بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #6  
قدیمی 04-15-2010
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: مهاباد
نوشته ها: 19,499
سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

توصيه‌هايي براي نگهداري مواد غذايي در يخچال



قرار دادن مواد غذايي گوناگون و متعدد براي مدت طولاني در داخل يخچال،كار بسيار راحتي است. اما معمولاً افراد خانواده از مواد غذايي كه در داخل يخچالشان وجود دارد غافل مي‌شوند و آنها را به فراموشي مي‌سپارند.

به خاطر بسپاريد كه خوراكي‌ها و مواد غذايي در يخچال براي هميشه تازه نمي‌مانند و روزي خواهد رسيد كه شما حجم زيادي از آنها را دور مي‌ريزيد و يا اين كه مردد مي‌شويد و از خود مي‌پرسيد آيا اين مواد خوراكي هنوز سالم و قابل استفاده هستند و يا اين كه فاسد شده‌اند.

كارشناسان مي‌گويند براي اينكه از سالم بودن مواد غذايي اطمينان حاصل كنيم هميشه نبايد به برچسب‌هاي روي آنها كه توضيحاتي در مورد تاريخ مصرف داده است اطمينان كرد. اگرچه بعضي از مواد غذايي داراي چنين برچسب‌هايي هم نيستند. ساير مواد خوراكي ديگري كه داراي چنين توضيحاتي هستند هم ممكن است گاهي اوقات مصرف كننده را گيج و سرگردان كند.

بيشتر مردم به محض اينكه درب قوطي كنسروها و مواد غذايي را باز مي كنند، نمي‌توانند تشخيص بدهند كه آيا آنها تازه و قابل مصرف هستند يا خير. بنابراين بسيار مهم است كه بدانيم كدام يك از مواد غذايي و خوراكي به محض آنكه در يخچال قرار مي‌گيرند، ماندگاري و طول عمر كمتري دارند و سريع‌تر فاسد مي‌شوند.
اگر مواد خوراكي كه براي تهيه غذا در يخچال نگهداري مي‌شوند، پس از گذشت يك مدت طولاني مورد مصرف قرار بگيرند، مي‌توانند موجب فاسد شدن غذايي كه ما مصرف مي‌كنيم شوند و در نهايت خطرات و مشكلات بسيار جدي براي سلامت ما ايجاد مي‌كنند.

بطري‌هاي حاوي آب ميوه كه مخصوص كودكان است از زماني كه درب آن باز مي‌شود، به مدت يك تا سه روز در يخچال قابل استفاده و نگهداري هستند و تازه مي‌مانند. گوشت و سبزيجات تازه‌اي كه براي كودكان تهيه مي‌شود هم بايد پس از يك تا دو روز نگهداري در داخل يخچال، دور ريخته شوند. اين يك اصل است: هرگز غذاي كودكان را بيشتر از سه روز در داخل يخچال نگهداري نكنيد.
خطري كه گاهي اوقات غذاي كودكان را تهديد مي‌كند اين است كه والدين ممكن است كودكان خود را با شيشه شير غذا بدهند. با اين عمل بزاق دهان كه به شيشه منتقل مي‌شود مي‌تواند به رشد باكتري، پس از آنكه كه شيشه را مجددا‌ً به داخل يخچال مي‌گذارند كمك كند. اگر شما بطري حاوي مواد غذايي كودك خود را بيشتر از يك بار مصرف مي‌كنيد، براي هر بار استفاده از آن حتماً اطمينان حاصل كنيد كه به مقدار كافي از آن براي كودك خود برداشته‌ايد. با اين عمل مجدداً‌ قاشق كثيف وارد بطري نمي‌گردد.

__________________
شاره که م , به ندی دلم , ئه ی باغی مه ن
ره وره وه ی ساوایه تیم , سابلاغی مه ن

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 01:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها