بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما

ایران ما در این تالار هرآنچه به استانها و شهرهای ایران عزیز ما مرتبط میشه قرار داده میشه به طور ویژه تر کاربران مختلف از نقاط مختلف ایران در این تالار به معرفی شهر و استان خودشون میپردازند.

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 09-19-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر

يك محقق مستقل بين‌المللي:
«پوز پدري» شهرستان جم نخستين نقطه خاكي در جهان است

خبرگزاري فارس: يك محقق ايراني تاريخ و باستانشناسي در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده كه كوه پوز پدري (پرديس) در شهرستان جم استان بوشهر نخستين نقطه خاكي در جهان است.

بديعه دشتي صبح امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: بر اساس تحقيقاتي كه انجام دادم، ثابت كردم كه ايران جهان اول است و پوز پدري كه نام پرديس را هم خودم براي آن انتخاب كردم، نخستين نقطه خاكي در جهان است.

اين محقق مستقل بين‌المللي افزود: از سال 70 كه نتيجه تحقيقات من به نتيجه رسيد و فهميدم پوز پدري در شهرستان جم است، نام پرديس را بر آن گذاشتم.

وي با اشاره به اينكه نام پرديس هم روي نقشه‌هاي مختلف پيدا كردم، ادامه داد: روي نقشه‌اي 70 ساله كه متعلق به ارتش است نيز نام حرا بر كوه پرديس گذاشته شده اما اسم اوستايي آن حرا است.

دشتي افزود: در اوستا آمده كه نخستين بار ميترا از حرا سر زد، ميترا كه خوشيد باشد و حرا نيز پوز پدري يا همان پرديس است.
وي گفت: من نيز به اين نتيجه رسيدم كه اين نقطه از شهرستان جم همان بهشتي است كه امروز به پرديس مشهور شده است.

محقق تاريخ و باستان‌شناسي تصريح كرد: من اين نام پرديس را به ميراث فرهنگي اعلام كردم و آنها از اين نام استفاده مي‌كنند منتهي هيچ اسمي از من نمي‌برند.

دشتي در ارتباط با ديگر نتايج تحقيقاتش گفت: در تحقيقاتم به اين نتيجه رسيدم كه ايراني‌ها و نژاد آريا از همين نقطه جم به سراسر دنيا منتشر شدند.

وي افزود: من همچنين داروينسم را رد كردم و آنها كه معتقدند نژاد بشر از ميمون است، با فسيل آدميزادي كه در منطقه پرديس مربوط به 35 ميليون سال قبل بوده ثابت كردم كه نژاد بشر از خود بشر است و قرآن كريم هم از آن ياد مي‌كند.
دشتي با اشاره به اينكه رئيس جمهور نيز به نتايج تحقيقاتش علاقمند بوده ادامه داد: در ارتباط با اينكه ميراث فرهنگي از نامي كه من براي پوز پدري انتخاب كردم به نام خودش استفاده مي‌كند، نمي‌خواهم به يونسكو و ديگر سازمان‌هاي بين‌المللي شكايت كنم هر چند مدارك كافي در ارتباط با اين موضوع را در اختيار دارم.

وي در بخش ديگري از سخنان خود در ارتباط با منطقه پوز پدري در جم گفت: حتي اورست حدود هزار متر از پوز پدري پائين‌تر است و يك قله مستقل جداگانه محسوب مي‌شود.

دشتي افزود: من در اين سال‌ها تلاش كردم كه در جاده‌سازي‌هاي اطراف پوز پدري مراقب اين نقطه باشند، اما متأسفانه بخشي از اين كوه آسيب ديده است.

محقق مستقل بين‌المللي با تأكيد بر اينكه ايراني‌ها از نقطه جم به ساير نقاط دنيا رفتند، گفت: اينكه مي‌گويند ايراني‌ها از شمال و از روسيه آمدند يك توطئه سياسي است.

وي تصريح كرد: آن‌ها به داستان جم در ونديداد كه مورد استناد من نيز است اشاره مي‌كنند، اما آنها مي‌گويند جمشيد به طرف نيمروز رفت و بنابراين از شمال آمدند در حالي كه نيمروز شرق است.

دشتي اظهار داشت: كار من تحقيقات باستانشناسي است و تز دكتراي من تعيين مركز تمدن جهان بوده و به نقطه جم در استان بوشهر رسيدم و براي اثبات اين موضوع از محل اقامتم در لندن به ايران آمدم.

بديعه دشتي خواستار توجه جوامع ملي و بين‌المللي به نتايج تحقيقاتش شد و از مسئولان ميراث فرهنگي كشور خواست از نقطه پوزپدري يا پرديس در شهرستان جم مراقبت كنند

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)