بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #2  
قدیمی 03-09-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نکاتی برای انواع مربا ها

نکاتی برای انواع مربا ها


مواد لازم :

علاقه قدری


طرز تهیه :

برای تهیه مربا به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :
میوه هائی که برای تهیه مربا انتخاب می شوند از بهترین نوع و بدون لکه و کم زدگی و کاملا سلامت باشند .

شربت مربا باید کاملا قوام بیابد ، قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربت آن را در قاشق میریزیم سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کش از قاشق ریخته شود .

شربت مربائی که از میوه های شیرین تهیه می شود باید بعد از قوام آمدن کمی ترشی زد و این ترشی باید کاملا در اواخر طبخ به مربا اضافه شود ، تا رنگ مربا تیره نشود .

بطور کلی باید در زمان طبخ مربا باید در ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند ، مگر مربای به که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ مربا قرمز شود .

اسانسی که برای معطر کردن مربا بکار می بریم در اواخر طبخ داخل مربا ریخته می شود .

اگر مربا بعد از مدتی شکرک زد علت آن جوشیدن بیش از اندازه لزوم و کمی ترشی مربا است در این صورت داخل مربا کمی آب جوش میریزیم و مربا را دو سه جوش می دهیم و بعد کمی آبلیمو به آن می زنیم .

در صورتی که مربا بعد از مدتی کپک زد ، علت این است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و شکر مربا کافی نبوده است در این صورت مقداری شکر به مربا اضافه می کنیم و مربا را چند جوش میدهیم .

بطور کلی مربا ها را بعد از طبخ بلافاصله در شیشه نمیریزیم بهتر است که مربا یکشب در ظرفی که طبخ شده است بماند و در صورتیکه شربت مربا بعد از این مدت رقیق شده باشد دوباره شربت مربا را چند جوش می دهیم تا شربت آن قوام بیاید . مربا بعد از آماده شدن باید در شیشه در بسته در جای خنک نگاهداری شود .

در بعضی موارد که مقدار شکر مربا دقیقا ذکر نمیشود بواسطه نوع میوه است چون گاهی تلفات میوه یا سبزی بیشتر یا کمتر است .

کلیه مرباها باید در ظرف لعابی تهیه شود . مگر مربای به که باید در ظرف مس سفید کرده طبخ گردد .

وقتی مربا را در طرف میریزیم که به مصرف برسانیم بهتر است مقدار فراوان شربت داخل ظرف بریزیم تا مربا رویهم انباشته نشود و شکل خود را بهتر نشان بدهد و بعد از مصرف مربا شربت زیادی آنرا دوباره در شیشه بریزیم .

ویرایش توسط رزیتا : 04-14-2012 در ساعت 04:14 PM
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 09:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها