بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > تغذیه

تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 03-13-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool بادام زمینی؛مفید برای دندان‌ها

بادام زمینی؛مفید برای دندان‌ها



مصرف بادام زمینی به دلیل داشتن كلسیم برای سلامت دندان و استخوان‌ها مفید‌است.

مصرف بادام زمینی به دلیل داشتن كلسیم برای سلامت دندان و استخوان‌ها مفید‌است.
مریم مراداف در گفتگو با فارس‌ افزود: مغزهای گیاهی بادام زمینی سرشار از اسید فولیك است. بادام زمینی همچنین حاوی كلسیم است كه برای سلامت دندان و استخوان‌ها بسیار مفید است.



وی گفت: بادام زمینی حاوی منیزیم است كه گشادكننده عروق خونی است، كسانی كه فشار خون دارند‌ باید در حد معمول بادام زمینی مصرف كنند.



مراداف اضافه كرد: آهن در منابع گیاهی به خوبی قابل جذب نیست و بسیار كم وجود دارد، اما بادام زمینی به نسبت آهن مناسبی دارد.



این متخصص تغذیه گفت: بادام زمینی حاوی «روی» است كه برای رشد بسیار مورد نیاز است. كمبود «روی» می‌تواند، سبب عقب‌افتادگی و كندی رشد در نوجوانان شود.
وی گفت: «ید» نیز در بادام زمینی به مقدار زیادی یافت می‌شود. كمبود «ید» نیز كم‌كاری یا پركاری تیروئید را به وجود می‌آورد.



وی اضافه كرد: بادام زمینی یكی از مواد آلرژی‌زا است و اگر كسی به آن آلرژی داشته باشد، ممكن است حالت سرفه، تنگی نفس و كهیر در بدن به وجود آورد. در این صورت بهتر است از منبع دیگر برای تامین این نیازها استفاده كند.



__________________

پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 03-13-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Talking اگر می‌خواهید صاحب فرزند پسر بشوید، صبحانه بخورید!

اگر می‌خواهید صاحب فرزند پسر بشوید، صبحانه بخورید!





اگر زنانی كه قصد بارداری دارند، صبحانه و رژیم غذایی چرب بخورند، احتمال این كه فرزندشان پسر شود، افزایش پیدا می‌كند.


به گفته پژوهشگران؛ آنچه زنان قبل و بعد از بارداری می‌خورند روی جنسیت و سلامت جنین آنها تاثیر می‌گذارد.

این محققان در یك پژوهش جدید دریافته‌اند: زنانی كه قصد بارداری دارند با خوردن صبحانه كامل و رژیم غذایی پرچرب احتمال این كه صاحب فرزند پسر شوند، بیشتر است.
اما در عوض اگر در این دوران از غذاهای كم چرب استفاده كنند و ساعات طولانی‌تری گرسنه بمانند، فرزندشان دختر خواهد شد.

این یافته حاصل مطالعات محققان دانشگاه میسوری است كه در نشریه پیشرفتهای آكادمی ملی علوم انگلیس به چاپ رسیده است.

__________________

پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 03-15-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Question میكروب‌ها را به سفره سفر خود راه ندهید

میكروب‌ها را به سفره سفر خود راه ندهید




بعضی‌وقت‌ها بی‌دقتی‌هایی پیش پا افتاده در حوزه بهداشت، تعطیلی طولانی را كه در طول سال برای خوش‌گذشتن‌اش نقشه كشیده‌ایم به كلی خراب می‌كنند، مثلا مسمومیتی چند روزه می‌نشیند وسط سفری نوروزی و شما را به بیمارستان می‌فرستد یا حتی جایی بدتر. پس چرا نباید با توصیه‌های بهداشتی درباره سفر، جلوی تلخ شدن كامتان را در نوروز بگیریم؟
رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است اما دلیل این كه ما برای سفر كردن بر در نظر گرفتن بیشتر این نكات تاكید می‌كنیم كم شدن مقاومت بدن در سفر به‌واسطه كم‌خوابی، راه طولانی و خسته‌كننده، كمی استراحت، شرایط آب و هوایی متفاوت مقصد سفر و تهیه غذا از منابع مختلف در شهر‌هایی بجز محل زندگی شماست.


● غذا، غذا و غذا
استفاده از غذاهای ناسالم و فاسد شده اصلی‌ترین علت مسمومیت در سفر است. بعضی‌ها ترجیح می‌دهند برای تغذیه در سفر، غذا را از محل زندگی‌شان ببرند كه در این صورت این غذاها نباید از غذاهای فاسدشدنی مثل گوشت خام، تخم‌مرغ خام و فرآورده‌های لبنی باشند و اگر اصرار دارید آنها را حمل كنید باید از یخدان استفاده كنید.
شما همیشه نمی‌توانید غذاهای مسموم را از طریق بو و مزه ناخوشایندشان تشخیص دهید و در برخی موارد این غذاها بو یا مزه بدی ندارند اما ممكن است باعث ۲۴ ساعت مسمومیت و در مواردی حتی مرگ مصرف‌كننده شوند.
به همین دلیل، غذاهایی كه بیش از ۳ روز در یخچال باقی مانده‌اند و غذاهای پخته شده‌ای كه بیش از ۲ ساعت در هوای معتدل یا بیش از یك ساعت در هوای گرم باقی مانده‌اند را مصرف نكنید.
در صورتی كه قصد استفاده از غذاهای كنسرو شده را دارید مراقب باشید كه قوطی‌ها برآمده یا فرورفته نباشند و نشتی یا شكستگی نداشته باشند. قوطی كنسرو را پیش از بازكردن و مصرف، ۲۰ دقیقه بجوشانید.
دكتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی در این باره به فارس می‌گوید: در سفرهای نوروزی باید از مصرف مواد غذایی سرخ كرده، سنگین و پرحجم خودداری كرد.
به گفته این متخصص داخلی، در سفر باید از غذاهای آب‌پز با حجم كم استفاده شود. مصرف غذاهای حجیم، چرب و سنگین می‌تواند در طول سفر موجب تهوع و استفراغ مسافران شود، بنابراین بهتر است بیشتر از میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده گردد.


● یخ نخر!
«ممكنه یه جا بایستی، یخ بخریم!» این همان جمله‌ای است كه عمل به آن احتمالا سفر شما را خراب می‌كند. خسرونیا‌ می‌گوید: مسافران باید از خرید یخ‌های قالبی در طول سفر خودداری كنند، چراكه منبع آبی تولید این یخ‌ها مشخص نیست و ممكن است این یخ‌ها از آب‌های ناسالم تهیه شده باشند كه آلوده به انگل‌هایی است كه ممكن است اسهال به همراه داشته باشد.


● آب از نوع آلوده
مصرف آب آلوده نه تنها ممكن است باعث مسمومیت شود، بلكه امراض دیگری را مانند تب تیفوئید، اسهال، بیماری‌های ویروسی مثل هپاتیت A و B، فلج‌اطفال و حتی وبا موجب می‌شود؛ به همین دلیل در سفر باید تا حد امكان از آب‌معدنی یا آب فریزشده شهری كه به مرور زمان ذوب می‌شود استفاده كرد.
اگر با اتوبوس سفر می‌كنید و تشنه شده‌اید راننده وظیفه دارد لیوان یك‌بار مصرف در اختیار شما قرار دهد، در غیر این صورت باید از لیوان شخصی‌تان استفاده كنید اما به هیچ وجه از لیوان‌های معمولی پلاستیكی یا شیشه‌ای در اتوبوس استفاده نكنید.


● دستشویی‌های میكروب‌پسند
خسرونیا درباره استفاده از دستشویی‌های بین راهی می‌گوید: در بین راه در دستشویی‌ها از صابون جامد استفاده نكنید و به جای آن از صابون مایع برای شستن دست‌ها استفاده كنید.
رئیس انجمن متخصصان داخلی اضافه می‌كند: اگر دست‌تان به دستگیره دستشویی یا به جاهایی كه از تمیز بودن آنها مطمئن نیستید، برخورد كند، دست‌تان را بلافاصله با صابون بشویید.


● بهداشت در رستوران
در رستوران‌های بین راهی هم رعایت نكات بهداشتی حائز اهمیت است. بهتر است در رستوران از مواد غذایی پخته نشده مثل سالاد و سبزی استفاده نكنید و اگر لیوان یا ظروف یك‌بار مصرف دیگر در اختیارتان قرار گرفت پس از مصرف آنها را با فشار دست بشكنید تا امكان استفاده مجددش برای سودجویان وجود نداشته باشد.


__________________

پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 03-31-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض انار ، ضد سرطان سینه

انار ، ضد سرطان سینه



محققان می گویند میوه انار موادی داراست که شبیه به داروهای ضد سرطان سینه عمل می‌کند.
زنانی که به سرطان سینه مبتلا می شوند ، تحت درمان با داروهای ضد استروژن قرار می گیرند تا جلوی پیشرفت سرطان گرفته شود.

دکتر حاتم سلیمان در مرکز سرطان مافیت آمریکا می گوید ، داروهایی وجود دارند که مانع از تولید استروژن در بدن زن بعد از یائسگی می شوند.
مطالعات روی انار حاکی از آن است که این میوه آبدار مواد شیمیایی دارد که همان کار دارو ضد استروژن را انجام می دهد البته این ماده قوت داروهای موجود در بازار را ندارد و در واقع نسخه ضعیف تر دارو محسوب می شود.

دانشمندان اثر این میوه را بر سلول های سرطانی در محیط آزمایشگاه بررسی کرده اند.آنها امیدوارند با استفاده از عصاره انار بتوانند در آینده برخی از انواع سرطان سینه را درمان کنند.

__________________

پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 04-08-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض خوابیدن بعد از غذا مشكلات تنفسی می‌آورد

خوابیدن بعد از غذا مشكلات تنفسی می‌آورد

خوابیدن بعد از غذا موجب بازگشت محتویات معده‌ به مری (ریفلاكس معده) می‌شود و بعد از راه حلق به ریه می‌‌رسد و ممكن است باعث مشكلات تنفسی شود.
سعید حسینی در گفتگو با فارس، افزود: «ریفلاكس معده» سوزش سردل یا به اصطلاح عامیانه «ترش كردن معده» است و در صورت شدت گرفتن، غیرقابل تحمل می‌شود.
وی گفت: «ریفلاكس معده» بازگشت محتویات معده به مری است كه معمولا نیم تا ۲ ساعت بعد از غذا اتفاق می‌افتد. مساله‌ای كه باعث سوزش مری می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است.
این متخصص تغذیه افزود: این هورمون به مخاط مری آسیب می‌زند و در صورت تداوم ضعف شدیدی در این ناحیه به وجود می‌آورد كه در درازمدت ممكن است، بدخیم شود.
حسینی گفت: علامت بارز این ناراحتی، سوزش سردل یا احساس درد همراه با سوزش زیر جناق سینه است اما گاهی «ریفلاكس» با بیماری‌های دیگری مثل ناراحتی قلبی و تنفسی اشتباه گرفته می‌شود. بعضی از بیماران با احساس درد قلبی مراجعه می‌كنند و نمی‌دانند مشكل اصلی‌شان «ریفلاكس» است.
__________________

پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 04-08-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

«جعفری» بوی بد دهان را كم می كند



مصرف «جعفری» موجب كاهش بوی بد دهان می‌شود كه ناشی از خستگی روزانه و نخوردن غذا است.

مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: «جعفری» سرشار از ویتامین C است و آهن، ویتامین D، A، فسفر، پتاسیم، ید و كلسیم در آن وجود دارد.
وی گفت: «جعفری» تحریك‌كننده اشتها است و خوردن چای جعفری به هضم غذا كمك می‌كند. «جعفری» صفرابر، بادشكن، ادرار آور، در تنظیم سیكل قاعدگی و دفع سنگ كلیه و مثانه موثر و تب‌بر است.

این متخصص تغذیه افزود: اگر برگ جعفری به صورت آدامس جویده شود، بوی بد دهان را از بین می‌برد و استفاده سیب بعد از آن برای درمان بوی دهان بسیار موثر باشد.
__________________

پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 04-08-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مصرف پیاز و سیر از آلرژی‌های فصل بهار پیشگیری می‌کند



مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آلرژی‌های فصل بهار پیشگیری می‌کند.
دکتر "سید ضیاءالدین مظهری" با بیان این مطلب افزود: در بهار گرده‌افشانی درختان و گل‌ها باعث ایجاد حساسیت می‌شود که بیشتر به صورت آب‌ریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خس‌خس، بثورات پوستی مثل کهیر، خارش و نهایتاً اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز می‌کند.

مظهری گفت: پیاز به علت داشتن ماده‌ای به نام کوئرستین مانند یک ضد آلرژی عمل می‌کند و خوردن مرتب آن به افرادی که به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک فراوانی می‌کند.
وی یادآور شد : سیر نیز تقویت‌کننده بسیار قوی سیستم ایمنی بدن است و به عنوان یک ماده غذایی ضدباکتری، ضد ویروس و سرطان موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
این متخصص تغذیه افزود: این سبزی با افزایش لنفوسیت‌های T و ماکروفاژها، عوامل و ابزارهای سیستم دفاعی را تقویت می‌کند.
عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خاطر نشان کرد : در بین سبزی‌های دیگر هویج، اسفناج و سایر سبزی‌های رنگی حاوی بتاکاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌کند و به طور کلی افرادی که بیشتر گیاهخواری می‌کنند، سیستم ایمنی قوی‌تری دارند.
__________________

پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 11:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها