بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 08-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض هر کسی علیه تیم ملی مصاحبه کند ،حذف می‌شود

بحث یک ساعته سرمربی تیم ملی با خبرنگاران
هر کسی علیه تیم ملی مصاحبه کند ،حذف می‌شود!

«حتی اگر بهترین بازیکن جهان هم باشد، او را دعوت نمی‌کنم.خبرنگاری پرسید، حتی علی کریمی که قطبی با تکان دادن سر گفت: بله.»

شبکه ایران- خبرنگاران یکی پس از دیگری از لابی هتل آکادمی عبور می‌کنند تا وارد سالن آمفی تئاتر شوند. کادر فنی تیم ملی با لباس‌های آبی پشت میز نشسته‌اند، قطبی در وسط نشسته و همکارانش کنار او جلوس کرده‌اند تا یک ساعت پر استرس را سپری کنند. راس ساعت سه بعدازظهر جلسه شروع می‌شود. با آغاز جلسه، مدیر رسانه‌ای تیم ملی جلسه را شروع می‌کند؛ آقای مدیا آفیسر که دوست ندارد جنجالی در کنفرانس رقم بخورد قبل از آغاز جلسه نکات ایمنی را به همه گوشزد می‌کند. والی‌زاده با تبریک روز خبرنگار به حاضران در کنفرانس مطبوعاتی از آنها می‌خواهد به زمان توجه کنند چرا که قرار است این جلسه فقط یک ساعت طول بکشد. از 60 دقیقه زمان مفید جلسه 10 دقیقه به سرمربی تیم ملی اختصاص پیدا می‌کند؛ او که هنوز جمله مجری یکی از برنامه‌های ورزشی سیما را به یاد داشت؛همانند او می‌گوید: «من قبل از هر چیز هفته خبرنگار را به شما تبریک می‌گویم و امیدوارم در تمام کارهای خود موفق و پیروز باشید. »

افشین قطبی که خود را برای جدالی تمام عیار با خبرنگاران آماده کرده بود ترجیح می‌دهد با سیستم خاصی سخنانش را با خبرنگاران آغاز کند، به همین دلیل می‌گوید:« ما بر اساس برنامه‌ای که از بعد از بازی‌های مقدماتی جام جهانی تدوین کرده بودیم بنا داشتیم در تمام روزهای فیفا از این فرصت بهره لازم را ببریم تا بتوانیم هماهنگی میان بازیکنانمان را به حد ایده‌آلی برسانیم، به همین دلیل بازی‌های تیم ملی را به گونه‌ای برنامه ریزی کردیم تا در این روزها با تیم‌های خوب و سرسخت بازی کنیم. در این برنامه ریزی ما اردوهای بلند مدت و کوتاه مدت را جا دادیم که نخستین حرکت ما در اجرای این برنامه برگزاری اردوی اتریش بود که در طول برگزاری این اردو سه بازی تدارکاتی انجام دادیم که خوشبختانه موفق شدیم به خواسته‌های خود دست پیدا کنیم. »

وی در ادامه توضیحات مقدماتی خود در خصوص برنامه‌های آماده سازی تیم ملی به جلسات تخصصی کمیته فنی فدراسیون فوتبال اشاره می‌کند: «4 ماه پیش برنامه‌ اصلی ما در کمیته فنی بررسی شد و تمامی باشگاه‌ها هم این تقویم را در اختیار گرفتند. 12 روز پیش از شروع رقابت‌های لیگ اردویی را در اتریش برگزار کردیم که در مدت حضورمان در آنجا 14 جلسه تمرین و 3 بازی دوستانه برگزار کردیم. من و کادر فنی تیم ملی تلاش کردیم که از بهترین بازیکن‌ها به غیر از لژیونرها در این اردوی تدارکاتی استفاده کنیم. حالا مرحله دوم این برنامه در آستانه اجرا است که قرار است در این مرحله ما با تیم خوب ارمنستان بازی کنیم. »

سرمربی تیم ملی که دوست داشت از وقت اختصاصی‌اش در این کنفرانس نهایت استفاده را ببرد، به روش جدید نظارت کادر فنی بر عملکرد بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی اشاره می‌کند: «ما از این پس با تکنولوژی روز دنیا تمام بازیکنان تیم ملی را زیر نظر خواهیم داشت،از تمام جلسات تمرینی تیم ملی فیلمبرداری می‌کنیم تا اگر روزی به آنالیز یک بازیکن نیاز بود بتوانیم با دقت آن را کنترل کنیم. »

قطبی که تمامی جملاتش را از قبل از جلسه، روی کاغذ نوشته بود،از دعوت جواد نکونام به اردوی تیم ملی خبر می‌دهد تا خبرنگاران با حساسیت ویژه‌ای اردوی تیم ملی را دنبال کنند: «ما تصمیم گرفتیم جواد نکونام را برای بازی با ارمنستان به اردوی تیم ملی دعوت کنیم تا در غیاب سه بازیکن تیم ملی در این اردو زیاد دچار مشکل نشویم، محمدرضا خلعتبری و میلاد میداودی به دلیل مصدومیت به احتمال بسیار زیاد قادر نخواهند بود ما را در بازی با ارمنستان همراهی کنند، از سویی دیگر ما مهرداد اولادی را نیز در این بازی در اختیار نخواهیم داشت چون این بازیکن هم مشکل خروجی دارد و به دلیل خدمت سربازی نمی‌تواند با تیم ملی همراه باشد. با این تفاسیر تمام تلاش خود را به کار بستیم، با نظم و انضباطی با بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی کار را شروع کنیم تا بتوانیم حداکثر استفاده را از زمان در اختیار خود ببریم.»

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که نگاهش به عقربه‌های ساعت مچی‌اش دوخته شده بود، زمانی که فرصت را بسیار اندک دید با سرعت بیشتری سخنانش را دنبال کرد: «ما اگر می‌خواهیم موفق باشیم باید تیم منظمی داشته باشیم. بازیکنی که به تیم ملی دعوت می‌شود باید سرباز 70 میلیون ایرانی باشد. ممکن است یک بازیکن از لحاظ فنی خوب باشد اما یک بازیکن دیگر به لحاظ هماهنگی و گروهی بتواند شرایط بهتری داشته باشد. ما تلاش‌مان این است که بهترین بازیکنان را به تیم ملی دعوت کنیم. ایمان دارم هدف همه بازیکنان یکی است و آنها می‌خواهند تیم ملی ایران قهرمان آسیا شود. با کمک رسانه‌ها، باشگاه‌ها، مربیان باشگاهی و حمایت آنها در 5 ماه باقیمانده می‌توانیم به آرزوی 35 ساله مردم ایران جامه‌ عمل بپوشانیم. تردید ندارم هدف همه شما هم یکسان است و می‌خواهید پرچم و کشور ایران موفق باشد. می‌بینیم انگلیس با بهترین امکانات و بیشترین سرمایه‌گذاری نتوانست به آرزوی مردمش جامه‌ عمل بپوشاند. این نشان می‌دهد تیم‌های بی‌حاشیه که می‌توانند بهتر تمرکز کنند موفق‌ترند. باید در عمل نشان دهیم از تیم ملی حمایت می‌کنیم. بازیکنان ایران مانند مردم ایران حساس هستند و مطالب و عکس‌های شما می‌تواند احساسات مثبت آنها را بروز دهد و به این ترتیب آنها کیفیت بهتری را به نمایش بگذارند. احساسم این است که تیم ما با ادغام بازیکنان جوان و باتجربه، تیم بسیار خوبی خواهد بود. امیدوارم همه به این تیم کمک کنیم. »

با بیان این جمله مجری مراسم که چشمانش به روی عقربه‌های ساعت قفل شده بود روی کاغذ یادداشتی کوچک جمله‌ای برای قطبی می‌نویسد که قطع سخنان سرمربی تیم ملی به نشانه این است که وقت قطبی تمام شده و حالا نوبت خبرنگاران است که سوال کنند تا قطبی جواب دهد؛ قسمت سخت این جلسه از اینجا شروع می‌شود.

در تیم ملی همیشه به روی کریمی باز است

چالش با خبرنگاران، برق چشمان قطبی را به سمت نگرانی می‌برد، او که دوست ندارد گرفتار حاشیه شود نفس عمیقی می‌کشد و پشت میکروفن می‌گوید: «حالا نوبت شماست من منتظرم تا سوالات شما را بشنوم و پاسخ بدهم.»

اولین سوال به غیبت علی کریمی مربوط می‌شود،از قطبی می‌پرسند چطور می‌گوید علی کریمی مصدوم است و نمی‌تواند با تیم ملی همراه باشد اما او در دو بازی اخیر استیل آذین به میدان رفته و حتی به قدری آماده بود که سرمربی این تیم پست وی را تغییر داده است؛ افشین قطبی که انگار انتظار شنیدن این سوال را داشت بدون این که عجله کند، تلاش می‌کند این مساله را کاملا عادی و معمولی جلوه دهد به همین علت می‌گوید: «من هیچ وقت نگفته‌ام که علی کریمی مصدوم بوده است و به این خاطر او را به اردوی تیم ملی دعوت نکرده‌ام. علی کریمی اردوی اتریش را به دلیل آسیب دیدگی ترک کرد و به همین دلیل هم بازی اول استیل آذین را در لیگ دهم از دست داد.

ضمن آن که او در بازی دوم استیل آذین از نیمه دوم به زمین آمد. من باید بازیکنی را به تیم ملی دعوت کنم که دارای بهترین شرایط باشد. ما هنوز زمان زیادی داریم و کریمی هم از جمله بازیکنان باتجربه و خوبی است که به فوتبال او همواره علاقه‌مند بوده‌ام. خود من بودم که خواستم او قبل از بازی با تایلند برگردد. باید بگویم که همیشه درهای تیم ملی باز است و بازیکن باید در بهترین شرایط باشد تا به اردوی تیم ملی دعوت شود. اگر احساس کنم علی کریمی می‌تواند به ما کمک کند به تیم ملی فوتبال دعوت خواهد شد؛ کریمی و هر بازیکن دیگری. »

قطبی خوب توجیه شده است!

قطبی کاملا توجیه شده است که وارد دعوا نشود یا اگر این اتفاق نیفتاده انگار دست نوشته‌های والی‌زاده او را مجبور می‌کند در خصوص برخی سوالات تنها از یک کلمه استفاده کند: «سوال بعدی!»؛ اولین سوال چالشی از قطبی پرسیده می‌شود: «آقای قطبی شما رسانه‌ها را متهم می‌کنید که شفاف سازی نمی‌کنند و درباره سفر به جام جهانی شما را به حاشیه بردند؛ فکر می‌کنید شما چقدر به فکر شفاف سازی بودید؟» قطبی که زیاد از شنیدن این سوال خوشحال نشده بود با اخم‌های درهم کشیده می‌گوید: «سوال بعدی!»

باشگاه‌ها بازیکن ندهند به کمیته انضباطی می‌روند

سوال دیگری که از قطبی پرسیده شد، به ماجرای تهدید سه باشگاه لیگ برتری مربوط می‌شد؛ قطبی که با قیافه‌ای کاملا حق به جانب سخن می‌گفت، در این خصوص توضیح می‌دهد: «قوانین فدراسیون جهانی فوتبال به تیم ملی و مربی‌اش این اجازه را می‌دهد تا بازیکنان مورد نظر خود را در اختیار داشته باشند. روزهای فیفا برای ساختن تیم ملی است، یادمان باشد که جام ملت‌ها هر 4 سال یک بار برگزار می‌شود. باشگاه‌ها باید با تیم ملی همکاری کنند تا از روزهای فیفا استفاده کنیم. باز هم می‌گویم قوانین فیفا و فدراسیون فوتبال و همچنین کمیته انضباطی به گونه‌ای است که با باشگاه‌های خاطی در این مورد برخورد خواهد کرد. از سویی دیگر مربیان باشگاه‌ها باید این مساله را درک کنند که تیم ملی موفق می‌تواند لیگ را پویاتر و جذاب تر کند، البته من مربیان باشگاهی را درک می کنم و به آنها حق می‌دهم ولی تیم ملی همیشه ارحج تر از همه جا بوده است. »

نگران نیستم، مردم بزرگترین پشتیبان من هستند

خبرنگاری از افشین قطبی پرسید آیا فکر می‌کنید مسوولان فدراسیون همگی به دنبال حمایت شما هستند: «من باید تمام تمرکزم را تا روز آخر صرف ساخت تیم ملی کنم. فضایی که من در آن تصمیم‌گیری و همه چیز را کنترل می‌کنم. در فدراسیون فوتبال هر کس نظر خودش را دارد که بسیار هم محترم است اما تا زمانی که مردم از من حمایت می‌کنند سرباز کشور و در خدمت تیم ملی هستم. باید کاری بکنم تا مردم با بازی‌های تیم ملی شاد شوند. این کار با تلاش تمامی اعضای تیم ملی خواهد بود تا پس از 35 سال قهرمانی را به ایران برگردانیم. من هم‌اکنون کاملا احساس آرامش می‌کنم و تمرکز کامل دارم.

