بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-23-2010
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آره کرمانشاه خیلی تغییر کرده. داره سریع میره به طرف ابر شهر ها. البته فعلا تنها چیزی که عایدمان شده ترافیک سنگین و بانک های گنده و بیل برد های غول و کثیفی و ... است. امیدوارم هر چه زود تر فرهنگ هم سطحش بره بالا. تو محله هایی مثل 22 بهمن که قبلا هم از لحاظ فرهنگی وضعیت مناسبی داشتن، من می بینم که این رشد فرهنگ داره بیشتر و بیشتر هم میشه که جای امیدواریه ولی خب نمیدونم که آیا همه ی مردم می تونن فرهنگشون رو بالا بکشن یا نه. فکر می کنم بهش که چه باید کرد.
قدیمی 09-23-2010
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه

سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام بر همشهری های عزیز

گفتین مشکلات یادم بدبختی هامان افتادم منم که دلم پره تا دلتان بخواد

به قول دانه یکی از مشکلاتمان اینه که بلد نیستیم اعتراض کنیم یه مثال ساده میزنم دیگه خودتان تا آخرشه بگیرین مثلا اگه امروز یه دانه نان سی تومان باشه فردا بشه صد تومان کسی نمیگه چرا ایطوری شد علتش پرسیدم از قدیمیا میگن چون ما همش تو بمباران بودیم همش زدن تو سرمان بلد نیستیم اعتراض کنیم درسته خیلی تاثیر داره

ای یه نمونه اش یه مشکل دیگه مشکل رفت و آمد با اتوبوسای خط واحده وای خدایا یعنی خدا نکنه کسی از اتوبوس استفاده کنه اعصاب دیه براش نمیمانه دیر دیر میان هیچ اتوباسای زمان مش ممد علیه هیچ سر ایستگاهم که به دلخواه نگه میدارن اونم هیچ بدبختی بعضی ها فرهنگ سوار شدن تو اتوبوسه ندارن فقط یه روز برین سوار اتوبوسای فردوسی اگه کافر نشدین دیگه ایمانتان خیلی بالاست هرچقدرم اعتراض مکنی انگار نه انگار ولی از حق نگذریم الان یه ذره بهتر شده

قربان رفتار کارمند با ارباب رجوعم برم که او دیگه بخوام بگم یه مثنوی میشه البته ای تو همه شهری ایطوریه باز یه ذره شهرما خوبه میری روبه رو کارمنده خدا هاوار روبه روش میگه خانم برو بهت زنگ میزنیم میگم آخه قشنگ من آمدم جلوت جوابمه نمیدی پشت تلفن مخوای جواب بدی

یه چیز دیگم بگم چند وقت پیش تو پارک شاهد نمایشگاه پاییزه بود نمیدانم رفتین یا نه ولی من یه روز رفتم چقدر شلوغ بود او بمانه ما هم خسته شدم گفتیم بشینیم رو چمنا چشمتان روز بد نبینه بقدری آشغال روی زمین بود که جا برای نشستن نبود حالا خیلی هام نشسته بودن همو موقع یه پسره دیدم داره پوست پفکشه میندازه رو زمین بی رودربایسی میگم اگه کسیه ببینم صد تا حرف تو دلم بهش میزنم و دعا مکنم روزی همو آشغاله انداخته رو زمین همو آشغال پره تو خانه اش بشه منم گفتم عزیزم سطل آشغال اونجاس مادرش از او طرف میاد میگه خانم چکار داری به بچه مه ای همه آشغال حالا اینم بندازه چه میشه شما بودین چه میگفتین چقدر حرص میخوردین خداییش آدم با خانه خودشم ایطوری مکنه خودتان قضاوت کنید

مه خیلی پرحرفی کردم تازه اینا یه نمونه کوچیکش بود

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)