بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 05-06-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

حلوای موز


۲پیمانه آرد
روغن مایع یا کره یک پیمانه
موز دوتا سه عدد
آرد رو تو ظرفی تفت بدین روغن مایع یا کره را به آرد اضافه کنیددوباره با حرارت کم تفت بدین شربت رو در سه مرحله اضافه کنید حلوا آماده است
مواد لازم برای تهیه شربت :
یک ونیم پیمانه شکر
یک و نیم پیمانه آب
زعفران نصف قاشق چایخوری وهل
طرز تهیه شربت : شکرو آب روباهم حل کنید روی گاز بزارین بعد زعفران و هل اضافه کنید خوب که حل شده خاموش کنید
سپس روی تخته و یا شیشه ای صاف یک نایلون تمیز باز کنید و حلواروی اون بریزن و با وردنه به آرامی پهن کنید تا قطر یکدستی بدست بیاد حدود یک و نیم سانت موز رو پوست گرفته و قسمتهایی که هلال شده رو جدا کنید و برعکس کنار هم قرار بدین مثل یک استوانه و از یک طرف شروع به لوله کردن کنید توی یخچال بزارین تا سرد بشه و خودشو بگیره و بعدش هم برش بزنین برای عصرانه خیلی می چسبه نوش جان


__________________
.
.
.
.
.

ویرایش توسط ترنم : 05-06-2011 در ساعت 12:50 AM
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 08:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها