بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-13-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb اعتقادات‌مان را كنار نمي‌گذاريم فدراسيون فوتبال بايد اين مشكل را حل كند

رييس كميته ملي المپيك ايران در مورد ديدار خود با رييس فيفا گفت: در جلسه‌ي كوتاهي كه داشتيم حرف‌هايمان را زديم و از پوششي كه دختران ما دارند دفاع كرديم. به هر حال فيفا اگر به دنبال توسعه فوتبال است، بايد اين وضعيت را بپذيرد.

محمد علي‌آبادي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجوان ايران (ايسنا) اظهار كرد: سب بلاتر از پوشش اسلامي دختران ما چندان راضي نبود چرا كه اين براي اولين بار است در يك مسابقه رسمي در اين سطح دختران فوتباليست با حجاب اسلامي به ميدان مي‌روند. البته نكته مهم‌تر اين بود كه آن‌ها براي ايراد گرفتن بهانه‌اي هم پيدا كرده بودند و اين نكته به فدراسيون فوتبال برمي‌گردد.

وي ادامه داد: گويا پيش از اين در عكس از لباس دختران چيز ديگري را فرستاده بودند و اكنون كلاه آن‌ها عوض شده است. اين موضوع هم دستاويزي براي بهانه‌گيري شده است.

علي‌آبادي يادآور شد: در ابتدا نمي‌خواستند كه بازي را برگزار كنند اما سعي كرديم كه ايرادها را برطرف كنيم. پس از آن هم سعي كرديم با صحبت و مذاكره كار را انجام دهيم. در جلسه‌اي كه داشتيم بلاتر خيلي ناراحت بود. به هر حال اين مساله براي آن‌ها عواقب زيادي دارد چرا كه امكان دارد ساير كشورهاي مسلمان نيز بخواهند كه با چنين لباس‌هايي وارد رقابت‌ها شوند. اين براي آن‌ها سخت است.

علي‌آبادي با بيان اينكه سعي كرديم توضيح كاملي از شرايط فرهنگي و ديني خود ارائه كنيم، يادآور شد: من به بلاتر توضيح دادم كه ما در ورزش بويژه در بخش بانوان توسعه زيادي داشتيم. اگر هم آن‌ها مي‌خواهند به توسعه فوتبال كمك كنند بايد با نحوه پوشش اسلامي بانوان ما كنار بيايند. البته بلاتر هم كه خيلي عصباني بود مي‌گفت من تمام تلاشم را براي كمك به شما انجام داده‌ام اما شما نيز بايد كمك بيشتري به ما كنيد، به هر حال فوتبال داراي يك سيستم منسجم است و فدراسيون بين‌المللي قدرت انجام دادن كارهاي زيادي را دارد، همان گونه كه در حين جام جهاني فوتبال به رييس جمهور فرانسه هم تذكر مي‌دهد كه در فوتبال دخالت نكند.

رييس كميته ملي المپيك ادامه داد: من در مورد اعتقادات مذهبي‌مان براي بلاتر كاملا توضيح دادم و گفتم كه ما مي‌توانيم فوتبال را كنار بگذاريم اما اعتقادات‌مان را نه. اگر شما مي‌خواهيد به توسعه فوتبال كمك كنيد، بايد اجازه برگزاري رقابت با حجاب را بدهيد. براي ما هم حضور مهم است. برد و باخت چندان مهم نيست. تيم فوتبال دختران ما خيلي خوب بازي كرد اما نتوانست پيروز ميدان باشد كه اگر آن‌ها مي‌بردند بايد مي‌گفتم كه اين يك شاهكار براي ورزش ما بوده است.

علي‌آبادي گفت: همين كه براي اولين بار در مسابقه‌اي در اين سطح با پوشش اسلامي بازي كرديم، يك گام موفقيت‌آميز بود. اميدواريم كه مشكلات را حل كنيم و بتوانيم در بازي‌هاي بعدي نيز با لباس اسلامي حضور پيدا كنيم.

رييس كميته ملي المپيك پس از تذكر فيفا به مسوولان ايراني در رابطه با مشكل كلاه فوتباليست‌هاي تيم ايران و اينكه اجازه نمي‌دهند از بازي بعدي با اين پوشش در ديدار حاضر شوند به خبرنگار ايسنا گفت: من احساس مي‌كنم اين ديگر مشكل ما نيست. مشكل فدراسيون فوتبال است كه بايد آن را حل كند.
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-13-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb كفاشيان: ديكته نانوشته غلط ندارد

رييس فدراسيون فوتبال گفت: ديكته نانوشته غلط ندارد و ما تلاش مي‌كنيم براي بازي دوم نظر فيفا را جلب كنيم.

علي كفاشيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به توجه رسانه‌هاي خارجي به حضور تيم دختران ايران در المپيك سنگاپور با پوشش اسلامي و اعتراض فيفا به كلاه تيم ايران گفت: به هر حال اين نخستين حضور رسمي يك تيم با پوشش اسلامي در رقابت‌هاي بين‌المللي است و بازتاب بسيار خوبي در ميان رسانه‌ها داشته است. تا آخرين لحظه بازي برابر تركيه ما با فيفا بر سر نوع لباس دختران در حال گفت‌وگو بوديم و سرانجام در آخرين لحظه توانستيم شرايط را براي حضور اين تيم در المپيك سنگاپور فراهم كنيم. ايرادي كه فيفا در پيش از بازي با تركيه به لباس‌هاي تيم دختران ايران وارد كرده بود، مربوط به كلاه‌هاي دختران بود.

وي افزود: فيفا اعلام كرد كلاهي كه عكسش را براي ما ارسال كرده بوديد، با كلاهي كه بازيكنان ايراني مي‌خواهند در بازي با تركيه استفاده كنند تفاوت دارد. فيفا نمونه‌ي كلاهي را براي ما ارسال كرده بود كه نسبت به كلاه مورد نظر ما چسبان‌تر بود. ما براي اينكه بازيكنان راحت‌تر باشند، كلاه گشادتري را براي آن‌ها در نظر گرفتيم و در جنس و دوختش كمي تغييرات ايجاد كرديم. همين مساله تا آخرين لحظه پيش از ديدار با تركيه مشكل‌ساز بود ولي به هر حال اين بازي انجام شد.

كفاشيان با بيان اينكه اين مشكل طبيعي بود، گفت: به هر حال اولين بار بود كه يك تيم مسلمان با پوششي اسلامي در مسابقه‌هاي بين‌المللي حاضر مي شد و طبيعي است ديكته نانوشته غلط ندارد. مساله‌اي كه اهميت داشت، حضور با پوشش اسلامي بود و ما تلاش مي‌كنيم براي بازي دوم نظر فيفا را جلب كنيم. مي‌توانستيم در اين مسابقه‌ها حاضر نشويم و هيچ مشكلي هم پيش نمي‌آمد اما وقتي براي نخستين بار چنين كاري صورت مي‌گيرد، طبيعي است كه ايراداتي هم مطرح شود.

كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه افشارزاده گفته مسوولان فيفا از برخي مسائل فوتبال ايران ناراضي هستند، آيا شما مي‌دانيد منظور افشارزاده چيست، گفت: نمي‌دانم. بايد از خود افشارزاده بپرسيد.

قدیمی 08-15-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb تيم فوتبال دختران کشورمان امروز در المپيک سنگاپور بازي مي کند

دبير کميته فوتبال بانوان گفت: باارسال کلاه‌هاي جديدبه سنگاپور، تيم فوتبال دختران کشورمان امروز - يکشنبه - به مصاف گينه پاپوآ مي رود.

"نادره دروديان " روز يکشنبه در مورد ايراد فيفا به کلاه دختران فوتباليست در ديدار نخست بازي هاي المپيک نوجوانان 2010 سنگاپور به خبرنگار ايرنا گفت : فيفا به هلال زير کلاه بازيکنان ايراني اشکال گرفته بود .

وي افزود: ما نيز کلاه اوليه که پيش از اين مورد تاييد فيفا قرار گرفته بود را روز شنبه به سنگاپور فرستاديم تا فوتباليست هاي کشورمان بتوانند در بازي دوم خود مقابل گينه پاپوآ شرکت کنند.

دروديان در مورد اين که چرا از روز اول تيم دختران با لباس مورد تاييد فيفا در بازي ها شرکت نکرد ، يادآور شد :‌ لباس بازي اول مغايرتي با لباس بازي امروز ندارد، تنها تفاوت آن هلال زير کلاه است و اين مورد به خاطر اين بود که پوشش اسلامي دختران ايران کامل تر باشد که با عکس العمل فيفا روبرو شد.
ديدار تيم فوتبال بانوان ايران با گينه پاپوآ عصر امروز برگزار خواهد شد،‌ دختران فوتباليست ايراني در نخستين ديدار خود 2 بر 4 مغلوب هندوستان شدند.

نخستين دوره بازي هاي المپيک نوجوانان 2010 از 15 تا 25 آگوست (24 مرداد تا سوم شهريور ماه 89) به ميزباني سنگاپور با حضور 206 کشور برگزار مي شود

منبع: ایرنا

قدیمی 08-16-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb پیروزی فوتبال بانوان برابر گینه/ صعود دردسرساز تیم ملی بانوان

کمتر از سی دقیقه به پایان بازی ایران و گینه نو مانده و دختران یران با یک گل از حریف پیش هستند.

فاطمه اردستانی در دقیقه 43 موفق شد برای ایران گلزنی کند. این پیروزی دلچسب اگر تا پایان بازی حفظ شود دختران ایران می توانند به مرحله حذفی بازی ها صعود کنند. صعودی که البته به جای جشن پیروزی سبب دلهره همه مسئولان کاروان اعزامی ایران به بازی های المپیک سنگاپور و فدراسیون فوتبال شده است. درحالی که فیفا همچنان تاکید دارد بازی با گینه نو آخرین باری است که دختران ایرانی می توانند با کلاه های شان به میدان بروند و پس از آن باید لباس تائید شده از سوی فیفا را بپوشند ، سازمان تربیت بدنی ایران هم تاکید دارد ، اجازه بازی با آن کلاه ها به دختران ایرانی داده نمی شود و مسئولان کمیت ملی المپیک هم که ترس دارند ، در صورت استفاده از پوشش مورد نظر فیفا با عتاب معاونت بانوان سازمان ورزش روبرو شوند ، تاکید کرده اند در صورتی که مشکل پوشش دختران مان از تهران حل نشود ، اجازه شرکت در بازی ها را به تیم دختران نمی دهند.

قبل از بازی با گینه نو با این استدلال که دختران ایران توان صعود از گروه را ندارند ، نمایندگان فیفا قانع شدد تا تیم ملی ایران مسابقه دومش را هم برگزار کند اما حالا شرایط به کلی تغیی کرده است. برخلاف انتظار تیم ایران در نزدیکی صعود از گروهش قرار دارد . صعودی که سبب می شود تا دردسرهای فدراسیون فوتبال بر سر کلاه دختران چند برابر شود.

منبع: خبر آنلاین

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)