بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-30-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
آره عشقم برات فرش قرمز هم پهن میکنیم باشه خو تبلیغات رو ادامه بدین
تاحالا هیشکی برام فرش قرمز پهن نکرده بود عشقم .من فقط بخاطر ایی فرش قرمزه میام کرماشان !

نقل قول:
سلام غزل خیلی خوش هاتی
رنگمان خوبه؟ آخه میدانی چیزه؟من چون آب تو اسمم هست هی باید آبی باشم با ای رنگ میشم آناهیتا الهه کالباس ها
وعلیکم السلام الهه کالباس ها ! به اینش دقت نکرده بودم کره

نقل قول:
جدی میخوای بیای کرماشان؟آفرین...دمت گرم خوب جایی میای
سید الان شمال ِ . یه وختی قرار بود بریم کرماشان . من راضی نمیشدم . این سری که سید اومد هوایی شدم پیشنهاد دادم برگشتنی باهاش بریم.
بقیه م استقبال کردن از پیشنهادم ولی باید شرایطشم جور بشه ... خدا کنه بشه . خیلی دلم بیستون و لباس کردی و کاک می خواد : )

نقل قول:
آمدی بشمان خبر بده اگه کرماشان بودم بیام استقبالت ببرمت جاهای خوب خوب
مثلا بریم تاریکه بازار هم برات نان برنجی و نان خرمایی بخرم هم کراس کردی (لباس کردی)سوغاتی با خودت ببری اگه نبودم هم حتما تاریکه بازار بری خو؟آها پارک کوهستانم برو باش؟
من نون خرمایی دوست ندارم . هف هشتا جعبه نون خرمایی داریم. سید برامون آورده. وختی دیدم از اینا آورده گفتم ماماااااااااان سید از همونا که شماها دوست دارین آورده , پس من چی ؟
من آخه کاک خیلی دوست دارم ...

نقل قول:
به منا هم بگو بیاد اینجا ببینیم ای ضرب المثله از کجا آورده
مونا ! احضار شدی
قدیمی 09-30-2011
KHatun آواتار ها
KHatun KHatun آنلاین نیست.
کاربر فعال ادبیات جهان

سپاسها: : 86

250 سپاس در 115 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo نمایش پست ها
خیلی دلم بیستون و لباس کردی و کاک می خواد : )

من نون خرمایی دوست ندارم . هف هشتا جعبه نون خرمایی داریم. سید برامون آورده. وختی دیدم از اینا آورده گفتم ماماااااااااان سید از همونا که شماها دوست دارین آورده , پس من چی ؟
من آخه کاک خیلی دوست دارم ...

مونا ! احضار شدی
اگه بدونین تو این خوابگاه واسه نون خرمایی و نون برنجی چه دعوایی میشه!!من از دور نگاه می کنم و تعجب می کنم. آخه نون برنجی خوشمزه اس؟ حالا کاک یه چیزی...
جانم؟ کجااحضار شدم؟کسی حقوق محیط زیست رو زیر پاگذاشته؟!
تاحالاداشتم گردومی شمردم مواقعی به کار میره که کلی حرف بزنی و صغری کبری کنی، آخرش ازت بپرسن لیلی زن بود یا مرد؟ یا اینکه کلا نادیده بگیرن حرفهات رو.

ویرایش توسط KHatun : 09-30-2011 در ساعت 01:00 PM
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (0 عضو و 9 مهمان)