بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام جهانی فوتبال world cup

جام جهانی فوتبال world cup مسائل مربوط به جام جهانی فوتبال

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان جام جهانی 2010 کدام کشور است ؟
آلمان 5 8.33%
آرژانتین 21 35.00%
ایتالیا 9 15.00%
برزیل 8 13.33%
فرانسه 1 1.67%
انگلیس 2 3.33%
اسپانیا 8 13.33%
هلند 5 8.33%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 1 1.67%
رأی دهندگان: 60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گفتگویی جالب با پل پیشگو: پویول گل زد، مرد کله هشت پایی اسپانیا

پس از پیروزی 0-1 تیم ملی اسپانیا، روزنامه آ.اس گفتگوی تخیلی و جالبی را با پل پیشگو هشت پای سرشناس آلمانی انجام داده است

سایت گل- طبق پیش بینی های جناب هشت پا، تیم ملی اسپانیا موفق شد تا در دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی مقابل آلمان به برتری دست یافته و به عنوان فینالیست راهی دیدار پایانی رقابتهای جام جهانی شود. از همین روز روزنامه آ.اس اسپانیا در اقدامی بامزه، گفتگویی تخیلی را با جناب هشت پا، پل انجام داده که متن آن را با هم می خوانیم:

* تلفن به آلمان..پس از گل کارلس پویول و در دقایق پایانی بازی..جناب آقای پل؟
- بله بفرمائید..بله با پل صحبت می کنید

* ما از اسپانیا تماس می گیریم..طبق پیش بینی های شما، اسپانیا به پیروزی رسید و پویول گل پیروزی اسپانیا را زد..نظرتان چیست؟
- خیالتان راحت شد؟ من گفته بودم که شما پیروزی می شوید..این پیروزی با نتیجه 0-1 بود و فکر می کنم که این گل را تقدیم به من کرده اید

* ولی...شما یک هشت پای آلمانی هستید.این طور نیست؟
- خب..پدر بزرگ من اهل گالیسیا (منطقه ای در اسپانیا) بوده.. پس از آن برای کار کردن در کمپانی پورش به آلمان آمد..من ریشه ای اسپانیایی دارم

* خب؟
- این گل را پویول زد..به سرش توجه کنید؟ شبیه 8 پا نیست؟ این موها شبیه پاهای هشت پا هستند!

* شما را اذیت که نمی کنند؟
- نه..من تمام نتایج را درست پیش گویی کردم و در مورددیدار شصت و دوم جام هم پیش بینی ام درست از آب درآمد.من برای رسیدن به این مرحله سختی های زیادی را کشیدم.باید اسم من را نستراپاکوس بگذارید.

* پیش بینی تان در مورد دیدار فینال چیست؟
- اسپانیا برنده می شود..البته اندکی شک دارم: اگر هلند بازی را با دو توپ دنبال کند، شاید شانس کمی برای پیروزی داشته باشد ولی با یک توپ..بعید می دانم.

در این لحظه تلفن قطع می شود..بازی تمام شده است ولی پل دیگر جواب تلفن نمی دهد. به خاطر آلمانی بودن، شاید این پیشگویی برایش گران تمام شود.به خاطر آنکه خیالمان راحت شود، با پائولا ، همسر پل تماس می گیریم.او ما را آرام می کند:« اوضاع خوب است. دو یا سه روز دیگر پیشگویی پل به شما ثابت خواهد شد. اسپانیا در فینال به پیروزی می رسد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
komodo, واکا واکا, وحدت افریقا, world cup 2010, دانلود

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)