بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > دانشگاه ها > علوم تجربی > زیست شناسی > علوم جانوری

علوم جانوری در این تالار مطالب و مباحث مرتبط با علوم جانوری قرار خواهند گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 12-19-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کشف یک جانور دریایی غول پیکر با گوگل ارث

کشف یک جانور دریایی غول پیکر با گوگل ارث



وبگرد 36 ساله انگلیسی این موجود دریایی را در زمانی که بی هدف تصاویر ماهواره ای این منطقه بندری را بر روی گوگل ارث می دید پیدا کرد.
یک جوان انگلیسی با استفاده از تصاویر ماهواره ای "گوگل ارث" موفق شد در آبهای ساحلی لیورپول یک حیوان دریایی بسیار عجیب را پیدا کند.


به گزارش مهر، این جوان انگلیسی در تصویر ماهواره ای که توسط "گوگل ارث" از منطقه بندری به نام بارانداز "آلبرت" در لیورپول گرفته شده بود یک حیوان عظیم الجثه دریایی را کشف کرد که بزرگتر از چندین قایق است و در زیر آبهای یخ زده شنا می کند.

"سایمون هوبان" یک وبگرد 36 ساله انگلیسی این موجود دریایی را در زمانی که بی هدف تصاویر ماهواره ای این منطقه بندری را بر روی گوگل ارث می دید پیدا کرد.


براساس گزارش میرور، "تام کورنول" زیست شناس دریایی گفت که این جانور غول پیکر می تواند یک کوسه ماهی نوع "آسودگر" عظیم باشد که می تواند تا 35 فوت (10 متر و 66 سانتیمتر) نیز رشد کند.

این زیست شناس دریایی توضیح داد: "شاید این جانور دریایی یک کوسه پیر باشد که به دنبال جایی برای مردن می گشته است."

__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 12-19-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پاندای نورسیده پسر است

بالاخره بچه‌ پاندای تازه متولد شده قدری از مادرش فاصله گرفت تا محققین بتوانند به جنسیت او پی ببرند. این بچه پاندا که هنوز اسم ندارد، اولین بچه پاندایی است که امسال در آمریکا متولد می‌شود.


بهنوش خرم‌روز: یک پاندای نر جدید به پانداهای جهان اضافه شد. این بچه پاندا دو هفته پیش متولد شد، اما 14 روز طول کشید تا محققین توانستند قدری او را از مادرش جدا کنند تا بالاخره به جنسیت او پی ببرند.

پانداها موجوداتی دوست‌داشتنی هستند که به شدت در خطر انقراض قرار دارند. به همین دلیل هر پاندایی که متولد می‌شود، محققین و دوست‌داران طبیعت خیلی خوشحال می‌شوند. در حال حاضر تنها 1600 پاندا در حیات وحش و 200 پاندا در باغ‌وحش‌ها زندگی می‌کنند.

به گزارش دیسکاوری، این بچه پاندا اولین پاندایی است که امسال در آمریکا متولد شده و هنوز اسمی برایش انتخاب نشده است. بر اساس سنت چینی‌ها، تا 100 روز از تولد نگذرد نباید نامی برای بچه انتخاب شود!

مادر او، ‌لون‌لون، ‌13 ساله است و این سومین باری است که مادر می‌شود. پسر دیگر او، ایکسی‌لان،‌ که در سال 2008/ 1387 متولد شده بود، در باغ‌وحش آتلانتا به سر می‌برد و دخترش می‌لان، که در سال 2006/ 1385 متولد شده، کم‌تر از یک سال پیش به چین فرستاده شد.

به گفته محققین، پوست بچه‌پاندای تازه متولد شده نشان می‌دهد که او کاملا سالم است و لون‌لون هم وظایف مادری خود را به خوبی انجام می‌دهد. شاید برایتان جالب باشد بدانید پدر هر سه بچه لون‌لون، پاندای نری به نام یانگ‌یانگ است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 09:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها