بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

منصوري با پرسپوليس تمديد کرد
محمد منصوري پس از ديدار با حبيب کاشاني، قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با اين تيم تمديد کرد.بعد از کريم باقري، سپهر حيدري و شيث رضايي، محمد منصوري چهارمين بازيکني است که با پرسپوليس تمديد کرده است.

مدير روابط عمومي استيل آذين: قرارداد مکاني فسخ نمي شود
مدير روابط عمومي باشگاه استيل آذين گفت: باشگاه قصد فسخ قرارداد با سوشا مکاني را ندارد و به تعهدات خود به اين بازيکن پايبند است.محمد جواد پاينده درباره شايعه فسخ قرارداد باشگاه استيل آذين با سوشا مکاني به دليل اينکه وي مصدوم است، اظهار داشت: با سوشا مکاني قرارداد داريم. باشگاه به اين قرارداد متعهد است و اين دروازه بان جوان براي استيل آذين بازي خواهد کرد.
با جذب حسن اشجاري که قرارداد او در هيات فوتبال ثبت مي شود 5 بازيکن ليگ برتري را به خدمت گرفته ايم و فقط يک سهميه ديگر براي جذب بازيکن ليگ برتري داريم.

اشجاري به استيل آذين پيوست
مدافع ذوب آهن اصفهان در فصل گذشته به عضويت تيم استيل آذين تهران درآمد. حسن اشجاري پس از حضور در باشگاه استيل آذين قرارداد دو ساله اي با بنفش پوشان به امضا رساند تا براي فصل دهم رقابت هاي ليگ برتر با پيراهن اين باشگاه به ميدان رود.
تيم فوتبال استيل آذين در فصل نقل و انتقالات ليگ برتر بازيکناني چون سوشا مکاني، ميلاد زنيدپور، سياوش اکبرپور، حسين کاظمي و حسن اشجاري را به خدمت درآورده است.

کريميان در سپاهان ماند
مهدي کريميان با حضور در باشگاه سپاهان و توافق نهايي با مسوولان قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر تمديد کرد. کريميان در هيات فوتبال اصفهان حاضر شد تا قرارداد خود را به ثبت برساند.

مايلي کهن: " انصاري فرد " بهتر از مارادوناست
سرمربي تيم فوتبال سايپا پس از حضور در کميته انضباطي گفت: به هر حال من به کسي توهين نکردم و مشخص شد که بعضي ها با وجود اينکه توهين مي کنند، به کميته انضباطي دعوت نمي شوند.
محمد مايلي کهن با رد نقل قولي که از او در يکي از روزنامه هاي ورزشي به چاپ رسيده بود، گفت: درست است من در کميته انضباطي انتقادهايي را مطرح کردم اما، هيچ گاه نگفتم که يک دونده نمي تواند رييس فدراسيون شود.
وي با تاييد خبر تعيين 500 ميليون تومان براي صدور رضايت نامه کريم انصاري فرد گفت: در چند روز اخير بحث هايي در برخي روزنامه ها مطرح شده که نشان مي دهد برخي افراد با مسائل ورزشي بيگانه هستند. يکي از روزنامه ها حتي نوشته بود مگر انصاري فرد مارادونا است؟ از ديد ما او در شرايط کنوني حتي بهتر از مارادوناست. آيا انتظار دارند که ما براي بازيکني که دست کم 300 ميليون تومان برايش هزينه کرده ايم، رضايت نامه مفت و مجاني بدهيم؟ اين حق طبيعي باشگاه است که بر روي بازيکني که سرمايه گذاري کرده قيمت بگذارد و اين از اصول حرفه اي است. ضمن اينکه به غير از 500 ميليون تومان بندهاي ديگري در نظر گرفته ايم. هر باشگاهي که او را مي خواهد بايد بداند که در صورت ترانسفر او در سال اول بايد 50 درصد در سال دوم 40 درصد و در سال سوم 30 درصد از مبلغ قراردادش را به سايپا پرداخت کند. ما اين کار را در زمان مسعود شجاعي و جواد کاظميان هم انجام داديم.

بيک زاده با سپاهان امضا کرد
هاشم بيک زاده، بازيکن استقلال تهران پس از مذاکره با مسؤولان سپاهان با اين باشگاه اصفهاني قراردادي داخلي به امضا رساند. بيک زاده در گفتگو با مهر، ضمن تاييد اين خبر عنوان کرد تا پايان هفته جاري قرارداد خود با باشگاه سپاهان اصفهان را به ثبت خواهد رساند.
تاکنون بازيکناني چون فابيو جانواريو، رضا ناصحي و محمد حسن رجب زاده به تيم سپاهان اصفهان پيوسته اند.

غلامرضا رضایی با پرسپوليس قرارداد دو ساله امضا كرد
غلامرضا رضايي امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس قراردادي 2 ساله را به امضا رساند و پس از آن قرادادش را در هيئت فوتبال استان تهران نهايي كرد.
اين بازيكن در فصل بعد با شماره 10 براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت.
امروز محمد نوري و اميرحسين فشنگچي بازيكنان سابق صباي قم نيز با قراردادهايي 2 ساله به پرسپوليس پيوستند.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 06-03-2010 در ساعت 09:43 PM
پاسخ

برچسب ها
فوتبال, علی دایی, علی دائی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)