بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار حوادث و رخدادها

اخبار حوادث و رخدادها در این بخش اخبار و حوادث همانند آنچه که در روزنامه ها در بخش حوادث دیده میشود با رعایت قوانین گنجانده خواهد شد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-24-2011
فرانک آواتار ها
فرانک فرانک آنلاین نیست.
مدیر تالار مطالب آزاد

سپاسها: : 1,306

3,419 سپاس در 776 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گفتگویی با قاتل مرد آهنين

جام جم آنلاين: با پايان تحقيقات در مورد پرونده قتل قوي‌ترين مرد ايران، متهمان بزودي صحنه حادثه را بازسازي مي‌كنند و پرونده آنها با صدور كيفرخواست به دادگاه كيفري استان تهران ارسال مي‌شود.

به گزارش «جام‌جم» ، متهمان اين پرونده 3 پسر به نام‌هاي عليرضا، ناصر و عليرضا 17 و 18 ساله هستند.آنها شنبه‌شب گذشته هنگام تردد با خودروي پرايد در 45 متري گلشهر كرج با خودروي روح‌الله داداشي، قوي‌ترين مرد ايران و سرنشين همراه وي به‌صورت سطحي تصادف كردند كه ميان آنها مشاجره درگرفت.
در اين حادثه 3 پسر جوان با قوي‌ترين مرد ايران درگير شدند و يكي از آنها به نام عليرضا با 3 ضربه چاقو به قلب و گردن روح‌الله داداشي، او را مجروح كرد و همراه دوستانش متواري شد.داداشي در راه انتقال به بيمارستان از شدت جراحات درگذشت امابا تلاش ماموران، متهمان در كمتر از 30 ساعت دستگير شدند و به اتهام وارده اعتراف كردند.
خبرنگار جام‌جم، با عامل اين جنايت گفت‌وگو كرده است:
خودت را معرفي كن؟
عليرضا هستم و 18 سال دارم.
ميزان تحصيلات؟
تا سال سوم راهنمايي درس خواندم و به دليل اين كه علاقه‌اي به ادامه تحصيل نداشتم، درس خواندن را رها كردم و اكنون كارگري مي‌كنم.
رابطه شما با خانواده‌ات چطور بود؟
بد نبود و اختلافي با هم نداشتيم.
چطور با عليرضا و ناصر ـ همدستانت ـ آشنا شده بودي؟
در بوستان نزديك خانه‌مان با هم دوست شده بوديم. آنها نيز مانند من به درس خواندن و ادامه تحصيل علاقه‌اي نداشتند.
چرا چاقو حمل مي‌كردي؟
يك روز براي ملاقات با دوستانم ـ ناصر و عليرضا ـ به بوستان نزديك خانه‌مان رفته بودم ‌كه مشاهده كردم مردي غريبه راه يك پسر نوجوان را سد كرده و با تهديد چاقو از وي پول زور مي‌خواهد. ترسيدم و فرار كردم و از همان موقع براي دفاع از خود سلاح حمل مي‌كردم.
از شب حادثه بگو؟
آن شب از برادرم خواستم تا خودروي پرايدش را به من امانت دهد تا مادر بيمار يكي از دوستانم را به بيمارستان ببرم. با اين ترفند خودرو را از برادرم گرفتم و سراغ ناصر و عليرضا رفته و براي تفريح به يكي از بوستان‌ها رفتيم و پس از آن با خودرو در سطح شهر مي‌گشتيم.
حادثه چگونه رخ داد؟
ساعات پاياني شب شنبه بود. در بازگشت به خانه‌مان در منطقه 45 متري گلشهر ناخواسته آينه كناري خودرو من به يك خودروي آزرا برخورد كرد و همين موضوع باعث درگيري ما با راننده و همراه وي شد. بعد از طي مسافتي خودروي هر دويمان در خيابان پونه در همان حوالي متوقف شد.
با بالا گرفتن درگيري‌مان وقتي مقتول قصد نزديك شدن به من را داشت با ديدن هيكل تنومند وي ترسيده و براي نجات جان خود و دوستانم با چاقو به او حمله كردم و سپس فرار كرديم.
خانواده‌ات از ماجرا خبر داشتند؟
نه، وقتي به خانه‌مان آمدم خواب بودند. بلافاصله لباس خون‌آلودم را در سطل زباله انداخته و در خيابان گذاشتم و تا صبح خوابم نمي‌برد و چهره مرد جوان مقابل چشمانم بود. گمان مي‌كردم مردم او را به بيمارستان منتقل كرده و نجاتش داده‌اند.
روز بعد پول و لباس‌هايم را درون ساكي گذاشته و از خانه بيرون زدم و به مادرم گفتم به مسافرت مي‌روم. سرگردان كوچه و خيابان‌ها بودم از دوستانم نيز خبري نبود. بشدت احساس ترس كرده بودم.
چطور از مرگ روح‌الله داداشي با خبر شدي؟
من نام مقتول را نمي‌دانستم و او را نمي‌شناختم. صبح دوشنبه وقتي سوار تاكسي شدم، از طريق راديو شنيدم مردي كه از قوي‌ترين مردان ايران و جهان بوده به طرز مرموزي كشته شده است، با شنيدن اين خبر بشدت شوكه شده و مي‌ترسيدم او همان مردي باشد كه من با چاقو به او حمله كرده بودم.
بعد چه شد؟
با پياده شدن از خودرو به سمت كيوسك روزنامه‌فروشي رفته و چند روزنامه خريدم و با خواندن خبر قتل و ديدن عكس مقتول ديگر مطمئن شدم او همان مردي بوده كه با وي درگير شده بودم.چند بار با تلفن دوستانم تماس گرفتم اما پاسخي نمي‌دادند. با احتمال اين كه آنها از سوي پليس شناسايي و دستگير شده‌اند، به فرار ادامه دادم تا اين كه هنگام خروج از كرج در ميدان امام خميني (ره) از سوي ماموران شناسايي و دستگير شدم.
اكنون كه دستگير شده‌اي چه احساسي داري؟
تا پيش از دستگيري عذاب وجدان داشتم و چهره مقتول يك لحظه از مقابل چشمانم دور نمي‌شد، اما اكنون كمي آرام‌تر شده و فقط منتظرم هر چه زودتر مجازات شوم. ديگر نمي‌خواهم زنده باشم.
من شرمنده خانواده‌ام هستم. با لحظه‌اي غفلت، كاري از من سر زد كه باعث شد جوان بي‌گناهي را قرباني و زندگي خود و دوستانم را نيز تباه كنم.
سابقه كيفري داري؟
نه، ندارم.
حرف آخر؟
بخت خندان و زمان آرام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ
قدیمی 07-25-2011
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اعدام قاتل داداشی قبل از مراسم چهلم

اعدام قاتل داداشی قبل از مراسم چهلم
قاتل قوی‌ترین مرد ایران و جهان پیش از مراسم چهلم این ورزشکار فقید به دار آویخته خواهد شد.

روح الله داداشی قوی‌ترین مرد ایران و جهان هفته گذشته به دست فردی و بوسیله چاقو به قتل رسید و پس از این حادثه مسوولان پیگیری های خود را آغاز کردند.

طبق اخبار رسیده، مسوولان به سرعت در حال پیگیری پرونده قتل داداشی هستند و قرار است قاتل قوی‌ترین مرد ایران و جهان قبل از برگزاری مراسم چلهم وی در همان مکانی که این اتفاق رخ داد، در ملاءعام به دار آویخته شود.

علی داداشی برادر روح الله با تایید مطلب فوق به خبرنگار ورزشی برنا گفت: تمامی مسوولان در تلاش هستند تا هرچه زودتر به پرونده روح الله رسیدگی شود و من نیز از این بابت از آنها تشکر می کنم.

وی افزود: قرار است تا قبل از برگزاری مراسم چهلم برادرم، قاتلش در همان مکانی که این جنایت رخ داده، در ملاء عام به دار آویخته شود و امیدوارم این اتفاق هرچه زودتر رخ دهد.

منبع: خبرگزاری برنا
-----------------------------------------------------------------------------------

قتل روح الله داداشی از پیش طراحی شده نبود
سرهنگ غنی‌لو، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی در ارتباط با آخرین پیگیری‌های پرونده گفت: با دستگیری هر ۳ متهم، در حال حاضر تحقیق در این زمینه ادامه دارد و از همان دقایق اولیه سرهنگ اصلانی، فرمانده انتظامی کرج و سردار اکبرشاهی، فرمانده انتظامی استان تهران و البرز این موضوع را به صورت ویژه پیگیری می‌کردند.

با دستگیری ۳ متهم پرونده که سن آنها ۱۸ و ۱۹ سال است، عنوان کرده‌اند درگیری و جنایت صرفا تصادفی بوده و آنها هیچ شناختی از قوی‌ترین مرد ایران نداشته‌اند. اعتراف این ۳ متهم که فقر شدید تربیتی و فرهنگی دارند، نشان می‌دهد برخلاف برخی شایعات، این جنایت با تصمیم قبلی نبوده است که در حال حاضر تحقیق در ارتباط با زوایای مختلف پرونده ادامه دارد.

ولی براستی چرا روح الله داداشی کشته شد ؟!

وبلاگ معیری‌نژاد، هادی : با پیدا شدن قاتلان روح الله داداشی و دیده شدن ظاهر کج و معوج آنان در مقابل قوی ترین مرد جهان، تراژدی عجیبی در ذهن هر مخاطب نقش می بندد. ساده است اگر بپنداریم مرحوم داداشی قبل از کشته شدن کتک مفصلی به قاتلان خود زده است، ساده است اگر بپنداریم دعوا بر سر هیچ و پوچ بوده است، ساده است اگر بپنداریم اصلا دعوا تقصیر مقتول بوده است و بالاخره ساده است اگر بپنداریم که قهرمانی جوانمرد و نرم خو، قربانی تله نامردمانه ای از حسادت و کین شده است با قاتلانی که مانند برادران آب منگل بعد از دریدن گلویش گفته اند : فرمون فرمون که می گفتن این بود؟!

اما حقیقت این تراژدی ورای این پندارهاست. حقیقت جائیست که فرهنگ جوانان ما از آبشخور چاقو و دشنه وضرب و جرح، آب خورده است. گرچه خمیر مایه داش آکل ها و کاکا رستم ها از زمین تا آسمان با هم فرق دارد اما هردو قربانی یک فرهنگند و آن فرهنگ خشونت ورزیست.

این روزها که شیپور بد صدای خشونت در جامعه ما از پل مدیریت تا گلشهر کرج گوشها را کر کرده است. کمتر کسی است که از خود نپرسد چرا؟ چرا ما ایرانیان که همواره در تاریخ خود به جوانمردی، بردباری و صفات ممتاز انسانی شهره بوده ایم اینک با هر بوق نامربوط در پشت سر اتومبیلمان قداره به دست فریاد هل من مبارز سر می دهیم؟

حقیقت این است که شور جوانی و غرور و تعصب مخصوص این سنین در بین همه جوانان اقصا نقاط دنیا مشترک است اما چرا این شور در جامعه ما در قالب دعواها و خشونت های خیابانی کانالیزه شده است؟

پاسخ روانشناسانه و جامعه شناسانه و حتی مسئولانه به این سئوال آسان است اما قصد ما پاسخ دادن به این پرسش نیست که انبوه پاسخ های انباشته شده در دانشگاهها، مطبوعات و صدا و سیما کم نیستند. اما گویا قرار نیست این پاسخها مجال ظهور و التیام زخمهای عمیق فرهنگی جوانان ما را پیدا کند.

بی کاری گسترده، عقده های اجتماعی، اعتیاد، ……… و بالاخره رواج پنهان و ناخوداگاه فرهنگ خشونت ورزی، لمپنی و حق خود گیری منهای قانون، توسط سینما و تلویزیون و برخی گروههای مرجع در جامعه مثل خانواده و هم محله ای ها می توانند پاسخهای سردستی و یا حتی عمقی باشند.

در جامعه فرهنگی ما که هنوز بهترین فیلم موج نو اش "قیصر" است و پربیننده ترین برنامه شب عیدش "مردان آهنین". قهرمانهای سینمای ارزشی و حتی برخی از سریالهای مناسبتی اش از بین افراد لوطی منش گزینش می شوند و فیلمهای و سریالهای خارجی اش مملو از خشونت و اسلحه است. آیا الگوی پیشرو و مقبولی برای فرهنگ انسان سالم و به دور از الگو های انحرافی لوطی منشی و لات مسلکی می توان یافت؟

آیا با دادن آمار اشتغال بالا در شش ماهه اول فلان سال می توان جوانان را از چنبره باشگاههای آمپولی و ناندرلونی و خود نمایی های بدنی و یا هپروت شیشه ای بر حذر داشت؟

متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی – اجتماعی و معضل اشتغال، الگوهای موفقیت در جامعه ما از موفقیتهای مشروع اقتصادی به سمت موفقیت های مقطعی در عرصه خود نمایی بدنی و جنسی مثل بادی بیلدینگ دارویی، ورزشهای رزمی، کلکسیونری چاقو و شمشیر، مدهای اجق و وجق و عملهای زیبایی و خالکوبی و… منحرف شده است. و رقابت ها بر سر موفقیت در این آوردگاههای مقطعی اکثرا ناسالم و توام با عقده ها اجتماعی است.

کم نیستند جوانانی که پیدا و پنهان، شناخته و ناشناخته جان خود را بر سر هیچ و پوچ داده اند؛ بر سر مسئله ای که در یک فرهنگ دیگر شاید با یک لبخند و حتی یک ناسزا رفع و رجوع می شود.

وقت آن رسیده (یعنی دیر هم شده است)… که دلسوزان جامعه هر چه سریع تر نسبت به سقوط اخلاقی قشر جوان و مخاطرات روانی آنان با نگاهی آزاد اندیش و آکادمیک چاره اندیشی کنند وگرنه سهل است اگر بپنداریم با دستگیری چند شرور سابقه دار با طرح ضربتی، تمام خلافکاران قداره را غلاف کرده و جامعه از فردای آن روز گل و بلبل می شود و یا با اعدام قریب الوقوع این سه شرور دیگر چشم هیچ فرزندی به گلوی بریده بریده پدرش نیفتد ...

تصویری از کودکی مرحوم داداشی :

داداشی در کنار سیدحسن‌خمینی :

داداشی ساعتی قبل از مرگ كجا بود؟
مرحوم داداشی كه 30 سال سن بیشتر نداشت، ساعتی قبل از وقوع حادثه مرگبار در برنامه تلویزیونی "فیتیله 2" كه از شبكه دوم سیما پخش می شود، شركت كرده بود

روح الله داداشی در خاك آرام گرفت پیکر مرحوم داداشی پس از انتقال از بهشت سکینه به منزل آن مرحوم در حصارک کرج با حضور صدها نفر از مردم و جامعه ورزشکاران استان و کشور تشییع و در امامزاده محمد کرج در حصارک به خاک سپرده شد. پیکر مرحوم روح الله داداشی با حضور خیل عظیم مردم کرج و مسئولین و جامعه ورزشی تشییع و در امامزاده محمد کرج به خاک سپرده شد.

تعداد جمعیت حاضر در مراسم تشییع این قهرمان ورزشی به حدی بود که پیکر آن مرحوم با آمبولانس به امامزاده حمل می شد و شرکت کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضامینی نظیر "پهلوانان هرگز نمی‌میرند"، "قهرمان ایران خدا نگهدار تو"، "داداشی برای ما زنده است"، پیکر قویترین مرد جهان را تا محل تدفین آن ورزشکار نامی همراهی کردند.

ویرایش توسط SonBol : 07-25-2011 در ساعت 08:14 AM
قدیمی 07-28-2011
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض وصیت نامه...

در بین جمعی از بستگان روح الله داداشی وصیت نامه وی باز و خوانده شد تا با خواندن آن به وصیت زنده یاد روح الله داداشی عمل شود – خبر ها حاکی از ان است که در وصیت نامه درج شده بوده است به کارت اهدا اعضا عمل شود ...
واقعا جای تاسف دارد که این جوانمرد طوری به قتل رسیده است که حتی اهدا اعضای ایشان به هیچ وجه قابل اجرا نبوده است!
............................................

منم کارت اهدای عضو دارم خدا کنه یه طوری بمیرم که بعدش قابل استفاده باشه این کارت

برچسب ها
قتل قوی ترین مرد ایران, روح الله داداشی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)