دوست دارم با اسپانیا بازی کنیم اما نمی‌توانیم!

اما یک سوال چالشی دیگر از قطبی پرسیده شد که وی بار دیگر با ابزار توجیه تلاش کرد خیلی ساده و بدون دردسر از کنار این سوال عبور کند: «آقای قطبی چه وجه تشابهی بین حریفان تدارکاتی تیم ملی وجود دارد، شما ابتدا با پاراگوئه، بعد با اوکراین وارد مذاکره شدید حالا به دنبال بازی با ارمنستان هستید: «من دوست دارم در نوکمپ با تیم ملی اسپانیا، در ویمبلی با انگلیس و در سائوپائولو با برزیل بازی کنم. آرزوی هر مربی بازی با بهترین تیم‌های جهان است. من هم دوست دارم در ورزشگاه آزادی با تیم ملی ایتالیا بازی داشته باشم. ما این آرزو را داریم اما واقعیت این است که نمی‌توانیم. فدراسیون فوتبال اوکراین با وجود توافق‌ها در آخرین لحظه از بازی برابر ایران کناره‌گیری کرد و ما با توجه به زمانی که در اختیار داشتیم ارمنستان را بهترین گزینه دیدیم. این را باید بگویم که در بسیاری موارد نام تیم‌ها کمرنگ‌تر از کیفیتی است که دارند. به عنوان نمونه ارمنستان در بازی اخیرش برابر اسپانیا، تا دقایق پایانی با این تیم مساوی بود. بلژیک را برد و برابر ترکیه با نتیجه 2- صفر بازنده شد. ارمنستان می‌تواند تست خوبی باشد. نباید روزهای فیفا را از دست بدهیم و باید از آنها برای ساخت تیم ملی استفاده کنیم. به محض اینکه نام تیم ملی ارمنستان مطرح شد از آن استقبال کردم. دوست داشتم در تهران با این تیم بازی کنیم اما این اتفاق ممکن نشد. با این حال پروازمان به ارمنستان هم کوتاه است. »

کینه‌ای نیستم اما مصاحبه جنجالی محرومیت دارد!

خبرنگاری از او سوال کرد؛ آیا دعوت نشدن شجاعی به تیم ملی به انتقاد وی از شما ارتباط دارد: «مسعود شجاعی در اوساسونا مشکلات مختلفی دارد و در عین حال دقایق اندکی بازی می‌کند. برای نگه داشتن جایگاه ثابت آنها در باشگاه‌هایشان این تصمیم را گرفته‌ام. این را هم باید بگویم که ما در پست‌های مختلف بازیکنان مختلفی داریم. تصمیم‌گیری در تیم ملی به عهده اعضای کادر فنی است که با هم تصمیم‌گیری می‌کنند. با این حال خوب است بدانید من آنقدرها که شما تصور می‌کنید مربی کینه‌ای نیستم که به خاطر یک انتقاد کسی را خط بزنم اما هر بازیکنی که علیه کادر فنی یا افراد در فدراسیون فوتبال مصاحبه منفی داشته باشد، وظیفه خود می‌دانم با او برخورد کنم. »

واکنش به حاج رضایی: او نظرش را گفته است

خبرنگار دیگری سوال خود را از قطبی با یک سوال آغاز کرد: «آقای قطبی آیا امیر حاج رضایی را قبول دارید؟» سرمربی تیم ملی که نمی‌دانست قرار است چه مطلبی مطرح شود گفت :«بله ایشان را قبول دارم و برای من قابل احترام هستند؟» خبرنگار خطاب به قطبی گفت: «آقای حاج رضایی شب گذشته ( یکشنبه شب) در یک برنامه تلویزیونی اعلام کردشما – افشین قطبی - صداقت ندارید و بهتر است به خاطر 80 میلیون ایرانی از سرمربیگری تیم ملی کنار بروید؛ همانطور که مارادونا حرفی برای گفتن نداشت شما هم در جام ملت‌های آسیا حرفی برای گفتن نخواهید داشت؟» افشین قطبی که حسابی از شنیدن این جملات عصبانی شده بود با لحنی متفاوت نسبت به دقایقی قبل می‌گوید: «من به نظر همه احترام می‌گذارم اما او یک نفر از 70 میلیون ایرانی است. ضمن اینکه مسوولان فدراسیون فوتبال هستند که سرمربی تیم ملی را انتخاب می‌کنند. همچنین بیشتر مردم ایران دوست دارند افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران بماند و به همین خاطر من اینجا هستم. »

ایران مهم‌تر از پرسپولیس است

سرمربی تیم ملی در سوال بعدی یک بار دیگر در طول مدت فعالیتش در جایگاه سرمربی تیم ملی به حمایت از یک باشگاه خاص متهم شد، قطبی که دوست نداشت کسی او را پرسپولیسی بداند در دفاع از خود می‌گوید:« من ایران را بیشتر از پرسپولیس دوست دارم. آرزوی همه این است که تیم ملی ایران قهرمان شود و این آرزو در من بیشتر از همه است. من با کسی تعارف ندارم و بهترین بازیکنان را بدون در نظر گرفتن تیم باشگاهی‌شان انتخاب می‌کنم. اگر بازیکنی باشد که در یک تیم کوچک بازی می‌کند اما شرایط حضور در تیم ملی را داشته باشد او را دعوت می‌کنم. پرسپولیس را هم دوست دارم چرا که در این تیم زندگی کردم و هواداران هم رفتار خوبی با من داشتند. همان سالی که با پرسپولیس پس از هفت سال قهرمان شدیم خیلی‌ها می‌گفتند تمرینات و بازی پرسپولیس برای 30 سال پیش است اما دیدید که با کمک بازیکنان، کادر فنی و مدیران، قهرمان ایران شدیم. معتقدم باید نگاه‌مان کلی و ملی باشد. اگر همه را رودروی هم بگذاریم به هدفی که داریم نمی‌رسیم. اگر تیم ایران قهرمان آسیا شود این به نفع همه است. ما باید نگاه‌مان ملی باشد و به قلب‌مان رجوع کنیم و می‌دانم که قلب همه ما در گرو موفقیت تیم ملی است. وقتی پرسپولیس قهرمان ایران شد استقلالی‌ها هم به خاطر شخصیت و وضعیتی که پرسپولیس داشته خوشحال شدند.»

گردان آماتور رفتار کرد!

خبرنگاری از منصور رشیدی در خصوص ماجرای شهاب گردان سوالی پرسید که توضیحات مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی به زعم قطبی زیاد ایده‌آل نبود، به همین علت افشین قطبی به سفارش والی‌زاده که بازهم روی کاغذ یادداشت نوشته شد در مقام پاسخگویی برآمد:« در اردوی اتریش به دلیل اینکه اردو طولانی مدت بود 4 دروازه‌بان را به تیم ملی دعوت کردیم که این 4 دروازه‌بان شامل دو بازیکن جوان و دو دروازه‌بان باتجربه بودند. می‌خواستیم دو دروازه‌بان باتجربه‌مان بازی کنند و دو دروازه‌بان جوانمان تمرین کنند. پیش از بازی با لاتزیو به دلیل اینکه باید بازیکنان را آماده به تیم‌های باشگاهی‌شان می‌دادیم از همه خواستیم که با تیم تمرین کنند. منصور رشیدی از گردان خواست تمرین کند اما نظر او چیز دیگری بود. فکر می‌کنم دروازه‌بان جوانی که حتی یک بازی ملی هم ندارد باید تفکر دیگری داشته باشد. او با مصاحبه‌اش نشان داد که آماتور است. اگر بازیکنی علیه تیم ملی مصاحبه‌ای انجام دهد خیلی ساده است که با او برخورد کنیم. گردان دروازه‌بان خوب و توانمندی است و باید با او صحبت کنیم و ببینیم که آیا او می‌تواند به روند خوب گذشته‌اش ادامه دهد. ضمن اینکه به دلیل کوتاه بودن اردوی ارمنستان تنها سه دروازه‌بان را به تیم ملی دعوت کردیم و به خاطر شرایط جسمانی که گردان داشت احساس کردیم او نمی‌تواند جزو سه دروازه‌بان اول ما باشد.»

برای مردم فقط موفقیت تیم ملی مهم است

خبرنگاری از افشین قطبی سوال کرد آقای قطبی عزیز! آیا می‌دانید اگر در جام ملت‌های آسیا شما قهرمان نشوید و با ناکامی روبرو شوید کسی دیگر به حرف‌های شما اهمیت نمی‌دهد و تمام سخنان شما توجیه ناکامی به حساب می‌آید، که سرمربی تیم ملی با لبخند جواب داد: «من باید به امروز فکر کنم نه فردا! هیچ کس در روز آخر به حرف‌ها و بهانه‌هایی که برای شکست مطرح می‌شود گوش نمی‌کند و همه تنها به فکر نتیجه هستند. تیم ملی فوتبال انگلیس در جام جهانی با حضور کاپلو هم شکست خورد و با آنکه آن گل درستش هم گرفته نشد ولی در نهایت با شکست برابر آلمان مجبور شد به خانه بازگردد. تنها چیزی که مردم از تیم ملی می‌خواهند نتیجه است. برای مردم مهم نیست که تیم ملی فوتبال با هواپیمای درجه چندم سفر می‌کند و یا آنکه کادر فنی چه شرایطی دارند. آنها تنها نتیجه می‌خواهند و به نتیجه فکر می‌کنند. شما به عنوان خبرنگار دوست دارید بهترین ابزارها را داشته باشید ولی گاهی اینطور نیست اما با قلم خود بهترین‌ها را می‌نویسید. تلاش من هم در تیم ملی همین است. وظیفه من حمایت از تیم ملی است و مسوولیت بزرگی روی شانه من است. من در ایران کار و زندگی کرده‌ام. از امکانات و ابزارمان آگاهی داشتم و با توجه به این مساله این مسوولیت را قبول کردم. به عشق بازیکنان و استعدادشان باور دارم و با آنکه می‌دانیم ممکن است بهترین‌ امکانات را نداشته باشیم اما با این حال کارمان را انجام می‌دهیم. عراق در جام ملت‌های 2007 کمترین امکانات را داشت ولی با همدلی قهرمان شد. مسوولیت من این نیست که کمبودها را بلافاصله در رسانه‌ها مطرح کنم و گله داشته باشم. کار من گفت‌وگو با فدراسیون فوتبال و اعضای کمیته فنی است.

هر وقت کار نداشته باشم به سفر می‌روم

افشین قطبی که ماموریتش را به خوبی انجام داده بود و جلسه آرامی را پشت سر گذاشته بود وقتی با این سوال روبرو شد که شما حق دارید چند روز در سال به مرخصی بروید و برنامه سفرهای برون مرزی شما به چه شکلی است، می‌گوید: «شنیدم که شما به دلیل غیبت من در هفته نخست لیگ برتر حسابی برای من مطلب نوشته‌اید اما این سفر به خاطر جراحی دخترم بود و مطمئن باشید اگر هر پدر ایرانی در این موقعیت قرار می‌گرفت همین تصمیم را می‌گرفت. من هیچ وقت از وظیفه‌ام کوتاه نیامده‌ام و روزی 20 ساعت کار می‌کنم و در بازی‌هایی هم که حضور نداشته باشم، با استفاده از کامپیوتر و دی وی دی بازی‌ها را از نزدیک تماشا می‌کنم. ضمن آنکه بقیه اعضای کادر فنی هم به ورزشگاه‌ها می‌روند و از نزدیک بازی‌ها را می‌بینند. از روز اول در چارچوب شرایط قراردادم کار کردم و سفرهایم یا ماموریت کاری بوده است یا در روزهای آزاد که هیچ کاری نداشتم به دیدن خانواده‌ام رفتم.»

هر کسی بی نظمی کند او را خط می زنم

قطبی در پاسخ به این سوال که برخی بازیکنان از جمله علی کریمی، مصاحبه‌هایی را علیه تیم ملی انجام داده‌اند، گفت: هر بازیکنی که نظم و انضباط را رعایت نکند، حتی اگر بهترین بازیکن جهان هم باشد، او را دعوت نمی‌کنم.خبرنگاری پرسید، حتی علی کریمی که قطبی با تکان دادن سر گفت: بله. قطبی همچنین درباره‌ انتقاد مربیان از او گفت: نباید افراد را رودرروی هم قرار دهیم. خبرنگار در این حین پاسخ داد، وقتی فلان مربی می‌گوید شما تنها یک آنالیزور بوده‌اید، آیا نمی‌خواهید پاسخ این افراد را بدهید و قطبی گفت: «این نظر آن فرد است. من با کسی مشکلی ندارم. چیزی که یاد گرفته‌ام، دل‌های پاک است. وقتی می‌بینم جدالی بین صداقت و دروغ وجود دارد سعی می‌کنم در آن وارد شوم. هم‌اکنون فکر می‌کنم اطراف تیم ملی چنین جنگی در گرفته و این جنگ برای من جذاب است و تا آخر در این جنگ می‌مانم.»

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
تيم ملي

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)