|
|||||||
| راهنما | فهرست کاربران | تقویم | نوشته های امروز | جستجو |
| تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
| شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|||
|
|||
|
قربون بند کیفتم تا پول داری رفیقتم
ميدانستم ، ميدانستم روزي خورشيد نيز خاموش خواهد شد خدايا آيا او نيز فراموش خواهد شد .... رويايم را ببين خداوند در آن گوشه زيز سايه سار درخت لطف خويش با لبخند نفسهايت را سپاس ميگويد پس بر تو چه گذشته كه اينچنين آرزوي مرگ ميكني ...... ![]() ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه رابشنوي و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي تا روزي شايد درخت را تا مرز انار تعقيب كني (تاري) ویرایش توسط رزیتا : 10-28-2009 در ساعت 05:36 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
بچه ها توی اکثر نوشته های تاری من ی ها رو بد میبینم
مثلا شما اینو درست میبینین ؟ نشیند
|
||||
|
||||
|
من که تا حالا با نوشته های تاری مشکلی نداشتم
این بار هم فکر می کنم اشکال از اصل این نوشته باشه....
|
|||
|
|||
|
بهنام جان فكر كنم ديگه يواش يواش ادمين داره پير ميشه اين از اثرات پيريه بچه ها لطف كنن پول جمع كنن تا يه عينك خوب واسه ادمين بخريم فكر كنم به جاي رزي بايد ادمينو عينكي كنيم موافقيد مگه اينكه اين يه بحث فلسفي در پشتتش داشته باشه
![]() ![]()
ميدانستم ، ميدانستم روزي خورشيد نيز خاموش خواهد شد خدايا آيا او نيز فراموش خواهد شد .... رويايم را ببين خداوند در آن گوشه زيز سايه سار درخت لطف خويش با لبخند نفسهايت را سپاس ميگويد پس بر تو چه گذشته كه اينچنين آرزوي مرگ ميكني ...... ![]() ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه رابشنوي و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي تا روزي شايد درخت را تا مرز انار تعقيب كني (تاري) |
|
|
||||
|
||||
داستان جالبي بود تاري جون مرسي از زحمتت ولي بد نبود بعضي كلماتشو سانسور مي كردي در شان فروم نيست . |
|
|
|||
|
|||
|
ميدونم فرگل جان ولي داستانه ديگه و من اجازه اديت داستان رو بدون مجوز داستان نويس ندارم نويسندشم كه رفته به ايزد منان پيوسته
ميدانستم ، ميدانستم روزي خورشيد نيز خاموش خواهد شد خدايا آيا او نيز فراموش خواهد شد .... رويايم را ببين خداوند در آن گوشه زيز سايه سار درخت لطف خويش با لبخند نفسهايت را سپاس ميگويد پس بر تو چه گذشته كه اينچنين آرزوي مرگ ميكني ...... ![]() ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه رابشنوي و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي تا روزي شايد درخت را تا مرز انار تعقيب كني (تاري) |
|
|
||||
|
||||
|
خب ديگه دستش بهت نمي رسه پس مي توني ويرايشش كني ؟ مرسي
|
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
و اونو کج (Italic) میکنه امان از دست این تاری من نوشته رو ویرایش کردم ببینید چقدر خوب شده ![]()
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری |
|
|
|||
|
|||
|
اقا با اجازه كي دست رنجه منو پاك كردي يكي ديگه گذاشتي جاش اهاي ايها الناس يكي منو از دست اين رزي و دارو دستش كوروش و بقيه نجات بده چرا نميذارين زندگي كنم اهااااااااااي يكي به دادم برسه اي وااااااااااااااااااااااااااي مردم كاربرا نت فروم يكي كمكم كنه اينا قصد جونمو كردن اصن شما زا قانون كپي رايت استفاده نميكنيد چرا همش تو پستاي من تمرين ميكنيد اي داد اي بيداد
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|