
او يک بار ديگر نيز سيمرغ بلورين بهترين بازيگر مرد را در سيزدهمين دوره جشنواره فجر دريافت کرد.
وی سه بار نيز به خاطر فيلم های «يکبار برای هميشه»، «سايه به سايه» و «کاغذ بی خط» کانديدای دريافت اين جايزه شد.
خسرو شکيبايی در تلويزيون هم موفق بود. از همان زمان که در نقش مدرس بازی کرد و آن مونولوگ طولانی معروفش را اجرا کرد تا بازی در مجموعه تلويزيونی «روزی روزگاری»، «خانه سبز»، «کاکتوس»، «تفنگ سر پر».
او آخرين جايزه اش را از ششمين جشن ماهنامه دنيای تصوير برای بازی در فيلم «کاغذ بی خط» دريافت کرد.

قدیمی 07-18-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

پیش فرض خسرو شکیبایی دارفانی را وداع گفت

خسرو شکیبایی دارفانی را وداع گفت
این بازیگر توانمند سینمای ایران ، مقارن ساعت 9 صبح جمعه در تهران درگذشت . شکیبایی از عارضه قلبی رنج می برد و در بیمارستان پارسیان بستری بود.

عصرایران - خسرو شکیبایی ، دارفانی را وداع گفت.

به گزارش خبرنگار عصرایران ، این بازیگر توانمند سینمای ایران ، مقارن ساعت 9 صبح امروز در تهران درگذشت .
شکیبایی از عارضه قلبی رنج می برد و در بیمارستان پارسیان بستری بود.

این هنرمند هنگام درگذشت64 ساله بود. او در طول زندگی هنری خود دهها جایزه از جشنواره های داخلی و خارجی برده بود.
==========================================================

قدیمی 07-18-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

من هم به نمایندگی از کابران سایت پی سی سیتی این ضایعه را به جامعه هنری ایران و خانواده ی محترم شکیبایی تسلیت عرض میکنم خداوند ایشان را غریق رحمت کند
و امیدوارم که دیگر اینچنین اخبار تلخی را نشنویم
خداوند ایشان را رحمت کند

قدیمی 07-18-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

برای دیدن کرنامه هنری زنده یاد شکیبایی و زندگینامه وی به
هامون آرام گرفت .... زندگینامه و کارنامه هنری زنده یاد خسرو شکیبایی
مراجعه کنید

قدیمی 07-18-2008
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان

واقعا نمی دونم چی بگم
شوکه شدم
خوب کوروش جون تو تلفن همین چند دقیقه پیش با هم حرف زدیم
هنوز هم شوکه هستم
من عاشق خسرو شکیبایی بودم
آقا رضای خانه سبز خیلی چیزها به من آموخت
تو روزی روزگاری دیدم چقدر زحمت و مرارت داره تا بازیگر قابلی برای یه سریال تلویزیونی بشی
تو فیلم عاشقانه نقش به آدم تنگ نظر و حسود رو خیلی خوب بازی کرد
صدای دلنشینی داشت و تلفظی ستایش شدنی برای دکلمه اشعار
بازیگر تئاتر درجه یکی بود
و خیلی موارد مثبت و هنرهای دیگه

عجب رسیمه رسم زمونه
قصه برگ و باد خزونه
میرن آدمها
از اونا فقط
خاطره هاشون به جا می مونه

خدا به بازماندگانش صبر عنایت کنه
من هم از طرف خودم و دوستانم در این فروم این واقعیت تلخ رو خدمت تمام هموطنان و جامعه هنر و سینمای این مرز و بوم تسلیت عرض میکنم
یادش جاوید
نامش ماندگار
جایش بر قرار
و خاطرش سبز.... سبز سبز چونان همیشه[IMG]****************************/72.gif[/IMG]
ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!!
قدیمی 07-18-2008
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر

منم واقعا متاسف شدم و اين ضايعه دردناك و ناگهاني رو به همه ي اهالي پي سي و جامعه هنرمندان تسليت ميگم.
روحش شاد......
قدیمی 07-18-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

پیکر زنده‌یاد شکیبایی از مقابل تالار وحدت تشییع می‌شود پیکر زنده‌یاد خسرو شکیبایی صبح روز یکشنبه 30 تیرماه از مقابل تالار وحدت به سمت بهشت زهرا (س) تشییع می‌شود. امین تارخ سخنگوی هیئت مدیره خانه سینما ضمن اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: از آنجا که زنده‌یاد شکیبایی هنرمندی مردمی و بسیار محبوب بود و ما پیش‌بینی می‌کنیم جمع زیادی از مردم در مراسم وداع با پیکر او حضور داشته باشند، محوطه مقابل تالار وحدت را برای مراسم تشییع انتخاب کردیم.
وی در ادامه افزود: چون ما قصد داریم حتی‌الامکان تمام هنرمندان و دوستداران مرحوم شکیبایی در مراسم تشییع پیکر او شرکت کنند، این مراسم را ساعت 9 صبح روز یکشنبه سی‌ام تیر مقابل تالار وحدت برگزار می‌کنیم. جزئیات بیشتر مراسم هم متعاقبا اعلام خواهد شد و به اطلاع عموم می‌رسد.

قدیمی 07-18-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

/در پي درگذشت خسرو شكيبايي/
مهرانه‌ مهين‌ترابي:
آسمان هنر ايران يكي از بزرگ‌ترين ستاره‌هايش را از دست داد

مهرانه‌ مهين‌ترابي كه در سريال «خانه‌ي سبز»، يكي از همكاري‌هاي طولاني‌مدت خود را با خسرو شكيبايي تجربه كرده است، با صداي بغض‌آلود از شنيدن خبر درگذشت اين هنرمند مي‌گويد: آسمان هنر ايران يكي از بزرگ‌ترين ستاره‌هاي خود را از دست داد.
اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي ايسنا، عنوان كرد: شكيبايي هنرمند خلاقي بود كه مشخص‌ترين ويژگي‌اش، حساسيت فوق‌العاده‌اش بود؛ حساسيتي كه گاهي او را غيرقابل دسترس مي كرد.
مهين‌ترابي افزود: او را از سال 1360 مي‌شناسم. در نمايش «الموت» به كارگرداني مجيد جعفري نقش كوتاهي را بازي مي‌كردم و او نقش ملك‌شاه سلجوقي را بازي مي‌كرد. هميشه تحسينش مي‌كردم كه روي صحنه فوق‌العاده بود و من كه دختر جواني بودم، مفتون بازي بي‌نظير او مي شدم. خلاقيت‌هايش و اصرارش براي خواندن هزارباره‌ي متن براي پيدا كردن يك چيز تازه هميشه برايم جالب بود.
وي همچنين گفت: با هم گريه‌ها كرديم و خنديديم. شكيبايي آدمي بود كه براي ستاره شدن آفريده شده بود. لحظاتي را كه در
«خانه‌ي سبز» خلق كرديم، هميشه برايم عزيزم و به‌ياد‌ماندني است.
يادش گرامي باد!

--------------------------------------------------
رسام: «خسرو شكيبايي» عاشق مردم بود
خبرگزاري فارس: مسعود رسام با ذكر اين كه «خسرو شكيبايي» عاشق خانواده‌اش بود و هميشه به همسر و فرزندانش فكر مي‌كرد، گفت: وي عاشق محبت‌هاي مردم بود و در جريان سيال مهرباني زندگي مي‌كرد.ادامه در اینجا
============================
به ياد «خسرو شكيبايي»؛
فتحي: حسرت كاركردن با «شكيبايي» تا قيامت بر دلم ماند
خبرگزاري فارس: حسن فتحي گفت: هميشه دوست داشتم كه در كارهايم با «خسرو شكيبايي» همكاري داشته باشم، اما اين اتفاق نيافتاد و حسرت كاركردن با او تا قيامت بر دلم ماند.

ادامه در اینجا
-----------------------------------------

نوشته ترانه علیدوستی در این باره
=========================

قدیمی 09-13-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض عکسی از مزار خسرو شکیبایی

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ

برچسب ها
سنتوري

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)