بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال

فوتبال در زیر شاخه های این تالار اصلی به مطالب مرتبط به فوتبال داخلی و خارجی پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 02-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

زندگی نامه آقای غلام پیروانی (1333)

نام :
غلام (معروف به شاغلام)

نام خانوادگی :

پیروانی

تاریخ تولد :
اسفند 1333

تاریخ ثبت :
9 فروردین 1333(برای مدرسه رفتن)

تعداد برادر و خواهر :
8 برادر و 3 خواهر

آغاز فوتبال :
از زمین خاکی محله فخر آباد با تیمی که خودشان با نام 25 شهریور راه انداخته بودند بعدها به نوجوانان برق پیوست

چه ورزشی دیگری را انجام می داده
: در کشتی جزو نفرات اول شیراز بوده در مسابقات انفرادی در کشتی و در مسابقات تیمی در فوتبال شرکت کرده بوده که به گفته آقای فرخیان می توانسته کشتی گیر خوبی شود اما بعد ها با پیوستن به تیم نوجوانان و جوانان تیم ملی فوتبال ایران دیگر کشتی را کنار گذاشته است.

مقام های به دست آورده در فوتبال :
سال 53 یا 54 قهرمانی در آسیا - قهرمانی جام بین المللی در شیراز که با حضور تمام تیم های مطرح برگزار شد (آرژانتین، یوگسلاوی، شوروی، انگلیس، برزیل، مجارستان، مکزیک، اروگوئه و ...) – در جام تخت جمشید طی 6 سال 179 بازی انجام داده و فقط یک بازی را از دست داده که خود یک رکورد است.

بهترین خاطره :
در مسابقات منطقه ای هافبک نفوذی بودم در 24 بازی 52 گل زده و آقای گل شده است.

چرا فقط در شیراز مانده؟ :
در اوج جوانی پاس و پرسپولیس پیشنهاد دادند اما پدرم اجازه نداد. بیشتر از 10 بار در زمان آقایان حبیبی، یاوری، دهداری ولی به دلیل مشکلاتم نرفتم. برق خانه من بود از 58 تا 73 در این تیم بازی کردم تا 40 سالگی دفاع آخر بودم که افشین گفت : می خوام دفاع آخر باشم به خاطر او فوتبال رو گذاشتم کنار.

از چه زمانی علاقه به مربیگری پیدا کرد؟ :
از سال 73 دو سال دستیار محمودخان یاوری و حسن آقایی بوده. بعد به عنوان سر مربی برق شد اما در سال 78 برقی ها عذر او را خواستند. از آن سال تا پایان لیگ 87-1386 در تیم مقاومت(فجر) سپاسی بود البته گفته می شود لیگ هشتم را با تیم ابومسلم وارد گود می شود.

چه عناوینی در مقام مربی کسب کرده؟ :
قهرمانی جام حذفی و پنجم لیگ، با فجر قهرمان و نایب قهرمان حذفی و کسب عنوان بهترین تیم شهرستانی حضور در جام در جام آسیا و جام پادشاهی عربستان.

آیا بعد از انقلاب مذهبی شده:
اما پدر ایشان 83 سال پیش هیئت داشته است در محله فخر آباد هیئت امام حسن مجتبی در مسجد ساجدین 50 سال پیش پدرشان در بیت العباس و بعدها در کوچه گو درویش ها هیئت داشت.

از چه منابعی برای به روز بودن علم فوتبال استفاده می کنند؟ :
افشین و امیرحسین برایشان فیلم های آموزشی می آورند. آقای آذر هوشنگ انالیزور تیم بهشان کمک می کند.

چرا افشین را تشویق می کند که بهتر شود
: زمانی آقای بهزادی به ایشان و آقای قشقایی پیشنهاد داده است که برای دو سال به هر کدام 40 هزار تومان می دهد تا برای پرسپولیس بازی کند اما پدرش به او 100 هزار تومان داد تا از شیراز نرود اما افشین را فرستاد تا به آنچه لیاقتش را دارد برسد.

چندتا کارت قرمز گرفته؟ :
تنها یک کارت در جام تخت جمشید.

اتفاقات جالبی که در بازی های ایشان افتاده :
با تیم برازجان بازی می کریم که شوت زدم تیر دروازه شکست البته شوت آنقدر محکم نبوده جوش تیر مشکل داشته است. یکبار هم منتخب فارس یک گلری داشته با نام علی نور افکن که ادعا می کرده کله سفتی داره ایشان با کله بهش زده و سرش شکسته.

تا چه زمانی به مربیگری ادامه میدهد؟ :
می گوید مربیگری جسارت می خواهد تا زمانی که جسارتش ته نکشد ادامه می دهد.

سخت ترین مهاجمی که مقابلش بازی کرده کیست؟ :
حسن روشن.

کدام مدالش را بیشتر دوست دارد؟ :
مدال قهرمانی در کویت اما از آن بیشتر مدال قهرمانی در بانکوک به عنوان کاپیتان جوانان.

معلم کلاس اول :
دبستان ایگار آقای پرورش

چرا اینقدر خاکی است ؟ :
پدرشان به ایشان می گفتند : گر به دولت برسی مست نگردی مردی – گر به نکبت برسی پست نگردی مردی، و اشاره می کنند به این گفته علی (ع) : دنیا دو روز است، یک روز به کام توست مغرور مشو، روز دیگر بر علیه توست مایوس نشو.

شغل پدر :
معمار ساختمان

از چه زمانی دیگر دستش داخل جیب خودش بوده است؟ :
پدرش دامداری داشته ایشان نیز با برادرشان به دهکده سلامی رفته و دامداری راه انداختند. حدود 18 سالگی دستشان در جیب خودشان بود و زمانی که پدر بهشان می گفته : بیا با هم کار کنیم پاسخ می داده می خواهم دستم تو جیب خودم باشد دسته چک تو جیب داشته باشم.

کی گواهینامه گرفته؟ :
سال 53 با شوروی بازی داشتند رئیس راهنمایی رانندگی شخصی بود به نام کرمانشاهی می دانست شوروی را نمی برند گفت : اگر بردید گواهینامت رو می دم. بردند و گواهینامه را صادر کرد.

اولین ماشینی:
فیات. زمانی که قهرمان آسیا شدند 70 هزار تومان جایزه گرفتند 68 هزار تومان دادند و فیات خریدند و 2 هزار تومان هم یک پخش نصب کرده اند.

کدام خواننده را دوست دارد :
شجریان و افتخاری.

چه cd هایی در ماشین دارد :
مذهبی و دشتی.

بین مداحی و مربیگری کدام را انتخاب می کند :
مداحی

چرا تلفن همراه ندارد؟ :
چون مزاحم همراه است.

در منزل به همسرتان کمک می کنید؟ :
اصلاً.

آشپزی بلد است یا خیر؟ :
عذاهای ساده.

سفر خارجی دوست دارد؟ :
فقط سفر زیارتی. دو خواهر و دو برادرشان در آمریکا هستند اما ایشان می گویند: اگر امریکا بیاید دروازه کازرون باز هم به امریکا نمی روم.

چه سالی ازدواج کرده؟ :
سال 1361 بنا به وصیت پدرم.

مهریه همسرشان چقدر است؟ :
یک میلیون تومان.

تعداد فرزندان :
یک پسر با نام علی و یک دختر به نام زهرا.

حیوان مورد علاقه :
شیر سلطان جنگ چون 7 سال عمر می کند اما عمر با عزت فقط گردن شکار را می خورد.

شده به بازیکنان بگویید دیگر گل نزنند؟
در بازی با پرسپولیس گفتم که دیگه گل نزنید فقط توپ را بدوانید در بازی با ملوان هم همینطور در بازی با پیکان وقتی علی محمد گل سوم را زد گفتم : خفه بشی نباید گل می زدی مربی آنها اخراج می شود. تیم مقابل هم آبرو دارد روزی هم این مصیبت سر خودم می آید.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)