بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 09-09-2010
سالومه آواتار ها
سالومه سالومه آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2010
محل سکونت: بوشهر
نوشته ها: 292
سپاسها: : 0

17 سپاس در 14 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رنگینک ( شیرینی جنوبی)

رنگینک ( شیرینی جنوبی)

ما اینجوری درست میکنیم...
اول هسته های خرما ها رو درمیاریم و جای هسته مغز گردو میزاریم. بعد با حوصله خرما ها رو می چینیم تو بشقاب... حالا میریم تو یه ظرف نیم کیلو ارد گندم می ریزیم و روی حرارت ملایم می گزاریم. سپس تقریباً 40 گرم روغن می ریزیم و هم میزنیم تا خوب قهوه ای شه. مواظب باشید نسوزه ها !
بعد مواد رو روی خرماهای چیده شده می ریزیم. اگه خواستین می تونین با پودر پسته و یا دارچین تزیین کنید.



نوشته شده:توسط سالومه براي پي سي سيتي
__________________
هرچه زدم بی تو دلم وا نشد / جز تو کسی باب دل ما نشد / هرچه پرستو شدم و پر زدم / همنفسی مثل تو پیدا نشد .
(عاشقتم پی سی سیتی)

ویرایش توسط رزیتا : 05-01-2012 در ساعت 10:01 PM دلیل: گذاشتن عنوان
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از سالومه به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #2  
قدیمی 09-09-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Talking

خب تا حالا خانومها جولان دادن
همش که آشپزی نیست اگه یک قهرمانی مثل مردها پیدا نشه که غذا رو بخوره بدرد نمیخوره

ایها النسوان حرفم کاملا شوخی بود فردا اینجا نشه انجمن حمایت از نسوان

سالومه خانوم این دستور پختی که دادی خوبه ولی اگه ی شکمو مثل من اونجا باشه به مرحله گرم کردن نمی رسه


************
خب ی موضوع از نوشته سالومه خانوم به ذهنم رسید.
بیاید علاوه بر حالا غذاهای خوشمزه و موارد جالب غذاهای سنتی شهر یا استانتون رو هم بگذارید
آناهیتا خانومتو سالاد ماکارانی همه چیز میشه ریخت حتی سوسیس! ما که تو خوابگاه ریختیم خوردیم الان هم بعد از 8-9 سال زنده ایم دستور پخت ترخینه و دیگر غذاهای کرمانشاه رو بگو.

بچه های شمال طبخ غذای شمال و ... یک منو از غذاهای محلی ایرانی خوب درست خواهد شد.
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !


ویرایش توسط رزیتا : 05-01-2012 در ساعت 10:03 PM
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 09-10-2010
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 1,458
سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض طرز تهیه آش ترخینه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی نمایش پست ها

آناهیتا خانومتو سالاد ماکارانی همه چیز میشه ریخت حتی سوسیس! ما که تو خوابگاه ریختیم خوردیم الان هم بعد از 8-9 سال زنده ایم دستور پخت ترخینه و دیگر غذاهای کرمانشاه رو بگو.

شما چون توی خوابگاه درست کردین اشکالی نداره حتی می تونستین بجاش سویا بریزید بعداشم معده بچه های خوابگاهی به برکت غذاهای خوابگاه مثل سنگ شده کلوخم توش بریزن آخش در نمیاد ولی اگه دفعه بعد درست کردین حتما کالباس بریزین حتما یه چیزی داره که میگن کالباس بریزین




طرز تهیه آش ترخینه :




برای تهیه آش ترخینه دو راه وجود داره یا خودتون ترخینه رو درست کنید یا اینکه از مغازه ها ترخینه رو بخرین مورد اولو بعدا بهتون میگم چون الان فصلش گذشته ولی میرم اطلاعات کسب میکنم ببینم میشه الانم درست کرد یا نه


ابتدا باید ترخینه ها رو (که به اصطلاح ما کرمانشاهیها واحد هر ترخینه کله اس)حدود چهل و پنج دقیقه یا یک ساعت توی آب قرار بدیم که کاملا نرم بشه و به اصطلاح دوغشو پس بده بعد ترخینه رو که کاملا نرم شده و شما با دست له کردین رو روی اجاق میذاریم


تذکر: دوستان آبی که توش ترخینه ها ریختیم تا نرم بشه رو دور نریزین آخه یکی از شاگردام اینکارو انجام داده بود شما اینکارو نکنید اصلا میدونین چیکار کنید قابلمه رو پر آب کنید کله (واحد ترخینه)ترخینه ها رو توش بریزید وقتی نرم شد با دست لهش کنید بعد قابلمه رو بذارین رو اجاق وقتی آب جوش اومد شعله رو کم کنید اجازه بدین که آش بپزه و غلیظ بشه یا خص بشه این ساده ترین نوع درست کردنشه اگه دوست داشتین بهش نخود یا سبزی مثل نعنا تازه اضافه کنید اینا دیگه سلیقه ایه می تونید پیاز داغ به همراه زرد چوبه و نعنا داغ درست کنید و در مرحله آخر اضافه کنید




دو نکته اساسی :

1-بهترین زمان برای خوردن ترخینه صبحانه اس خیلی مزه داره

2-اسم دیگه ترخینه دوینه است




حالا بعدا طرز تهیه خود ترخینه رو هم بهتون میگم


ایشالله طرز تهیه شلم رو هم که یکی از غذاهای کرمانشاهیه بعدا براتون میذارم

نوشته شده:توسط آناهیتا براي پي سي سيتي


__________________



ویرایش توسط رزیتا : 05-01-2012 در ساعت 10:00 PM دلیل: گذاشتن عنوان
پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
اختصاصی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 09:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها