بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-21-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اقا يونس ممنون از لطفتون.

نقل قول:
مرکز خرید و اینا هم زیاده. چیزه خاصی می خاین؟ مثلا اگه لباس می خاین پیشنهاد می کنم که از تهران بگیرین ولی خب اگه وسیله برقی یا الکترونیکی می خایk جای خوبی میاین
نه منظورم از مركز خريد، مثلا بازار بزرگ، كه بشه همه چيز توش پيدا كرد، از همين سوغاتي هاي خوردني گرفته تا... خب من تجربه نداشتم نميدونم كرمانشاه چه چيز خوب و ارزوني نسبت به ساير شهر ها داره، خب فكر ميكنم كرمانشاه تنها شهريه كه نرفتم، كه با خانواده تصميم گرفتيم كرمانشاه بريم. فرصت براي شهر هاي حومه نميشه، فقط شهر كرمانشاه (يعني خود شهر) رو قصد داريم. حالا از سوغات كه بگذريم، محل و جا يا بناهاي تاريخي يا ديدني چي؟ ميتونيد چند تا محل رو معرفي كنيد.

من بيشتر قصدم ديدن محل هاي تاريخي يا ديدني در كل جاذبه هاش، فضاهاي سبز ، مكان هاي تفرحي و... هست. كه خوب مجبوريم براي نزديكان سوغات هم ببريم و يه خاطره اي هم از شهر شما داشته باشيم.
آقا يونس ممنون از توضيحاتتون...

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!

Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
قدیمی 02-21-2010
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط LP Girl نمایش پست ها
اقا يونس ممنون از لطفتون.

نه منظورم از مركز خريد، مثلا بازار بزرگ، كه بشه همه چيز توش پيدا كرد، از همين سوغاتي هاي خوردني گرفته تا... خب من تجربه نداشتم نميدونم كرمانشاه چه چيز خوب و ارزوني نسبت به ساير شهر ها داره، خب فكر ميكنم كرمانشاه تنها شهريه كه نرفتم، كه با خانواده تصميم گرفتيم كرمانشاه بريم. فرصت براي شهر هاي حومه نميشه، فقط شهر كرمانشاه (يعني خود شهر) رو قصد داريم. حالا از سوغات كه بگذريم، محل و جا يا بناهاي تاريخي يا ديدني چي؟ ميتونيد چند تا محل رو معرفي كنيد.

من بيشتر قصدم ديدن محل هاي تاريخي يا ديدني در كل جاذبه هاش، فضاهاي سبز ، مكان هاي تفرحي و... هست. كه خوب مجبوريم براي نزديكان سوغات هم ببريم و يه خاطره اي هم از شهر شما داشته باشيم.
آقا يونس ممنون از توضيحاتتون...
خب عرضم به حضورتون که کلا نصفه شهر بازار. یعنی شما اگه از میدون آزادی شروع کنی و بری بالا (به سمت فردوسی) همش بازاره. خود میدون آزادی چند تا پاساژ داره که لباس فروشی و سی دی و پلی استیشن و اینا دارن. جنس ها ارزونن ولی خب کیفیتشون هم پایینه. بازار متمرکز بعدی بازار اسلامیه. من همیشه شلوار کردیم رو از اون جا می خرم. خیلی جنس های ارزونی داره. اینجا رو توصیه می کنم برین چون هم بوی خیلی مطبوعی داره ( چون چند تا عطاری توشه) هم اینکه بافت قدیمی ای داره. اما خب قدیمیه دیگه. این بازار نزدیک مسجد جامع و تکیه بیگلر بیگی (اگه اسمش رو درست نوشته باشم) هم هست که می تونین اون جا ها رو هم ببینین. یه بازار سنگ های قیمتی و انگشتر و اینا هم و به روش هست. ( تو مسجد جامع هم در محل شهادت شهید اشرفی هم یه بنای یادبود هست که بابای من ساخته)
بعد بغل خیابون همین جوری بازار هست تا چهار راه اجاق که تعداد زیادی شیرینی فروشی داره. بعد باز هم پاساژ و مغازه هست تا میدون مصدق(الان شده میدون کاشان) که پاساژ ارگ بزرگترین پاساژ کرمانشاهه. طلا. لباس. عطر. موبایل. کامپیوتر و لپ تاپ. همه جنس های عالی ولی خب نسبتا گرون.
حالا اینا رو داشته باشین تا بعد بازم براتون توضیح می دم.
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 18 نفر (0 عضو و 18 مهمان)