بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 10-26-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Feb 2008
محل سکونت: تبريز
نوشته ها: 483
سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

پورحيدري: ميداودي را به تراكتورسازي مي‌دهيم تا هر بازي 7 گل بزند


سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: باشگاه تراکتورسازي اگر مي‌خواهد، تقاضا کند تا ميداودي را به آنها بدهيم و هر بازي برايشان هفت گل بزند.

منصور پورحيدري در واکنش به صحبت هاي مديرعامل تراکتورسازي مبني بر اينکه داوران مي خواهند استقلال را قهرمان کنند، اظهار داشت: از آدم‌هايي که ورزشي نيستند و به ورزش آمده‌اند تا مديريت کنند و فوتبال را هم نمي‌شناسند بايد هم انتظار چنين حرف‌هايي داشت. شما بيش از اين هم اگر توقع داشته باشيد اشتباه‌ کرده‌ايد.
وي افزود: مربي حريف ما مي‌گويد اگر ميداودي را داشتم 7 گل به استقلال مي‌زديم. بهتر است تقاضايتان را به باشگاه استقلال بفرستيد تا اگر خود ميداودي موافق بود در کميته فني و کادر فني اين مسئله را بررسي کنيم و ميلاد را به شما بدهيم تا برايتان در هر بازي 7 گل بزند و شما را مقابل آن همه هوادار پرشور سربلند کند.
سرپرست استقلال تاکيد کرد: ما مدام بين بچه‌ها کار مي‌کنيم تا کسي در مورد داوري حرفي نزند اما همه رشته‌هاي ما را پنبه مي‌کنند چرا که بازيکن ما هم مي‌گويد بايد از حق خودمان دفاع کنيم. شما برويد نيمه دوم بازي با تراکتورسازي را آناليز کنيد تا ببينيد چه اتفاقي رقم خورده است. نمي‌گويم آن اتفاقات به عمد بوده چون از آقاي ترکي هم کاري برنمي‌آمد چرا که جو عجيبي بود. در بين دو نيمه وضعيت بدتر هم بود چرا که بازيکن ما را با لگد زدند و حتما بايد بازيکن خطاکار اخراج مي‌شد اما چنين نمي‌شود و تازه طلب هم دارند. در طول دوازده هفته گذشته تنها يک پنالتي براي ما گرفته‌اند آن وقت فدراسيون مي‌خواهد ما قهرمان شويم؟
وي افزود: تراکتورسازي با اين حمايت پرشور مردمي جايگاهش اينجا نيست به نظر من مشکل از خودشان است و نبايد ديگران را مقصر اين اتفاق بدانند.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/4


__________________
هر وقت تنها شدي ستاره هارو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارونو بشمار.
اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن که نه كم مياد، نه بند مياد!
پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها