بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-21-2011
باران.ف آواتار ها
باران.ف باران.ف آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 115

78 سپاس در 20 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام
صبح بخير...
نميدونم بعضي ها گفتم دلمان براي باران تنگ شده منظورتون من بوده يا اون يكي واران...
به هر صورت ممنون...وخوش امد گويي به دوستان قديمي و جديد..
مهرگان جان من هم نفهميديم مرز يعني چه...بايد از مادرم بپرسم...چون مامانم اورامي هست..ولي خودم نشنيدم..
واقعا بعضي سنت ها در پوست و خون ما عجين شده و نميتونيم كنارش بزاريم..بعضي سنت ها در روح زندگي ما دميده شده...سنت هاي مرسوم در عزا و عروسي همچنان پابرجا هستند..درسته كه دستخوش تغييراتي شدن اما همچنان به مراسمات خاص خود پايبندند...
و من به شخصه از بعضي سنت هاي زيبا استقبال ميكنم..اما بايد سنت هاي دست و پاگير قديمي را كمي دستكاري كرد..فرانك خانوم ..مدير جان تشريف نمياريد؟آب وجارو كنيم قدوم مبارك را...
ف

قدیمی 02-21-2011
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه

سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام
ما رو نمیبینین خوش میگذره؟

مهرگان هی مرام تو یه حالی پرسیدی والا یه سری اتفاقات افتاد که اساسا حالی ازمان گرفتن
اول یه خوش آمدی بگم بعد به قول فرانک خانوم برم رو منبر
آقا ایوب خیلی خوش آمدین راستش اگه اسمتانه نمینوشتین فکر میکردم خانوم هستین آخه آقایون معمولا اسم کاربریشان یا اسم خودشانه یا مثلا اسم یه اسطوره ای که دویست نفره کشته خلاصه استاد خوش آمدین ولی شهرتان خیلی سرده ما اونجا یه چیزی داریم و خیلی میایم سر میزنیم مخصوصا تابستانا
دوست عزیزمان وارش شما هم خیلی زیاد خوش آمدین

اما مهرگان مرز که گفتی من یه چیزی یه جایی شنیدم ولی الان درست یادم نیست فکر کنم یه نوعی زیر انداز میشه اگرم نیست احتمالا با یه چیز دیگه قاطی کردم

بحث در مورد سنته؟
به نظر من ما یه سری سنتهای خیلی غلط داریم که بعضی ها حاضر نیستن یه ذره دست از این سنتها بردارن
البته تو همه قوم های ایرانی این سنتها هست
قبلا در مورد آداب و رسوم عزاداری ها بحث کردیم
عزاداری یه نمونه اس خیلی از آداب دیگه هم هستن که باید از ریشه از بین برن
ما اگر بخوایم پیشرفتی داشته باشیم باید خیلی از عقاید ها رو کنار بذاریم
و گذشته ما هرچی بوده در زمان خودش کاربرد داشته الان فقط میشه ازش عبرت گرفت
الان ما تا اتحاد نداشته باشیم هیچ مشکلی از مشکلاتمان حل نمیشه و متاسفانه وحدت نداریم دلیلشم واقعا من به شخصه نمیدانم چیه
شاید نمیخوایم تو دردسر بیفتیم مثلا میگیم فلان مشکل برای فلانی به وجود آمده به من چه!!!
مثلا وقتی مشکل گرانی داریم هیچ وقت هم صدا نمیشیم که اعتراض کنیم
چند وقت پیش سوار تاکسی شدم و مثل قبل کرایه تاکسی رو دادم راننده محترم گفت گران شده منم اعتراض کردم در کمال ناباوری یکی از مسافرین محترم گفت خانوم گران شده دیگه چرا داد و هوار میکنی نمیخوای پیدا برو!!!!!!
یا مثلا یه سال خیابان مدرس رو بهم ریختن آخرشم ما نفهمیدیم چه تغیری کرد شما فهمیدین به منم بگین هیچ کسم نگفت آخر پروژه چه شد
خلاصه اینکه مشکلات الان ما یه قسمتش به خاطر افکار و عقاید غلطمانه یه قسمتش به خاطر نداشتن اتحاده

من دیگه حرفی ندارم میکروفون رو به شما جوانان نازنین میسپارم

قدیمی 02-25-2011
فرانک آواتار ها
فرانک فرانک آنلاین نیست.
مدیر تالار مطالب آزاد

سپاسها: : 1,306

3,419 سپاس در 776 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط باران.ف نمایش پست ها
سلام
صبح بخير...
نميدونم بعضي ها گفتم دلمان براي باران تنگ شده منظورتون من بوده يا اون يكي واران...
به هر صورت ممنون...وخوش امد گويي به دوستان قديمي و جديد..
مهرگان جان من هم نفهميديم مرز يعني چه...بايد از مادرم بپرسم...چون مامانم اورامي هست..ولي خودم نشنيدم..
واقعا بعضي سنت ها در پوست و خون ما عجين شده و نميتونيم كنارش بزاريم..بعضي سنت ها در روح زندگي ما دميده شده...سنت هاي مرسوم در عزا و عروسي همچنان پابرجا هستند..درسته كه دستخوش تغييراتي شدن اما همچنان به مراسمات خاص خود پايبندند...
و من به شخصه از بعضي سنت هاي زيبا استقبال ميكنم..اما بايد سنت هاي دست و پاگير قديمي را كمي دستكاري كرد..فرانك خانوم ..مدير جان تشريف نمياريد؟آب وجارو كنيم قدوم مبارك را...
ف
باران گیان
م له داخ دورید بی مه سه چکل
دلم برات شده یه قنجک همین دور و برام
از شما چه پنهان منم حوصله کار کردن ندارم ولی طاقت نمیارم فکر کنم زمان تحویل سال ساعت حدود پنج صبه باید همه جا بدرخشه
آرزوی سالی خوب همراه با موفقیت در تمام امور زندگی برای همه تون دارم
دوستای عزیزم
بخت خندان و زمان آرام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ
قدیمی 02-26-2011
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه

سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آنا منم سفره هفت سین خیلی خیلی دوست دارم
ولی متاسفانه ما چند ساله که سفره نمیچینیم
آخه رسم داریم که وقتی از اقوام نزدیک فوت میکنه عید نداشته باشیم

چند ساله که تو میدان های شهر خود شهرداری سفره میچینه واقعا قشنگن
اگه اشتباه نکنم پارسال تو میدان نفت سفره به شکل صدف بزرگ بوده

اما در مورد سبزه مادر جانم خیلی سبزه های قشنگی درمیاره حتما در اسرع وقت ازش میپرسم که سبزه مهرگانم خیلی قشنگ دربیاد به نظرم اگه با عدس درست کنین خیلی جالب میشه کنجد هم که دیگه یه چیز دیگه اس

ما بچه بودیم مادر بزرگمان برای همه نوه هاش سبزه میذاشت برای هر کی بد میشد خیلی اذیتش میکردیم میگفتیم جنست خرابه سبزه ات ایطوری شده

فرانک خانوم آقای نقده تو امضاش سال تحویل نوشته ساعت دو شبه خدایا کی ساعت دو از خواب ناز پا بشه؟؟
مهندس اسی اگه کود بدی دیگه سبزه نمیشه مهندس میشه مزرعه گندم

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 35 نفر (0 عضو و 35 مهمان)