بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 08-29-2010
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

سوپ آواكادو و سبزيجات پاييزي



اگر شما هم دچار يكي از ويروس‌هاي سرماخوردگي رايج شده‌ايد و ناتوان و بيمار چشم انتظار فردي هستيد كه سوپي گرم و مقوي برايتان درست كند
خودتان دست به كار شويد يا همسر و فرزندتان را راهنمايي كنيد تا با نظارت شما سريع، سوپي مقوي و پر انرژي برايتان درست كنند.
اين سوپ با آواكادو درست مي‌شود و باتوجه به اينكه آواكادو ميوه‌اي سرشار از ويتامين‌هاي مختلف – به‌خصوص ويتامينC– است، سوپ آن براي سرماخوردگي بسيار مناسب خواهد بود. اگر مواد لازم اين سوپ را داشته باشيد، مرحله آماده‌سازي مواد آن 15 دقيقه و پخت آن نيز 10 دقيقه بيشتر طول نمي‌كشد.
توضيح: آوا كادو ميوه‌اي شبيه به گلابي با پوستي سبز تيره و بافتي چرب است. اين ميوه وارداتي است ولي در سال‌هاي اخير در بعضي از ميوه‌فروشي‌ها ازجمله بازار تجريش تهران يافت مي‌شود.
مواد لازم براي 4 نفر:
- يك عدد آواكادوي رسيده
- 2 قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش تازه
- يك قاشق سوپ‌خوري روغن مايع آفتاب‌گردان
- 50 گرم يا يك دوم پيمانه ذرت پخته يا كنسروي
- 2 عدد گوجه فرنگي (پوست گرفته و خرد شود)
- يك حبه سير (خرد شود)
- يك عدد تره‌فرنگي (خرد شود)
- يك عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- 2 پيمانه آب مرغ
- دوسوم پيمانه شير
- تره‌فرنگي خلالي شده مقداري براي تزئين
طرز تهيه:
1 – آواكادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نيم ببريد؛ البته هسته مياني آن مانع برش ميوه به صورت كامل مي‌شود ولي شما مي‌توانيد حين برش، هسته را درآورده و ميوه را 2 قسمت طولاني كنيد. سپس گوشت آن را با چاقو به تكه‌هاي كوچك‌تر ببريد.
حالا با چنگال شروع به له‌كردن گوشت نرم ميوه كنيد. سپس آب ليمو ترش را به آن اضافه كنيد و مدتي بگذاريد بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و ذرت، گوجه فرنگي، سير، تره‌فرنگي و فلفل را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 الي 3 دقيقه يا تا زماني كه سبزيجات نرم شوند، حرارت دهيد.
3 – نيمي از اين مخلوط سبزيجات را همراه آواكادوي له‌شده داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد و به قدري خرد كنيد كه مخلوطي نرم به دست آيد. سپس آن را به قابلمه بزرگي منتقل كنيد.
4 – آب مرغ، شير و سبزيجات له‌شده و باقيمانده سبزيجات تفت داده شده را نيز در قابلمه بريزيد و 3 الي 4 دقيقه ديگر حرارت دهيد. سپس آن را به ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد و با تره‌فرنگي خلال شده سرو كنيد.
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها