بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 03-03-2011
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

سلام...
چطورین منالیل ؟
هوا چند روزه خوب شده ها ...
کمی البته تپ و توز هست ...

ما کلاسهای صبحمون رو انداخته اند 7.5 خیلی بهتره اصلا ترافیک نیست مسیری که من قبلا 55 دقیقه نیاز بود از خونه به کلاس برسم رو 25 دقیقه ای میرسم ...
یه خورده زودتر پاشدنش سخت تره ولی می ارزه من یه خورده سنگین کار هستم صبا 5.45 بیدار میشم تا به کلاسم برسم ..

اول یه نکته خدمتتون عرض کنم لطفا تا حد امکان برای پستهاتون اگه میشه عنوان بذارین
مثلا از 20 تا چیز حرف میزنین اما یکیش رو عنوان نوشته تون کنین
مثلا از خانه تکانی از سبزه از ترافیک کرماشان از قرمه-سبزی که دیروز سوخت حرف میزنی یکیش مثلا ترافیک در کرمانشاه یا طرز تهیه سبزه رو برای عنوان مطلب قرار بده
این یه درخواسته لطفا رعایت کنین

اکر شد انجام بدین بعضی وقتا واقعا نمیشه عنوانی پیدا کرد عیبی نداره .

89 بر من چه گذشت ؟

اساسا سال خوبی نبود برام ان شاالله سال جدید خوب باشه ...

در هر سال 3 ترم برای یک دانشجو ممکنه نصف ترم سال قبلش ترم فرد امسال و نصف ترم زوج اخر سالش ...
تازه من تابستون ترم تابستونی هم گرفته بودم

بهار 89 نتیجه ترم جاریم رو درو کردم رضایت بخش نبود
اول سال 89 سایتمون چند روز فیللتر شد که با ثبت در ساماندهی خوشبختانه سایت اوکی شد اما خب برای من بسیار سخت بود و کلی طول کشید اینقدر فرهنگ و ارشاد امدم و رفتم ..
تابستان تقریبا خیلی خوب و بی قرقشه ( بی دغدغه) بود .... 6 واحد درس داشتم که خوشبختانه بالای 12 پاس شد تجربه زندگی خوابگاهی و چند ماه زندگی با دوستانم رو داشتم ... خوش گذشت چند تا سفر استانی رفتم توی اون مدت اونها هم خوش گذشت ..
مهر ماه با یکی از اعضا خانواده-م سفری رفتیم به خدمت خانه و خانواده یکی از اعضا محترم سایت و بسیار خوب بود و خوش گذشت و به همین واسطه یکی از دوستان بسیار عزیز قدیمی و خانواده محترمشان را هم زیارت کردیم
و همین ها زمینه ساز این شد که امسال عید پذیرای چند تن از اعضا محترم سایتمون باشیم
بعد که باید درسهای اون ترم و خوب میخوندم و پیش میرفتم
یکی از دوستای خوبم ادریس توی این زمان سربازی رفت
بعد چند اتفاق سخت و ناخوشایند پیش امد که توانایی خودم رو در مدیریت بحران بار دیگر مشاهده کردم
یه اتفاق خوب افتاد که به اصفهان دعوت شدیم تا در نمایشگاه بین المللی خودرو شرکت کنیم و با همکارانم تجربه کار نزدیک رو داشته باشم
سازنده و مفید بود و مدیرمان هم بسیار نسبت به ما لطف داشتند
یادم افتاد که کمی پیشتر در همین سال یه نقطه جدید در تاریخ سایت ایجاد شد و اون کوچ از SHARE HOSTING به سرور مجازی بود
و اشنایی کاری با وریا دوست خوبم از اعضا محترم سایت .
بعد از اون ترم سخت اما موفق جاری بود و دو نمره ماکزیمم که به هر حال تاثیر مثبتی بر احوال انسان میگذاره ..

و اخذ درسهایی بسیار خوشمزه برای ترم اخر سال و استادهایی دوست داشتنی ..
و انتظار برای عید شدن ...

کاربران در حال دیدن موضوع: 44 نفر (0 عضو و 44 مهمان)