/در پي درگذشت خسرو شكيبايي/
مهرانه مهينترابي:
آسمان هنر ايران يكي از بزرگترين ستارههايش را از دست داد
مهرانه مهينترابي كه در سريال «خانهي سبز»، يكي از همكاريهاي طولانيمدت خود را با خسرو شكيبايي تجربه كرده است، با صداي بغضآلود از شنيدن خبر درگذشت اين هنرمند ميگويد: آسمان هنر ايران يكي از بزرگترين ستارههاي خود را از دست داد.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سينمايي ايسنا، عنوان كرد: شكيبايي هنرمند خلاقي بود كه مشخصترين ويژگياش، حساسيت فوقالعادهاش بود؛ حساسيتي كه گاهي او را غيرقابل دسترس مي كرد.
مهينترابي افزود: او را از سال 1360 ميشناسم. در نمايش «الموت» به كارگرداني مجيد جعفري نقش كوتاهي را بازي ميكردم و او نقش ملكشاه سلجوقي را بازي ميكرد. هميشه تحسينش ميكردم كه روي صحنه فوقالعاده بود و من كه دختر جواني بودم، مفتون بازي بينظير او مي شدم. خلاقيتهايش و اصرارش براي خواندن هزاربارهي متن براي پيدا كردن يك چيز تازه هميشه برايم جالب بود.
وي همچنين گفت: با هم گريهها كرديم و خنديديم. شكيبايي آدمي بود كه براي ستاره شدن آفريده شده بود. لحظاتي را كه در
«خانهي سبز» خلق كرديم، هميشه برايم عزيزم و بهيادماندني است.
يادش گرامي باد!
--------------------------------------------------
رسام: «خسرو شكيبايي» عاشق مردم بود
خبرگزاري فارس: مسعود رسام با ذكر اين كه «خسرو شكيبايي» عاشق خانوادهاش بود و هميشه به همسر و فرزندانش فكر ميكرد، گفت: وي عاشق محبتهاي مردم بود و در جريان سيال مهرباني زندگي ميكرد.ادامه در
اینجا
============================
به ياد «خسرو شكيبايي»؛
فتحي: حسرت كاركردن با «شكيبايي» تا قيامت بر دلم ماند
خبرگزاري فارس: حسن فتحي گفت: هميشه دوست داشتم كه در كارهايم با «خسرو شكيبايي» همكاري داشته باشم، اما اين اتفاق نيافتاد و حسرت كاركردن با او تا قيامت بر دلم ماند.
ادامه در اینجا
-----------------------------------------
نوشته ترانه علیدوستی در
این باره
=========================