بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 05-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

عقيلي: بچه نيستم که در سپاهان نمانم
مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: بچه نيستم که به خاطر قلعه نويي قراردادم را تمديد نکنم.
هادي عقيلي درباره شايعات اخير مبني بر مذاکره با باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: تکليف من براي فصل آينده هنوز مشخص نيست و پيشنهادي ندارم. از پرسپوليس هم تماسي نداشته ام.
وي گفت: به احتمال زياد با مسؤولان باشگاه سپاهان به توافق مي رسم و در اين تيم مي مانم. اگر توافقي حاصل نشد تصميمم را تغيير مي دهم. 3 ، 4 سال است که روزنامه ها مي نويسند قرار است به پرسپوليس بروم اما اکنون فقط در مورد سپاهان صحبت مي کنم.

ايران و الجزاير؛ پيش از فينال جام حذفي
تيم فوتبال جوانان الجزاير روز دوم خردادماه براي برگزاري اردويي يک هفته اي و انجام دو ديدار دوستانه با تيم زير 19 سال ايران وارد تهران مي شود.
در اين شرايط و با توجه به برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي بين تيم هاي فوتبال پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز در روز سوم خردادماه، علي دوستي مهر سرمربي تيم فوتبال زير 19 سال کشورمان خواستار برگزاري نخستين ديدار دوستانه تيمش با الجزاير در ورزشگاه آزادي و پيش از ديدار فينال جام حذفي شده است.پيشنهاد او با موافقت فريدون معيني مسؤول کميته جوانان فدراسيون فوتبال همراه شده و قرار است وي در اين مورد با سازمان ليگ برتر و مديران ورزشگاه آزادي گفتگو و رايزني هاي لازم را انجام دهد.
درصورتي که اين ديدار از نظر زمان برگزاري و همچنين آسيب نرساندن به زمين چمن ورزشگاه آزادي مشکلي نداشته باشد، شاگردان علي دوستي براي نخستين بار در ديداري دوستانه مقابل هواداران به ميدان خواهند رفت، مسابقه اي که به احتمال فراوان با حضور حداقل پنجاه هزار تماشاگر برگزار خواهد شد.

ضارب دايي دستگير شد
به گزارش گل و بنا به گفته يکي از مديران پرسپوليس ضارب دايي با تلاش ماموران انتظامي استان آذربايجان شرقي دستگير شده است. دايي در بازي فولادگستر مقابل پرسپوليس در انتهاي مسابقه در شلوغي مورد حمله قرار گرفت که البته صدمه اي نديد.بنا به گفته منابع خبري سايت گل اين فرد تبريزي نيست و از استانهاي نزديک به تماشاي اين مسابقه آمده بوده است. از اين ماجرا علي رغم حساسيتهاي موجود خبر ديگري در دست نيست.

راي کميته انضباطي در مورد سه بازيکن استقلال
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود در مورد تخلف سه بازيکن تيم استقلال در ديدار با راه آهن شهرري اعلام کرد.
براين اساس فرهاد مجيدي کاپيتان تيم فوتبال استقلال به دليل درآوردن پيراهنش پس از زدن گل به تيم راه آهن در ديدار روز 16 ارديبهشت ماه به پنج ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد. ضمن اينکه مجيدي بايد روز 8 خرداد براي رسيدگي به ساير تخلفاتش در اين ديدار و در خصوص برخورد نامناسب با سرمربي تيم و عدم رعايت اخلاق حرفه اي به کميته انضباطي برود.
همچنين آرش برهاني و اميرحسين صادقي به دليل اعتراض به داور و بروز حرکت زننده، هر کدام با توبيخ کتبي و درج در پرونده به ترتيب به پرداخت 10 و 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز:پرسپوليس - سپاهان ساعت : 19:30
فردا:پيکان - استقلال تهران ساعت : 18
فينال جام حذفي اسپانيا، آتلتيکومادريد - سويا ساعت : 23:30

اردوي امارات يا اتريش در برنامه استقلال
پس از ديدار استقلال با پيکان قزوين که آخرين ديدار ليگ برتر به شمار مي رود، به دستور صمد مرفاوي، اعضاي اين تيم سه هفته تعطيل خواهند بود تا در فصل نقل و انتقالات در خصوص آينده اين تيم تصميم گيري شود.
قرار است مسؤولان اين تيم براي تعطيلات ميان فصل، اردوي خارجي را براي اعضاي اين تيم تدارک ببينند تا پس از انجام اردو، بازيکنان براي ليگ فصل آينده آماده شوند. براساس اعلام مسؤولان اين تيم، سفر به امارات يا اتريش در دستور کار کادر فني استقلال قرار دارد

دستيار قطبي تاييد نشد
نشست کميته فني فدراسيون فوتبال روز يکشنبه با حضور علي کفاشيان، مرتضي محصص، حسينعلي کلاني، فريدون معيني، هومن افاضلي، عليرضا منصوريان و پيت بيوتر برگزار شد اما به علت غيبت افشين قطبي، نهايي شدن برخي تصميم ها به جلسه ديگري موکول شد.
در ابتداي اين نشست در مورد وضعيت محمد آزادي بحث و تبادل نظر شد اما به علت غيبت افشين قطبي و نداشتن اطلاعات کامل از وضعيت کاري وي و همچنين بررسي قابليت هاي پزشکي اش توسط دکتر هاشميان، بحث در خصوص انتخاب مربي بدنساز تيم ملي به نشست ديگري موکول شد.
همچنين برنامه تيم ملي تا جام ملت هاي 2011 که توسط افشين قطبي به کميته تيم هاي ملي اعلام شده بود، مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد اين برنامه به نوعي تدوين شود که از يک سو برنامه آماده سازي تيم ملي به بهترين شکل انجام شده و از سوي ديگر به باشگاه هاي ليگ برتري هم ضربه وارد نشود.
در برنامه هاي افشين قطبي علاوه بر اردوي اتريش برگزاري دو ديدار دوستانه در روزهاي 4 و 8 سپتامبر که فيفا دي هستند، قرار دارد که بازي با کره جنوبي در روز 8 سپتامبر ( 17 شهريورماه) در سئول قطعي شده و رايزني هاي لازم براي قطعي شدن برگزاري ديدار با چين در تاريخ 4 سپتامبر ( 13 شهريور) در اين کشور هم از سوي کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در حال انجام است.
از سوي ديگر سرمربي تيم ملي در برنامه هاي خود برگزاري 10 ديدار تدارکاتي پيش از جام ملت ها را براي تيم ملي کشورمان در نظر گرفته است که در آن بازي با تيم هاي معتبر اروپايي، آمريکاي جنوبي و آفريقايي ديده مي شود.

مظلومي: سرمربيگري در استقلال چرخشي است
مربي پيشين استقلال گفت: سرمربيگري در استقلال چرخشي شده است، فلان آقا مي رود و 2 ، 3 سال بعد برمي گردد و جاي مربي را مي گيرد که جانشين اش شده بود.
پرويز مظلومي در گفتگو با مهر، در مورد آخرين وضعيت خود اظهار داشت: فعلا استراحت مي کنم، البته چند پيشنهاد دارم اما در نهايت سعي دارم تيم خوبي را انتخاب کنم تا وارد حاشيه نشوم و تمرکز خود را بيشتر روي بحث فني تيم بگذارم.
وي در مورد اينکه آيا منتظر است در کادر مديريتي باشگاه استقلال تغييراتي ايجاد شود تا شانسي براي حضور در اين تيم بدست آورد؟، افزود: من به اين چيزها فکر نمي کنم که مدير استقلال چه کسي هست يا چه کسي مي شود، من تنها سربلندي و موفقيت استقلال را خواسته ام و همه هم اين را مي دانند. 13 سال کنار پورحيدري در استقلال به عنوان دستيار کار کردم و جام هاي مختلفي را کسب کردم. خوشبختانه آرزو به دل نيستم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)