بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > تلویزیون

تلویزیون در این بخش مباحث مرتبط با تلویزیون قرار خواهند گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 05-10-2010
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,838
سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

تهيه‌كننده و كارگردان «ايران فراسو»:
آثار تمدني ايران در سه قاره آسيا، آفريقا و اروپا را مستند مي‌كنيم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو

با موضوع به تصوير‌كشيدن آثار تمدني ايراني در سه قاره آسيا، آفريقا و اروپا، مجموعه مستند «ايران‌ فراسو» براي پخش از شبكه‌ي اول سيما در حالت ساخت است.

علي‌اكبر ولدبيگي ـ نويسنده، تهيه‌كننده و كارگردان «ايران فراسو» ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر اظهار كرد: «ايران‌ فراسو» به آثار به‌جاي مانده از تمدن‌ ايران از دوره‌ي هخامنشي تا قرن هشتم هجري (دوره‌ي ايلخاني) مي‌پردازد و از سال گذشته تصوير‌برداري آن آغاز شده است.
او درباره‌ي منابع استفاده‌شده براي ساخت «ايران فراسو» گفت: فقط يك كتاب درباره‌ي موضوع برنامه نوشته شده و منابع ترجمه‌شده نيز در حدود 6 درصد از خواسته‌ها ما را تامين كرده است. در مقالات هم توضيحاتي بسيار پراكنده و كلي وجود دارد، بنابراين مطالب مورد نياز را ترجمه كرده‌ايم.

اين مستند‌ساز اضافه كرد: از آثار موجود در هر منطقه‌ي اطلاعات اوليه‌اي داريم، سپس به منظور بازبيني به اين مكان‌ها سفر مي‌كنيم درجريان اين سفرها منابع مكتوب و تصويري به اطلاعات قبلي اضافه‌ مي‌شود.
او توضيح داد: از هر كشور يكي ـ دو سايت را براي تصويربرداري انتخاب كرده بوديم، اما در تحقيقات ميداني به نتيجه رسيديم كه تاثيرات تمدني ايران خيلي گسترده‌تر از پژوهش‌هاي اوليه ماست.

ولد‌بيگي در ادامه گفت‌وگو با كارشناساني چون شادروان دكتر مسعود آذرنوش را از ديگر منابع «ايران فراسو» ذكر كرد.
او با بيان اين‌كه «ايران‌ فراسو» حاصل بخشي از 15 سال پژوهش است، تصريح كرد: پژوهش‌هاي اين برنامه به‌طور مدون از سه سال پيش آغاز شده است و هم‌چنان ادامه دارد كه مسوول آن مهندس سعيد مليح است.

اين مستند‌ساز درباره‌ي كشورهايي كه تصويربرداري در آن صورت گرفته است، گفت: قرار است آثار تمدني ايراني در 15 كشور به تصوير در آيد، البته با توجه به برخورداري اين برنامه از امكانات توليد سينمايي مانند تراولينگ از سويي و سابقه نداشتن ساخت چنين برنامه‌هايي از سوي ديگر مسوولان سيما و شبكه اول تصميم گرفته‌اند كه البته «ايران فراسو» در كشور‌هاي نزديك ايران به تصوير در‌آيد. سپس به قاره‌هاي آفريقا و اروپا سفر شود.

ولد‌بيگي در پايان درباره‌ي قسمت‌هاي «ايران فراسو» اظهار كرد: قصد داشتيم كه درباره‌ي آثار تمدني ايران در هر كشور دوقسمت برنامه بسازيم و در نهايت «ايران فراسو» را در دو برنامه‌ي 13 قسمتي توليد كنيم، اما با توجه به گستردگي موضوع و استقبال سيما

__________________

and the roads becomes my bride

پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 05-26-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض «دوازده روي هشت» در شبكه 3 ديده مي‌شود

«دوازده روي هشت» در شبكه 3 ديده مي‌شود



چند تله‌فيلم با سوژه‌ها و موضوعات تازه در گروه فيلم و سريال شبكه 3 سيما در مراحل مختلف ساخت قرار دارند.

يكي از اين فيلم‌ها «دوازده روي هشت» نام دارد كه آن را كامران قدكچيان كارگرداني كرده است. اين فيلم داستاني معمايي ـ پليسي و نسبتا نويي را روايت مي‌كند. ماجراهاي «دوازده روي هشت» از جايي آغاز مي‌شود كه تيم معاونت بهداشت سازمان بازرسي كل كشور براساس گزارش‌هاي ارسالي از اورژانس بيمارستان‌ها در مورد مرگ توسط داروي وارداتي نيتروپروسايد به سرعت وارد بررسي مي‌شوند كه در اين مسير وقوع قتلي به ماجرا سر و شكل ديگري مي‌دهد.

علي صادقي، حسن جوهرچي، كمند اميرسليماني، رامين راستاد، محمدرضا نوروزي، عليرضا پولاد، سيامك قدكچيان، علي عليدوستي، اكرم حميدي، كيانوش گرامي، مريم فخر، محمد بزرگمهر، گيتي قاسمي و... بازيگراني هستند كه در نقش‌هاي اين فيلم ظاهر شده‌اند.نويسندگي فيلمنامه اين تله‌فيلم برعهده عليرضا محمودي بوده و آرمان زرين‌كوب (تهيه‌كننده)‌، عبدالله عبدي‌نسب (تصويربردار)‌، شيرين بوريايي‌دوست (طراح لباس)‌، هادي افشار (صدابردار)‌ و پرويز حسنلو (مديرتوليد)‌ در ساخت اين فيلم همكاري كرده‌اند. موضوع اين فيلم تا حدودي شبيه مجموعه موفق «جستجوگران» به كارگرداني محمدعلي سجادي است و همين نكته باعث مي‌شود كه اميدوار باشيم «دوازده روي هشت» فيلم جذابي از كار درآمده باشد.

به رنگ باران


همچنين شبكه 3 سيما با مشاركت مركز سيماي كرمان درصدد ساخت فيلمي به نام «به رنگ باران» هستند كه نويسندگي و كارگرداني آن را مجيد موسويان برعهده خواهد داشت. موسويان درباره فيلم تازه‌اش كه فعلا در مرحله پيش‌توليد قرار دارد، مي‌گويد: به رنگ باران داستان يك روحاني جوان را بازگو مي‌كند كه بعد از فوت پدرش كه او هم روحاني روستا بوده، به زادگاهش برمي‌گردد. با بازگشت روحاني جوان به روستا، او درگير ماجراهاي مختلفي مي‌شود كه در نهايت موجب شناخت بهتر او نسبت به شأن لباسي كه پوشيده و جامعه پيرامونش مي‌شود.

به گفته موسويان، كار تصويربرداري اين تله‌فيلم اواسط خرداد در يكي از روستاهاي كرمان آغاز خواهد شد. تاكنون هيچ‌يك از بازيگران اين فيلم مشخص نشده‌اند، در ساخت اين فيلم امان‌الله پيشنماززاده (تهيه‌كننده)‌ و سيددانيال كاشانچي (مديرتوليد)‌ همكاري خواهند كرد. موسويان پيشتر بوسه باران و از كوچه‌‌هاي باران را كارگرداني كرده است.پوران درخشنده هم فيلمي با نام حرفه‌اي‌ها براي اين شبكه كارگرداني كرده است. داريوش فرهنگ، محسن اصلاني، حسين شهاب و حنانه شهشهاني بازيگراني هستند كه در اين فيلم ايفاي نقش كرده‌اند. زندگي آدم‌هايي كه در يك شركت هرمي در حال فعاليت هستند، موضوع اين فيلم است.
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 05-26-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض توليد فيلم‌هاي علمي ـ تخيلي در شبكه 4

توليد فيلم‌هاي علمي ـ تخيلي در شبكه 4
قائم‌مقام مدير شبكه 4 ضمن تاكيد بر اهميت كمك نهادهاي مختلف به سازمان صدا و سيما، از توليد فيلم‌هاي علمي ـ تخيلي، آثار نمايشي و مستند براي معرفي مفاخر علمي و تاريخي خبر داد.

محمد زين‌العابديني درباره وضعيت توليدات نمايشي و مستندهاي اين شبكه در سال جاري و اين‌كه حجم توليدات نسبت به سال‌هاي قبل افزايش مي‌يابد يا نه، به مهر گفت: سازمان صدا و سيما براي هر يك از شبكه‌ها ماموريتي تعريف كرده و بر آن اساس اولويت‌ها نيز مشخص مي‌شود، اما نقش مهم را بودجه تعيين مي‌كند و به همان نسبت توليدات در قالب‌هاي مختلف شكل مي‌گيرد. در بودجه امسال صدا و سيما نيز تغييري ايجاد نشده است، بنابراين ما همچون سال‌هاي قبل اهداف خود را در اين شبكه دنبال مي‌كنيم.


زين‌العابديني درباره توليد فيلم‌هاي علمي ـ تخيلي در شبكه 4 كه پارسال وعده آن داده شده، توضيح داد: ما طرح‌هاي مختلفي داريم كه بايد مورد بررسي قرار بگيرد. مثلا قرار است مستندي درباره خواجه نصيرالدين طوسي در شبكه 4 تهيه شود و شبكه يك هم مجموعه داستاني آن را توليد كند. تقسيم‌بندي براي كار بهتر انجام شده است. قصد داريم فيلم‌هاي تلويزيوني علمي ـ تخيلي تهيه كنيم.
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 05-26-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سريال‌هاي دفاع مقدس در 2 روايت

سريال‌هاي دفاع مقدس در 2 روايت




جنگ به عنوان يك واقعيت اجتماعي ـ سياسي در موقعيت بيروني خويش واجد ساحتي دوگانه است. آنچه كه معمولا به چشم مي‌آيد و در ذهن مردم به عنوان جنگ شناخته مي‌شود همان پوسته بيروني و خود فر‌آيند جنگيدن است. در اين معنا جنگ يعني توپ و تانك و آتش و خمپاره. اين وجوه جنگ درواقع سويه سخت‌افزاري و نظامي ‌جنگ را شامل مي‌شود. اما جنگ يك روي ديگر هم دارد كه فلسفه و معناي جنگ تا زيبايي‌شناسي و ايدئولوژي مبارزه را در برمي‌گيرد. اتفاقا اين بعد از جنگ از عمق و اهميت بيشتري برخوردار بوده و رسالت و تكليف رزمنده را در جبهه‌هاي جنگ رقم مي‌زند. سينماي جنگ نيز دقيقا متاثر از اين واقعيت دووجهي است كه از يك‌سو فر‌آيند بيروني جنگ را به تصوير مي‌كشد و از سوي ديگر ابعاد انساني، اعتقادي و عاطفي اين تجربه را روايت مي‌كند. در واقع فيلمسازان ما يا به ابعاد دراماتيك جنگ كه بيشتر ناظر برعمليات جنگ است توجه مي‌كنند يا از پوسته جنگ گذشته و ابعاد ايدئولوژيك و حتي رمانتيك آن را دستمايه كار خود قرار مي‌دهند.


اتفاقا اين سويه ماجرا دست‌كم براي ما مسلمانان كه جنگ را فراتر از مناسبات زميني مي‌نگريم و ابعاد انساني و اعتقادي جنگ داراي منزلت و ارزش والايي است جايگاه ويژه‌اي دارد، به گونه‌اي كه جنگ را يك جهاد الهي مي‌دانيم. اگرچه تلويزيون ما نسبت به سينما توجه كمتري به سينما داشته است، اما در يك نگاه اجمالي مي‌توان اين سريال‌ها را به 2 گروه عمده، تقسيم‌بندي كرد. دسته اول سريال‌هايي كه خود جنگ و مشخصه‌هاي آن را محور كار خود قرار داده‌اند و از ظرفيت دراماتيك آن براي بيان قصه خود بهره برده‌اند. در اين مجموعه‌ها كارگردان بيشتر بر صحنه‌هاي اكشن و مبارزه تاكيد داشته‌، اما گروه دوم به مناسبات و روابط انساني در بستر جنگ پرداخته وجنگ صرفا بهانه و پس زمينه كار بوده است.
سريال‌سازي به واسطه پررنگ بودن مسائل و دغدغه‌هاي اخلاقي و خانوادگي بيش از سينما به اين بعد ماجرا توجه كرده است. مثلا در سريال پرطرفدار گل پامچال شاهد قصه دختري به نام ليلا هستيم كه سرنوشت و آينده او متاثر از جنگ در مسير ديگري قرار مي‌گيرد و بازهم تاثير جنگ بر سرنوشت فردي و اجتماعي زن ديگري به نام ليلا در سريال خاك سرخ ابراهيم حاتمي‌كيا هستيم. اصلا خود همين حاتمي‌كيا از جمله كارگردان‌هايي است كه بيش از ديگران به آدم‌هاي جنگ و دغدغه‌هاي آنها مي‌پردازد. حتي در حلقه سبز كه سويه انتزاعي و تخيلي پررنگي داشت بازهم دغدغه اين آدم‌ها را در لابه‌لاي قصه براي مخاطب تعريف مي‌كرد. آدم‌هاي جنگ به واسطه تجربه زيست ـ جهاني ويژه و معنوي در فضاي متفاوتي از مردم عادي سير مي‌كنند به طوري كه گاه ميان دنياي خود و جهان غالب فاصله زيادي مي‌بينند. همين تضاد و دوگانگي داراي ظرفيت دراماتيكي بالايي است تا فيلمساز آن را به دنياي تصوير خود برده و سر‌و‌شكل نمايشي به آن بدهد. اين صورت بندي درام جنگي، وجوه گوناگوني از آدم‌هاي جنگ را روايت مي‌كرد. تلويزيون به واسطه برد عمومي‌تر خود و مخاطبان عام ترش، مديوم مناسب‌تري براي پرداختن به آدم‌هاي جنگ و مناسبات آنها بود. مثلا علي شاه‌حاتمي ‌در سريال نوروزي خوش ركاب، برخي از آدم‌هاي جنگ را در قالب طنز به تصوير مي‌كشد. هرچند تعداد سريال‌هايي كه جنگ را محور كار خود قرار داده‌اند بسيار محدود بوده و از انگشتان دست هم كمتر است. شايد بيشترين سوژه جنگي كه مورد توجه سريال‌سازان قرار گرفته حصرآبادان و آزادي خرمشهر است كه مثلا در سريال خاك سرخ حاتمي‌كيا بستر اصلي قصه قرار گرفته است. ضمن اين‌كه در سريال درحال پخش در چشم باد، مسيرقصه در جاده تاريخ به دوران جنگ رسيده است كه به خاطر بازنمايي تصويري مناسب بشدت نوستالژيك بوده و تداعي‌كننده خاطرات تلخ و شيرين اين دوران است و بويژه اين‌كه در اين مجموعه، فضاي شهري و اجتماعي زمان جنگ با دقت و ريزه‌كاري دراماتيكي به تصوير كشيده شده كه كمتر در فيلم و سريال شاهد آن بوديم. در واقع نگاه تاريخ‌نگارانه جوزاني به اين اتفاق موجب شده تا براي نخستين بار جنگ را دريك پازل تاريخي و در امتداد وقايع ديگر تاريخ معاصر شاهد باشيم كه اين رويكرد، حين ايجاد سرگرمي ‌براي مخاطب به او قدرت تحليل و تفسير هم مي‌دهد. شايد بهتر است بگوييم براي نخستين بار سويه سياسي و بعد تاريخي جنگ در يك سريال تلويزيوني به نمايش گذاشته مي‌شود.

ما ژانر سينماي دفاع مقدس را براي آثارجنگي برگزيديم و اين البته با جهان بيني و ايدئولوژي ما درباره جنگ تناسب دارد. به واسطه عقبه اعتقادي و مذهبي جنگ در فرهنگ ما، اين تجربه بشري از لايه‌هاي عميق‌تري برخوردار بوده و بسياري از مظاهر اخلاقي و انساني را در نظام معنايي خود بازتعريف مي‌كند؛ لذا موقعيت‌هاي به ظاهر ساده در اين رويكرد داراي بار دراماتيكي بوده و قابليت نمايشي بالايي دارد كه بخش بسيار كمي‌ از آن مورد توجه قرار گرفته است. شايد تلويزيون به واسطه ارتباط بيشتر با خانواده‌ها بيش‌از هر چيز واقعه جنگ را در نسبت با وجوه عاطفي آن به تصويركشيده است، اما جنگ تا عمق ساحت‌هاي فردي و اجتماعي آدمي‌ گسترانده شده و قصه‌هاي متعدد و متنوعي را مي‌توان از دل آن بيرون كشيد و مخاطب را به دنياي پيچيده و جذاب آدم‌هاي جنگ دعوت كرد.
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 05-26-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

بررسي ويژگي‌هاي طنز مديري


نشست بررسي ويژگي‌هاي طنز در آثار مهران مديري با حضور دو نويسنده طنز و يك روزنامه‌نگار در تالار سوره برگزار مي‌شود. در جديدترين برنامه« نور، صدا، دوربين، خنده» كه به همت دفتر طنز حوزه هنري برگزار مي‌شود ويژگي‌هاي طنز در آثار مهران مديري با حضور خشايار الوند، پيمان قاسمخاني و حميدرضا ابك نقد و بررسي مي‌شود.در اين نشست قسمت‌هايي متنوع از آثار تلويزيوني كه در سال‌هاي اخير به كارگرداني مديري توليد و پخش شده به نمايش درمي‌آيد و ويژگي‌هاي اين آثار مورد نقد و بررسي قرار مي‌گيرد./ مهر


هدايت و ساخت يك مستند ـ داستاني
حسن هدايت هفته آينده يك مستند - داستاني سه قسمتي درباره حضور قواي انگليسي در شمال و جنوب ايران از دوران شاه عباس صفوي تا قاجاريه را كليد مي‌زند.
هدايت در اين باره گفت: اين مستند- داستاني سه قسمتي را براي معاونت سياسي صدا وسيما كارگرداني مي‌كنم. هفته آينده اين پروژه را كليد مي‌زنم و لوكيشن‌ها تهران و شهرستان‌هاي مختلف است.موضوع اين مستند - داستاني درباره حضور قواي انگليسي در شمال و جنوب ايران از زمان شاه‌عباس تا قاجاريه است. / مهر


«نود» دو ماه پخش نمي‌شود



عادل فردوسي‌پور اعلام كرد: برنامه «نود» تا آغاز فصل جديد ليگ برتر فوتبال، پخش نمي‌شود. آخرين قسمت از برنامه «نود» در ليگ نهم، شامگاه دوشنبه روي آنتن رفت و با پايان بازي‌هاي جام حذفي و ليگ برتر، اين برنامه حدود دو ماه پخش نمي‌شود. او تاكيد كرد كه با آغاز ليگ برتر، برنامه «نود» طبق روال قبلي ساعت 30‌/‌22 روي آنتن مي‌رود./ ايسنا

فرمانده غريب روايتگر فتح مي‌شود


توليدات تازه موسسه روايت فتح با تغيير زمان پخش از يكشنبه‌ها به پنجشنبه‌ها از شبكه يك سيما به روي آنتن مي‌رود.مجموعه 3 قسمتي «فرمانده غريب» به كارگرداني علي حميد از 19 ارديبهشت ادامه دهنده برنامه‌هاي روايت فتح شده است.«مقاومت، مبارزه و زندگي» هم عنوان مجموعه 5 قسمتي ديگري است كه پس از فرمانده غريب پخش خواهد شد.از اين به بعد مخاطبان مي‌توانند برنامه‌هاي روايت فتح را پنجشنبه‌ها بين بخش‌هاي خبري 19 و 21 از شبكه يك به تماشا بنشينند./ جام‌جم
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 05:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها