بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ

فرهنگ و تاریخ تاریخ و فرهنگ - مطالبی در زمینه فرهنگ و تاریخ ایران و جهان اخبار فرهنگی و ... در این تالار قرار میگیرد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #8  
قدیمی 09-11-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb منشور حقوق بشر کوروش، يادگاري پرارزش است


آيت الله العظمي مکارم شيرازي با ارائه ديدگاه خود درباره مقام ذوالقرنين در قرآن و اشاره به اهميت منشور کوروش بعنوان سند جهاني حقوق بشر ابراز تمايل کردند تا از نمايشگاه منشور بازديد به‌عمل آورند.
به گزارش ميراث آريا(chtn) مدير کل موزه ملي ايران، مديرکل ميراث فرهنگي و گردشگري استان قم و رييس حوزه رياست سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري هفته گذشته جهت ارايه گزارشي از عملکرد اين سازمان در خصوص ثبت خطبه حضرت زهرا (س) ، ثبت چادر و حجاب اقوام ايراني ، آئين‌هاي شعبانيه و رمضان ، مراسم تعزيه و اذان مرحوم موذن زاده اردبيلي در فهرست آثار معنوي، هم‌چنين ثبت بازار تبريز و بقعه شيخ صفي موسس حکومت شيعي در ايران به عنوان دو اثر مهم اسلامي در فهرست جهاني يونسکو و نيز بهره بردن از رهنمودهاي آيت الله مکارم شيرازي در ارتباط با نحوه ثبت کتب اربعه شيعه و برگزاري نمايشگاه منشور کوروش در بيت ايشان حضور يافتند.

آيت الله العظمي مکارم شيرازي پس از استماع نحوه عملکرد سازمان ميراث فرهنگي در حوزه هاي مرمت و ثبت اماکن ديني و متبرکه نظير مساجد ،حوزه هاي علميه و مرقدهاي متبرکه امامزادگان در سراسر ايران ، از چگونگي روند ثبت و مرمت پرسش هايي را مطرح کردند.

در اين نشست حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي با تشکر از ثبت آثار اسلامي گفت: ثبت اين آثار جهشي در جهت مطرح شدن آثار فراموش شده و يا کمرنگ شده در جهان اسلام است.
وي همچنين ابراز اميدواري کرد ثبت ملي اين آثار دليل ماندگاري اين ابنيه شود و افزود: در کنار اين کار بايسته است حرکت هاي علمي و فرهنگي نيز صورت پذيرد.

آيت الله العظمي مکارم شيرازي در ادامه گفت: از آن‌جا که غرب به‌دنبال تحميل فرهنگ خود در جهان است، لذا مسئله حقوق بشر نيز مستثني از اين امر نبوده و غرب با افزودن فرهنگ نادرست خود قصد تهاجم به فرهنگهاي اصيل را داشته است. در صورتيکه همين رفتار خارج از قواعد حقوق بشر است.
وي در پايان آرزوي موفقيت براي دست اندر کاران اين نمايشگاه را از خداوند خواستار شد.


منبع: خبرگزاری میراث فرهنگی
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 04:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها