نقل قول:
نوشته اصلی توسط mina110
ممنونیم.... 
من خودم این کتابا رو خوندم
قورباغه را قورت بده
پنیر مرا چه کسی برداشت( این کتاب با زبانی ساده و بصورتی که برای هر کسی قابل فهم باشه یک درس مهم زندگی به انسانها یاد میده)
پی دی افی هم که شما گفتین دانلود کردم...و حتما میخونم...
جالب اینه تاپیک با اینکه چند ساعته زده شده ولی بازدید بالایی داشته...
اگر خواستین ایبوکی قرار بدین میتونید از این تاپیک استفاده کنید
http://www.p30city.net/showthread.php?t=29738
بسیار سپاسگزارم 
|
بله بازدید خوبی داشته،این کتاب از نظر من کتاب فوق العاده ای هست
با استفاده از این کتاب شما به همون شخصت ایده آلی که از خود انتظار و در درونتون میبینید میرسین
در باب این کتاب خیلی باید بنویسم ولی اگه بخونید متوجه میشید و اگه انجام بدین، حتی 5 درس اول رو، زندگی شما دگرگون میشه و این کتاب واستون کتاب مقدسی میشه
این کتاب از انسان شخصی میسازه که شاد و در عین حال جدی و با جذبه هست که در زمان حال زندگی میکند. شخصی قوی ای که وقتی پا بجایی میگزارد همه شیفته او میشوند و در عین حال این شخص هیچ اهمیتی به نظر دیگران نمیدهد و در تمامی ابعاد زندگیش بسیار موفق هست، هم عاطفی ، حرفه ای و اقتصادی، این شخص بسیار عاقل است و با سیاست و با تدبیری که آینده نگر میشود و با دیدی منتقدانه که فریب هیچ حرف و خبری را نمیخورد، در صورتی که احساسات قوی ای دارد و احساسات دیگران را کاملا درک میکند ولی منطقی عمل میکند،
تسلط برخود سبب میشود شما بر دیگران هم مسلط شوید و در هر جایی که پا میگذارید مدیریت در دست شما باشد، منظور سوء استفاده نیس منظور اوج شخصیتی که پیدا میکنیده، شخصی که برخود مسلط نیس چجوری میخواد زندگی خود را خوب مدیریت کند!؟؟ چجوری میخواد در کار خود فردی موفق باشد؟ چجوری میخواد زندگی زناشویی خوبی داشته باشد!!؟ مگر اینکه بخواهد به زندگی گردن کج کند و به رویاهایش بعنوان دنیادوستی و زیاده خواهی و... بنگرد تا خود را فریب دهد.
کتاب فوق چیزیست که دین ما هم به اون توصیه کرده، در واقع قسمتی از هدف اصلیه دینمان همینه ، باید برخود مسلط بود، توی خط اول این کتاب هم میخونیم :
اگر کسی براستی بخواهد برسرنوشتش حاکم شود، حتما بایستی آن را بدست آورد.