بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 06-06-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض از بین بردن بوی زخم گوشت سفید و قرمز

از بین بردن بوی زخم گوشت سفید و قرمز

یه چیز بگم میدونم همه بلدین فقط جهت یاداوری
برای گرفتن بوی زخمت و بد گوشت سفید قرمز
گوشت قرمز که تکلیفش روشنه نه میشه ابلیمو زد نه نمک پس زردچوبه میشه اما من یه کم دارچین و فلفل قرمزم موقعی که داره با پیاز سرخ میشهاضافه میکنم اصلا بگو دیگه بویی میده
نــــــــه
گوشت سفید مث مرغم من بهش دارچین وفلفل قرمز نمک که همون اولو ادویه کاری کمی وابلیمو یه مقداری(من اول یه کم ابلیمو موقعی که میخوایم گوشت وپیاز وسرخ کنیم اضافه میکنم و کاملا تبخیر میشه بعدا مقدار ابلیمو لازمو اضافه میکنم)بعد که سرخ شد زرد چوبه رب ابلیمو لازمم اضافه میکنم
من ادویه کاری به گوشت قرمز اضافه نکردم میترسم دیرتر پخته شه
موفق باشید

__________________
.
.
.
.
.

ویرایش توسط رزیتا : 05-01-2012 در ساعت 11:57 PM
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از ترنم به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
 

برچسب ها
اختصاصی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 11:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها