بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 05-07-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سالاد يوناني

سالاد يوناني


مواد لازم:

کاهو
خیارحلقه شده
گوجه فرنگی حلقه شده
ذرت
زیتون سیاه
پنیر تبریزی !( حالا پنیر تبریز توی سالاد یونانی چه کار می کنه، خدا داند!)
سس سالاد ( که بعدا توضیح می دم)


طرز تهیه :

اول سس رو درست می کنیم. من خودم برای تهیه سس سالاد، از ترکیب سس هزار جزیره و سس فرانسوی استفاده می کنم. حالا برای اینکه رقیق بشه، شما می تونید از آبلیمو، سرکه یا آبغوره استفاده کنید. هر کدوم که باب طبعتونه. اضافه کردن دیگر افزودنیهای سس، به عهده شماست.

حالا توی ظرفمون، یه لایه کاهوی خرد شده می ریزیم. سپس یه لایه خیار، یه لایه گوجه، مقداری ذرت و زیتون سیاه می ریزیم. پنیر تبریز را روی مواد رنده می کنیم و روی همه اینها سس می ریزیم. حالا یکبار دیگه این کار رو تکرار می کنیم. یعنی یک لایه کاهو ، دوباره یه لایه گوجه، ….





نکته :

در دستور اصلی این سالاد، استفاده از زیتون سیاه توصیه شده است. من چون زیتون سیاه بدون هسته پیدا نکردم، از زیتون سیاه اسلایسی استفاده کردم.
به نظر من یه سالاد خوشمزه و راحت و در عین حال متفاوته.

ویرایش توسط رزیتا : 04-12-2012 در ساعت 06:35 PM
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 11-02-2011
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

در جستجوی سالاد سزار در رستوران های تهران



دقیقا مشخص نیست که سالاد سزار از چه زمانی وارد زندگی ما شد، اما حدود 90 سال بعد از تولد این سالاد خوشمزه،‌ رستوران‌های تهران،‌به‌خصوص ایتالیایی‌ها، منوی خود را به سزار مجهز می‌کنند. سزار سالادی نه‌چندان ساده، اما بسیار کامل است که هر رستورانی شیوه خود را برای آماده کردن آن دارد.

دقیقا مشخص نیست که سالاد سزار از چه زمانی وارد زندگی ما شد، اما حدود 90 سال بعد از تولد این سالاد خوشمزه،‌ رستوران‌های تهران،‌به‌خصوص ایتالیایی‌ها، منوی خود را به سزار مجهز می‌کنند. سزار سالادی نه‌چندان ساده، اما بسیار کامل است که هر رستورانی شیوه خود را برای آماده کردن آن دارد.

در این شماره سعی کردیم متفاوت‌ترین سالادهای سزار موجود در رستوران‌های مدرن تهران را به شما معرفی کنیم. طبیعتا فضای صفحات اجازه نداد که این انتخاب کامل باشد.





درنیکا با سس دست‌ساز


آقای انصاری مدیر رستوران درنیکا، به ادویه‌های خوش‌بویش مشهور است. رستوران او در خیابان علامه شمالی سعادت آباد در بین همه رستوران‌های رقیب مشهور است. یکی از دلایل این تفاوت همین سالاد مخصوصی است که می‌بینید. سالادی با تکه‌های برش‌خورده نان و مرغ و با سسی که همه برگه‌های کاهو را آغشته کرده است. سس سیر دست‌ساز این رستوران را حتما در کنار سالاد امتحان کنید.

قیمت: 6000 تومان






بازیلیکو، بوی ریحان و سس زیتون


بازیلیکو رستورانی کوچک در خیابان پاسداران است که فضای محدود خود را برای حدود 30 مشتری تقسیم‌بندی کرده است. این سالاد پر از پنیر با تکه‌های مرغ برشته تزئین شده و بهتر است آن را با سس سیر تاباسکو میل کنید. البته این استارت شما در بازیلیکو خواهد بود.

قیمت: 6400 تومان






لانژ - موهیتو فراموش نشود


در پیچ و خم‌های خیابان نیاوران، رستورانی کوچک و باریک لنگر انداخته است که نامش را با گچ روی تخته‌سیاه نوشته‌اند. میز یک‌تکه و سفید به صورت طولی تمام رستوران را دربر گرفته و در دو طرف میز صندلی‌های مشکی خودنمایی می‌کنند و البته گلدان‌های خوشرنگی که حد فاصل صندلی‌ها و مشتری‌ها هستند. سالاد سزار لانژ در ظرفی بسیار گود و با ترکیباتی جدیدتر از عرف سالادهای سزار تهیه شده است. فلفل دلمه‌ای و هویج‌های بسیار ریزی که برای تزئین سالاد سزار لانژ درنظر گرفته شده،‌به خوشمزگی محصول کمک می‌کند. این سالاد را با موهیتوی لانژ امتحان کنید.

قیمت: 6000 تومان






برگر باشی


برگر باشی در خیابان قائم‌مقام و در مرکز شهر تهران قرار دارد که به تازگی افتتاح شده است. آقای زاره مارکاریان، مدیر ارمنی این رستوران عقیده دارد دست پخت او را در هیچ جا پیدا نمی‌کنید. این سالاد با سرکه بالزامیک و تکه‌های مرغ، بشقاب دندانگیری بود.

قیمت: 3000 تومان





پاستا فکتوری


پاستا فکتوری رستورانی بزرگ در خیابان میرداماد است که سالاد سزار آن بدون تکه‌های مرغ و با کاهوی درشت سرو شد. ظرف بزرگ و لبه‌دار این سالاد، جلوه خاصی به آن داده بود. سسی که برای سالاد سزار پاستا فکتوری استفاده شده بود، نمره خوبی داشت.

قیمت: 3700 تومان






فلورانس


خیابان ظفر، تخارستان. این آدرس رستورانی بزرگ به اسم فلورانس است که فضایی به شکل «ال» دارد و شیشه‌های خوش‌رنگ سس در سایزهای مختلف در انتهای آن خودنمایی می‌کنند. سالاد سزار این رستوران تزئین زیبا و ساده‌ای داشت و در ظرفی تقریبا کوچک سرو شد.

نکته قابل توجه این سالاد پنیر فراوانی بود که تکه‌های بزرگ کاهو را در آغوش می‌گرفت. اگر سس این سالاد برایتان کافی نیست یک شیشه سس سیردار کنار دست شماست.

قیمت: 5000 تومان






دلانو


یک بشقاب سالاد سزار دلانو برای سپری کردن یک روز کافی است. دلانو یکی از رستوران‌های خوب خیابان اختیاریه جنوبی،‌یکی از مراکز مهم اغذیه‌ای تهران است که کوهی از ترکیبات سفید رنگ را روی برش‌های کاهوی تازه می‌ریزد. این سالاد مزه‌ای منحصر به فرد دارد.

قیمت: 4500 تومان






خانه استیک


رستوران خانه استیک با معماری چوبی، جلوه خاصی دارد. این رستوران که در خیابان پاسداران واقع شده است، رنگی‌ترین سالاد سزار ممکن را به مشتریانش عرضه می‌کند. سالاد سزار این رستوران در بشقابی بزرگ سرو می‌شود و حکم یک وعده غذایی کامل را دارد.

ذرت‌هایی که به شکل هشت‌پا تزئین شده‌اند، به همراه تکه‌هایی از لوبیا سبز، زیتون و گوجه گیلاسی جلوه خاصی به این سالاد می‌دهند.
__________________

ویرایش توسط رزیتا : 04-12-2012 در ساعت 05:47 PM
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 11:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها