بازگشت   پی سی سیتی > مسائل مربوط به سایت > اخبار و قوانین فروم

اخبار و قوانین فروم در این بخش اخبار و مطالب مرتبط با فروم قرار خواهد گرفت

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-15-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow درخواست رسمی تیم مدیریتی فروم از کاربران و اعضای گرامی فروم

اخطار رسمی به تمامی کاربران محترم انجمن پی سی سیتی

اخیرا دیده شده است که در تاپیکهایی چون ویکتوریا تصاویری خارج از شان و عرف اسلامی و مغایر با قوانین دولتی جمهوری اسلامی ایران درج شده است.

با نهایت احترام از این پس در صورت مشاهده اینگونه تصاویریا تاسیس تاپیک سریالهای ماهواره ای که دارای تبلیغات شبکه های ضد دولت و دارای تبلیغات لس آنجلسی باشند
یا درج تاپیکها و تاسیس تاپیکها و گفتگوهایی که در مورد سریالهای پخش شده از شبکه ماهواره ای باشند بدون هماهنگی قبلی کاربران جهت تاسیس هر گونه تاپیک با مدیران محترم انجمن ها یا در نبود ایشان ناظرین فعال در انجمنها کاربر موسس تاپیک یا درج کننده پست مخالف قوانین بدون هیچ گذشت و اغماضی کاربر اخراج خواهد شد

نحوه و شیوه اخراج:
برای بار اول سه روزدر تکرار بعدی هفت روزو برای بار سوم رسما و کلا اخراج شده و تمام تاپیکها و پستهایی هم که زحمت کشیده و تاسیس کرده پاک خواهد شد

بدیهی است اینکار جهت حفظ فروم و دوری از دردسر و حاشیه و روی دادن هرگونه مشکلی برای انجمن و دیگر کاربران فعال و زحمتکش و تلاش کننده در انجمن میباشد

از مدیران محترم و ناظرین گرامی درخواست رسمی داریم که در نهایت ادب و دوستی و احترام اقدام به ارشاد و راهنمایی کاربران و عزیزان ناآگاه نموده و در صورت عدم واکنش مثبت یا دریافت نکردن پاسخی شایسته از طرف مخاطبین سریعا اعمال قانون نموده و منتظر گذشت زمان نمانند

از آن دسته از کاربران و دوستان که زحمت کشیده و خود را جزو بدنه خانواده بزرگ پی سی سیتی می دانند ضمن تشکر و سپاس و تقدیر بابت همکاری شایسته و شایان تقدیر دعوت می کنیم طبق ضوابط و قوانین انجمن به راحتی در تالارها اقدام به فعالیت نمایند

از تمامی ارشدهای فعال تقاضا داریم این تاپیک را در امضایشان درج کنند
حتی دوستان و کاربران فعال فروم که سرمایه مهمی برای فروم و دیگر دوستان می باشند (همانند همه کاربران)

سپاس
تیم مدیریتی فروم پی سی سیتی
امیر عباس انصاری
قدیمی 04-24-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

متاسفانه اخیرا متوجه شدم که کاربران فعال و بازم متاسفانه برخی از مدیران پستهای تکراری میزنن
چرا متاسفانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون این نشانه بی توجهی و فقط بالابردن تعداد پستهاست
انتظاری که از یه کاربر فعال و خیلی فعال و یه مدیر میره خیلی بالاتر از یه کاربر عادیه
حالا کاملا درک میکنم که کوروش چی میگه؟ منم دیگه کاملا با این موضوع (حتی ارشدها هم برای مدتی دسترسیشون قطع بشه) کاملا موافقم
ببینید وقتی که برای ایجاد یک تاپیک یا یک پست جدید گذاشته میشه نسبت به پیدا کردن پستهای تکراری و حذف کردنشون کمتره و راندمان فروم رو هم پایین میاره
و یه مسئله خیلی مهم دیگه اینه که دوستان به خودشون زحمت نمیدن که تالار مناسب رو برای مطلب جدیدشون پیدا کنن و رسم شده که همه مطالب رو راحت ترین جای ممکنه یعنی بخش مطالب آزاد رها میکنن این خیلی بده

دوستان اینو یه هشدار جدی تلقی کنید
من از ادمین درخواست میکنم که این اجازه رو رسمی به ناظرین بده که این امر از همین الان صورت بگیره
یعنی حتی برای ایجاد پستهای تکراری اگه با یکی دو تذکر بازم ادامه پیدا کرد اون کاربر حداقل تا مدتی دسترسیش قطع بشه

راننده تا جریمه نشه کمربند ایمنی رو نمیبنده

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 04-24-2010 در ساعت 11:17 PM
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)