بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات > زبان ادب و فرهنگ کردی

زبان ادب و فرهنگ کردی مسائل مربوط به زبان و ادبیات و فرهنگ کردی از قبیل شعر داستان نوشته نقد بیوگرافی و .... kurdish culture

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #10  
قدیمی 07-02-2011
ئاریا آواتار ها
ئاریا ئاریا آنلاین نیست.
کاربر خوب
 
تاریخ عضویت: Jun 2011
محل سکونت: کرماشان
نوشته ها: 225
سپاسها: : 529

314 سپاس در 152 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مواد لازم :
ـ برنج ۳ پیمانه
ـ آب ۴ پیمانه
ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
ـ نمک به میزان لازم
مواد فوق برای تهیه کته است در صورت تمایل از برنج آبکش هم میتوانید استفاده کنید من کته را هم با زعفران دمکرده زعفرانی کرده ام ولی معمولاً از برنج سفید برای چلو گوشت استفاده میکنند .
مواد لازم برای تهیه پختن گوشت :
ـ ۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه ( گوشت برای هر نفر ۱۵۰ الی ۱۸۰ گرم )
ـ پیاز درشت ۱ عدد
ـ برگ بو ۳ الی ۴ برگ
ـ چوب دارچین ۱ قطعه
ـ زنجبیل ۱ قطعه
ـ تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
ـ هل ۳ الی ۴ عدد
ـ گلپر ۱ قاشق چایخوری
ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم
ـ فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
برای پختن گوشت اکثر خانمها عادت دارند ابتدا گوشت را در روغن تفت داده و میپزند اما چون من از روش سرخ کردن در غذا ها کمتر استفاده میکنم در اینجا گوشت را با ادویه جاتی که در بالا نوشته ام و پیاز پخته ام و در آخر مقدار کمی از آب برایش باقی ماند حرارت زیر آنرا خاموش کردم فقط دقت داشته باشید چون ادویه جات این غذا نکوبیده است و موقع کشیدن سس ( آب گوشت ) دارچین و زنجبیل و برگ بو را جدا کنید . این غذا در میان عشایر و شهر های اطراف کرمانشاه جز غذا های رسمی محسوب میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد اگر همراه ماهیچه قلمه ظریف گوشت هم بود آنرا جدا نکنید و همراه گوشت بپزید تا خوشمزه تر باشد .
دوستان عزیزم درشهر ما هنگام کشیدن معمولاً روغن حیوانی کرمانشاهی هم گرم کرده و روی آن میریزند ولی میدانم که شما دسترسی به این روغن نداشته و موضوع مهمتر اینکه مصرف روغن در بسیاری از خانواده ها پایین آمده ولی اگر دوست داشتید به جای روغن زیتون در کته از مقدار کمتری روغن کرمانشاهی استفاده کنید .


غذایی سالم و ساده



ویرایش توسط ئاریا : 07-03-2011 در ساعت 12:09 PM
پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از ئاریا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
 

برچسب ها
غذا


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 07:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها