بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 05-25-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

27 بازيکن به تيم فوتبال اميد دعوت شدند
سرمربي تيم فوتبال اميد کشورمان اسامي 27 بازيکن را براي حضور در دور جديد تمرينات اين تيم اعلام کرد.
صالح خليل آزاد از برق شيراز، محمد مظاهري، مهدي دغاغله، امير شرفي از استقلال اهواز، عليرضا حقيقي و حميد رضا علي عسگر از پرسپوليس تهران، کمال کاميابي نياز از راه آهن تهران، محمد باقر صادقي، سينا عشوري، محسن مسلمان از ذوب آهن اصفهان، رضا طلبه، علي مرزبان از سپاهان نوين، شهريار شيروند و احسان حاج صفي از سپاهان اصفهان، شجاع خليل آزاد از مس رفسنجان، حسين ابراهيمي از ملوان بندر انزلي، بختيار رحماني ، آرش افشين از فولاد خوزستان، کريم انصاري فرد، سيد علي حسيني، علي زينالي از سايپا، اميد ابوالحسني از پاس همدان، مسعود ابراهيم زاده، حسن ابهري از تراکتورسازي تبريز، ميلاد شيخ فخرالديني از مس کرمان، ايمان موسوي از مقاومت شهيد سپاسي و ميلاد نصرتي از داماش درود نفراتي هستند که به اين اردو دعوت شده اند.بازيکنان دعوت شده بايد روز 7 خرداد خود را به کادر فني تيم اميد در کمپ تيم هاي ملي معرفي کنند. اردوي تيم اميد از 7 تا 12 خردادماه در کمپ تيم هاي ملي برگزار خواهد شد.

طالبي: از ژاپن و کره جنوبي پيشنهاد دارم
مدافع ذوب آهن گفت: از دو تيم کره اي و ژاپني براي فصل آينده پيشنهاد دارم. فرشيد طالبي اظهار داشت: اولويت من براي فصل آينده ذوب آهن خواهد بود. قراردادم با اين تيم براي امسال مشروط است و اگر قرار باشد به فوتبالم در ايران ادامه دهم در صورت توافق با ذوب آهن در اين تيم مي مانم.

مهاجراني: به دنبال مربي خارجي هستيم
مديرفني استيل آذين گفت: برنامه هاي افشين پيرواني را براي فصل آينده دريافت کرديم اما به دنبال يک مربي خارجي شش دانگ هم هستيم.
حشمت ا... مهاجراني در گفت وگو با ايسنا، پيرامون سياست هاي فني تيم فوتبال استيل آذين براي فصل آينده، اظهار کرد: يکشنبه جلسه اي در هيات مديره باشگاه داشتيم و مسايل مختلف مطرح شد؛ در اين جلسه گزارشي از عملکرد تيم در فصل گذشته بيان و البته گزارش و برنامه هاي افشين پيرواني در خصوص چند بازي اخير و آينده استيل آذين مطرح شد.

ابومسلم جريمه شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تيم ابومسلم را جريمه کرد. به گزارش ايسنا، در ديدار دو تيم ابومسلم و پرسپوليس که 12 ارديبهشت برگزار شد، از سوي تماشاگران تيم ابومسلم تخلفاتي مبني بر شعارهاي غير اخلاقي و خلاف شؤونات اسلامي داده شد. بر همين اساس باشگاه ابومسلم به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

کاشاني:ظاهرا مشکل دوشغله بودنم حل شده است
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص عملکرد پرسپوليس در ليگ نهم گفت: پرسپوليس در دوره هاي گذشته هميشه يک فوتبال هجومي را به نمايش مي گذاشت ولي متاسفانه امسال آن بازي هاي ايده آل وهجومي را از پرسپوليس نديديم، سعي بر اين است در فصل بعد با دانش و درايت علي دايي و نفرات جديدي که جذب خواهد شد بتوانيم به آن پرسپوليسي که همه در ذهن دارند که هميشه يک فوتبال تهاجمي را انجام مي دهد، برسيم.
کاشاني با اشاره به تعويض دايي با کرانچار گفت: ما با کرانچار به بن بست رسيده بوديم، اين تعويض اين موقعيت را براي ما ايجاد کرد تا به فينال جام حذفي برسيم.
وي در مورد دوشغله بودن خود گفت: با توجه به اين که بنده معلم و کارمند آموزش و پرورش هستم نامه اي گرفته ام و به عنوان مامور به سازمان تربيت بدني منتقل شده ام وظاهرا اين مشکل حل شده است.

مس از مرفاوي برنامه خواست
باشگاه مس کرمان از سرمربي مستعفي استقلال براي سرمربيگري اين تيم برنامه خواست.
رئيس هيات مديره باشگاه مس کرمان در مورد انتخاب سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه گفت: چند گزينه براي مربيگري داريم که اصلي ترين آن لوکا بوناچيچ است. با حميد استيلي هم مذاکره داشتيم. با توجه به جدايي مرفاوي از استقلال از اين مربي هم برنامه خواسته ايم و نژاد زماني مدير عامل باشگاه با او صحبت کرده است. سرمربي تيم حداکثر ظرف دو روز آينده از بين گزينه هاي مطرح انتخاب خواهد شد.
بابايي در مورد اختلاف 200 ميليون توماني باشگاه مس و بوناچيچ براي تمديد قرارداد گفت: اين ارقام صحيح نيست اما تنها اختلاف ما با لوکا بوناچيچ بر سر مسايل مالي است و در ساير موارد به توافق رسيده ايم.منتظريم بوناچيچ رقم درخواستي خود را به طور مکتوب به باشگاه اعلام کند.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (0 عضو و 4 مهمان)