بازگشت   پی سی سیتی > کامپیوتر اینترنت و شبکه Computer internet > زبان های برنامه نویسی Programming > کدهای جاوا اسکریپت

کدهای جاوا اسکریپت این بخش به خاطر عمومیت زیادی که داره و کدهای مختلفی که برای وبلاگها و وبسایتها ارائه میشه ایجاد شده

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 10-21-2008
faramarz آواتار ها
faramarz faramarz آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Oct 2008
محل سکونت: گرگان
نوشته ها: 18
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
faramarz به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض پخش ستاره

<body>

<script LANGUAGE="JavaScript1.2">
<!--


//set Interval between each firework display,
var intervals=2000
var sparksOn = true;
var speed = 25;
var power = 1;

//Dont change these values-------
var documentWidth=documentHeight=randomx=randomy=leftcorner=topc orner=0
var ns=(document.layers);
var ie=(document.all);
var sparksAflyin = false;
var allDivs = new Array(10);
var totalSparks = 0;
//-------------------------------

function initAll(){
if(!ns && !ie){
sparksOn = false;
return;
}
setInterval("firework()",intervals)

if (ns)
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN | Event.MOUSEMOVE);
for(dNum=0; dNum<7; ++dNum){
if(ie)
allDivs[dNum]=eval('document.all.sDiv'+dNum+'.style');
else
allDivs[dNum]=eval('document.layers["sDiv'+dNum+'"]');
}
}

function firework(){
//below code detects the browser dimenions
if (ie){
documentWidth=document.body.clientWidth
documentHeight=document.body.clientHeight
leftcorner=document.body.scrollLeft
topcorner=document.body.scrollTop
}
else if (ns){
documentWidth=window.innerWidth
documentHeight=window.innerHeight
leftcorner=pageXOffset
topcorner=pageYOffset

}
//below code randomly generates a set of coordinates that fall within the dimension
randomx=leftcorner+Math.floor(Math.random()*documentWidth)
randomy=topcorner+Math.floor(Math.random()*documentHeight)


if(sparksOn){
if(!sparksAflyin){
sparksAflyin=true;
totalSparks=0;
for(var spark=0;spark<=6;spark++){
dx=Math.round(Math.random()*50);
dy=Math.round(Math.random()*50);
moveTo(spark,randomx,randomy,dx,dy);
}
}
}
}

function moveTo(i,tempx,tempy,dx,dy){
if(ie){
if(tempy+80>(document.body.offsetHeight+document.body.scroll Top))
tempy=document.body.offsetHeight+document.body.scrollTop-80;
if(tempx+80>(document.body.offsetWidth+document.body.scrollL eft))
tempx=document.body.offsetWidth+document.body.scrollLeft-80;
}
if(tempx>-50&&tempy>-50){
tempx+=dx;tempy+=dy;
allDivs[i].left=tempx;
allDivs[i].top=tempy;
dx-=power;dy-=power;
setTimeout("moveTo("+i+","+tempx+","+tempy+","+dx+","+dy+")" ,speed)
}
else
++totalSparks
if(totalSparks==7){
sparksAflyin=false;
totalSparks=0;
}
}
window.onload=initAll
//End-->
</script>
<style>
#sDiv0 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:25px; color:Aqua;}
#sDiv1 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:22px; color:red;}
#sDiv2 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:20px; color:blue;}
#sDiv3 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:15px; color:orange;}
#sDiv4 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:25px; color:yellow;}
#sDiv5 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:25px; color:lightgreen;}
#sDiv6 {position:absolute; height:1; width:1; font-family:arial black; font-size:20px; color:silver;}
</style>
<p></p>
<div id="sDiv0">
*</div>
<div id="sDiv1">
*</div>
<div id="sDiv2">
*</div>
<div id="sDiv3">
*</div>
<div id="sDiv4">
*</div>
<div id="sDiv5">
*</div>
<div id="sDiv6">
*</div>

</body>

</html>

ویرایش توسط دانه کولانه : 10-21-2008 در ساعت 02:04 PM
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 10-21-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت
        
کوروش نعلینی
 
تاریخ عضویت: Jun 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 12,695
سپاسها: : 1,379

7,484 سپاس در 1,897 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

با تشکر از شما
فقط هیدر و فوتر کد رو حذف کردم چون این سایتها بیخود برای هر چیزی اسم خودشونو اضافه میکنن و اینهای کد های پیچیده ای نیست توی کل نت و کتابها هست اصولا نیازی نیست اینا بیان اسم خودشونو بنویسن در سایت ما اینا جنبه نبلیغاتی پیدا میگنه که حذف میشن...
__________________
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ
به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست



پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها