بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

پیتزا لقمه

۹ خرداد ماه ۱۳۸۷ نوشته سورملینا



به نظر من برای آشپزی کردن، همیشه نباید همه مواد رو از بیرون خرید. یه وقتهایی بهتره که آدم با موادی که توی خونه داره دست به ابتکار بزنه و یه چیزی درست کنه. یکی از چیزهایی که تازه اش خیلی خوبه و یکی دو روز که بگذره، دیگه کسی طرفش نمی ره، « نون باگته». ولی می شه با اونم یه کارهایی کرد.




من دیشب اصلاً حوصله آشپزی نداشتم ولی گرسنه بودم. نون باگتها هم از دو روز قبل مونده بود و هیچ جوری هم نمی شد به خورد همسر « سختگیر» بدمشون ! در نتیجه دست به این کار زدم. البته بگم که مدتی پیش در وبلاگ عسل و شکر ، یک چیزی مشابه این دیدم.



البته خانم لاله محمودی نون باگتها رو از طول بریده بودند و دستورش هم کمی با این متفاوت بود. ولی به هر حال پیتزا لقمه ما اینجوری شد :
مواد لازم:
سوسیس
کالباس
فلفل دلمه
قارچ
پنیرپیتزا
نون باگت
آویشن (اگه دوست داشتید)
گوجه فرنگی (اگه مایل بودید )




طرز تهیه :
نون باگتها رو از عرض می بریم. یعنی حلقه ای . از موادی که دوست داریم روی پیتزالقمه هامون باشه، روشون می ریزیم. یادمون باشه که اینجا جا کوچیکه.


اول یه ورقه کالباس می ذاریم بعد یه تیکه سوسیس، دو تیکه قارچ و دو تیکه فلفل دلمه. این دیگه بستگی به شما داره. هرچی خواستید بریزید. اگر دوست داشتید گوجه فرنگی هم بریزید. آخر سر هم پنیرپیتزا روش بریزید. احتیاجی نیست بین مواد هم پنیر بریزید.



آخه فضای هر لقمه خیلی محدوده.
اینی که در تصویر می بینید، لقمه های چیده شده روی سینی ماکرو فره.









توی ماکروفر، بعد از دو دقیقه آماده می شه.



اگر ماکروفر نداشتید، می تونید اینها رو توی سینی فر ( قبلاً یک ربع گرم شده ) بچینید. ده دقیقه بعد حاضره. اگر هیچ کدوم رو نداشتید، می تونید روی گاز اینو درست کنید. به این ترتیب که قابلمه یا ماهیتابه تفلون رو روی گاز یه کم حرارت بدید. منظور از « یه کم حرارت دادن» اینه که شعله پخش کن رو روی حرارت بگذارید. قابلمه رو روش بگذارید که یه کم گرم بشه. حالا لقمه ها رو روش بچینید. قابلمه داغه. مواظب باشید دستتون نسوزه !


حرارت رو کم کنید. دم کنی بندازید تا ۱۰ دقیقه . اینقدری که پنیرپیتزا آب بشه.




یادتون باشه این لقمه ها زودتر از خود پیتزا حاضر می شن. آخه نون اینها قبلاً پخته شده. به نظر من برای این غذا، نون باگت دو روز مونده بهتر از نون باگت تازه است. آخه نون باگت تازه خیلی نرم می شه. حالا نروید نان باگت یک هفته ای کپک زده استفاده کنید !





نوش جان ؛ گوارای وجود !


منبع
همون سایت میز غذا موجود در پست بالا

__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا مخلوط





خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود . گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده ، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی ها کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم .



سه عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم .



فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم م یکنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم





خمیر پیتزای شماره 1




2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

رولت پیتزا

آگوست 4, 2008 بدست سورملینا





درست کردن این غذا، یه کم حوصله می خواد بقیه اش ذوق و ابتکار خودتونه.


برای این غذا، احتیاج به خمیر داریم. می تونیم از خمیر پیراشکی استفاده کنیم. باقی مخلفاتش هم ، همونهاییه که توی پیتزاها می بینیم.




مواد خمیر رولت :
تخم مرغ : یکی دو تا
روغ مایع: نصف لیوان
شیر : یک لیوان
آرد : سه چهار لیوان
نمک : یه ذره




مواد داخل رولت :
کالباس ورقه ای
سوسیس
قارچ
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
سس قرمز




طرز تهیه :
خمیر را که درست کردیم، می گذاریم حدود یک ساعت بماند. بعد از آن، روی سطح کار را آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. باید دقت کنیم که خمیر بیش از اندازه ضخیم یا نازک نباشد. روی خمیر یک لایه سس قرمز می زنیم و مقداری پنیرپیتزا روی سطح می پاشیم. ورقه های کالباس را روی خمیر می چینیم. به طوری که تمام سطح را بگیرد. سپس فلفل دلمه و قارچ و سوسیس را که خرد کرده ایم را روی آن پخش می کنیم. یک بار دیگر پنیرپیتزا می ریزیم و آرام خمیر را لوله می کنیم. کف سینی فر را چرب کرده و رولت را روی آن می گذاریم.








سپس سینی را درون فری که یک ربع گرم شده در طبقه وسط می گذاریم. با حرارت 210 درجه. یک ربع تا بیست دقیقه کافیست. اگر به خمیر چنگال زدید و دیدید نمی چسبد و پخته، سینی را از فر بیرون بیاورید و رولت را درون دیس بگذارید.








نکته 1 : می توانید قبل از گذاشتن سینی روی فر، روی رولت زرده تخم مرغ بزنید تا قیافه بهتری پیدا کند !


نکته 2 : دیس رولت را می توانید با چیپس یا جعفری یا هر خوردنی دیگر تزئین نمایید. ( این روزها به خاطر مشکل کمر، قادر به انجام کارهای اضافه نمی باشم. عفو بفرمایید ! )


نکته 3 : بهتر است رولت با سس قرمز خورده شود. در صورت تمایل می توانید از آویشن در سس رولت استفاده نمایید.


نکته 4 : وقتی رولت آماده شد، سر و ته رولت را که احتمالاً خمیر اضافه است را با چاقو ببرید.
نکته 5 : این غذا را می شود در ماکروفر هم درست کرد ولی رویش برشته نمی شود. به نظر من فر بهتر است. خود دانید !







نوش جان
وبلاگ میز غذا سرکارخانم سورملینا
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا با قارچ

● مواد لازم :
▪ خمیر پیتزا = به مقدار لازم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ریز شده= یک قاشق سوپخوری
▪ پنیر پیتزا =۲۵ گرم
▪ روغن مایع=۳ قاشق سوپخوری
▪ فلفل دلمه ای= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی= ۲ عدد
▪ سس پیتزا= ۳ قاشق سوپخوری
▪ ارگانو یا آویشن شیرازی= یک قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل= به مقدار لازم
● طرز تهیه :
کف ظرف را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید . سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
سپس آویشن را بر روی این مواد بریزید . بعد پنیر پیتزا را رنده کرده روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید . البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.



__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 04:08 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها