|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | نوشته های امروز | جستجو |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
اخبار و قوانین فروم در این بخش اخبار و مطالب مرتبط با فروم قرار خواهد گرفت |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() اقای انصاری تولدتون مبارک
بسیار شخصیت جذاب و قابل احترامی دارید براتون ارزوی بهترین ها رو در دهه سوم زندگیتون دارم ![]() روز مادر و زن را هم به همسرتون تبریک میگم ![]()
|
|||
|
|||
![]() سلام.تولدتون مبارک با آرزوی بهترینها
![]() |
|
||||
|
||||
![]() امیر عباس خان انصاری عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوست خوب و مهربان تولدت مبارک ![]() همیشه تندرست و شادکام باشی ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() آقای انصاری عزیز ،اسقف اعظم تولدتون مبارک
|
||||
|
||||
![]() آقای انصاری عزیز تولدتون مبارک
![]() ![]() ![]() امیدوارم همیشه در کنار خانواده شاد و سلامت باشین ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() منم تبریک میگم.... تولدت مبارک ............. ![]()
|
||||
|
||||
![]() جناب اقای انصاری تولدتان مبارک.انشالله همیشه سلامت باشید و شاد.
شیشه ای میشکند... یک نفر میپرسد که چرا شیشه شکست آن یکی میگوید شاید این رفع بلاست ! دل من سخت شکست ... هیچ کس هیچ نگفت .... غصه ام را نشنید ! از خودم میپرسم : ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود ؟ |
|
||||
|
||||
![]() جناب اسقف اعظم تولدتون بسیار مبارک
![]() ![]()
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری |
|
||||
|
||||
![]() امروز تولد شادی خانم کاربر خوب و قدیمی سایته
چون میدونم به شیرینی و چاغی و لاغری و این جور چیزها حساسه براش کلی کیک و شیرینی اوردیم حسابی اذیتش کنیم شادی خانم تولدت مبارک ان شاالله همیشه شاد و موفق باشی به همراه عزیزانت امیدوارم به تمام خواسته هات برسی. مبارکه |
|
||||
|
||||
![]() شادی عزیزم تولدت مبارک خانم همیشه سالم و شاد و پر انرژی و پاینده باشی
![]() ![]()
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان) | |
|
|