![]() |
ای کاش آن وقت معلوم شیطان به سر می آمد
بیایید به جای لعن شیطان از خدا خواستن مرگ شیطان و ال و اولادش را از خدا بخواهیم.چون بعضی وقتها که می گوییم لعنت بر شیطان او بر ما می خندد و می گوید خودم یادش دادم.بیایید از ته دل مرگ شیطان و الش را از خدا بخواهیم اگر خدا او را بکشد بزرگترین دشمن فرزند ادم مرده است و فرزندان ادم می توانند یک نفس راحتی بکشند.وقتی شیطان ها بمیرند وجدان فرزند ادم بیدار می شود و بر نفسش فزونی پیدا می کند انوقت اگر خواست نافرمانی بکنه وجدانش به او نهیب می زد و او دست از نافرمانی بر می داشت ...... |
وقتی خداوند پدر ما حضرت ادم را افرید شیطان با همه دانشش نسبت به نافرمانی /نافرمانی کرد و غرور بزرگی نداشته اش را بهانه سجده نکردن بر ادم قرار داد .وقتی خداوند او را طرد کرد به جلال خداوند قسم یاد کرد همه فرزندان ادم را گمراه کنم مگر بندگان مخلصت .خداوند هم قسم خورد همه را با تو به جهنم خواهم فرستاد.وقتی شیطان ادم را با وعده جاودانگی فریفت هم ادم و هم شیطان هردو نافرمانی کردند و مستوجب عذاب شدند .پدر ما توبه کرد و تخفیف مجازات گرفت ولی شیطان بزرگی فروخت برای همیشه ملعون و مترود شد.کینه او نسبت به فرزندان ادم تمام شدنی نیست.... |
او گفت از چهار طرف بر فرزندان ادم حمله می کنم .از دو طرف راست و چپ و از روبرو و از پشت سر .تنها جایی که برای انسان مانده است بالای سر اوست شاید به خاطر همین است که فرزندان ادم ع وقتی گرفتار و مضطر می شوند سر به بالا می کنند و یاد خدا می کنند .طوری دگر اگر بخواهیم بگوییم اینکه ای فرزند ادم تنها راه سعادت تو این است که فقط روی به بالا داشته باشی. |
وقتی که پدر ما با راهنمایی خداوند توبه کرد .خداوند توبه اش را پذیرفت ولی امر کرد که از بهشت خارج شوید و در روی زمین سکنی بگیرید .فرمود ای ادم فرزندان تو دیگر برای وارد بهشت شدن باید بها بپردازند. |
شیطان لعنت الله علیه از هیچ بدی نسبت به فرزندان ادم کوتاهی نمی کند .دیدید وقتی ادم می خواد یک گناه بکنه چقدر از لذات ان برای فرزند ادم تعریف می کند .انقدر در مخ او می خواند تا دست به ان عمل بزند .اگر برای بار اول باشد بعد انجام ان گناه احساس پشیمانی می کند .این برای وقتی است که موقتا شیطان او را رها کرده است .ولی ان ملعون دست بردار نیست تا فرزند ادم را به پایین ترین درجات نرساند دست بر نمی دارد تا جایی پیش می رود که فرزند ادم یک بنده مطیع و فرمانبردار خود کند.جالب اینکه در قیامت وقتی بعضی از فرزندان ادم به او اعتراض می کنند با کمال وقاحت می گوید من فقط دعوت کردم و هیچ ابزار اجباری همراه نداشتم . |
تنها چاره ما در برابر این دشمن اشکار پناه بردن به خداوند است از تمام شر او .تنها کسی که می تواند در این مواقع خطرناک به داد ما برسد خداوند رحیم است.خداوند ما ادمها را خیلی دوست دارد یعنی هیچ اندازه ای نمی توانی پیدا کنی که شدت علاقه خداوند به فرزندان ادم را نشان دهد .یکی از مهربانی هایش این است گناه تا انجام نداده ای به پایت نمی نویسد .ولی اگر کاری کوچک و خیر انجام دهی ان کار را ده برابر می کند .جالب اینجاست که فکر کار خیر برای ادم خیر می نویسند .ولی فکر گناه تا عملی نشده ثبت نمی شود. |
یکی دیگر از مهربانی های خداوند نسبت به فرزند ادم ع قرار دادن توبه هست .می فرماید ای فرزند ادم در هیچ شرایطی در رحمانیت من نسبت به خودت شک نکن .به هر مرحله ای که رسیدی برگرد و توبه کن اگر واقعا در توبه ات ثابت قدم باشی من گناهان قبلیت را به حشنه تبدیل می کنم. |
جدا خدایی به این مهربانی و قدرت و کرامت داریم باز هم از ان ملعون که خدا لعنتش کند و خدا مرگ او و فرزندانش را برساند فرمانبری می کنیم .این نمک نشناسی نیست ما سر سفره خداوند بخوریم ولی فرمان شیطان ببریم.خوب می دانیم که خداوند نه کار خوب ما سودی به او می رساند و نه کار بد ما زیانی به خداوند می رساند.او بی نیاز است از همه افریده هایش .افریده است بدون انکه نیازی داشته باشد. |
هیچکس جز خداوند هست نیست تنها کسی که برازنده بودن هست خداوند است.هر کس و هر مخلوق دیگری که می بینی به خواست او هست شده است .کافی است بخواهد که نباشد چنان نیست می شود که حتی غباری از او در هیچ جای دو جهان نخواهی یافت.پس در نظر داشته باشیم اگر هستیم چون او خواسته که باشیم.همه مخلوقات هستند اگر او بخواهد .نیستند اگر او نخواهد .همه هستی مقاومتی به اندازه یک پر کاه که در برابر طوفان دارد در برابر طوفان خداوند ندارد. |
هر چه خداوند بخواهد همان می شود
|
اکنون ساعت 03:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |