بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فيله مرغ + سس مخصوص + تارت

مواد لازم فيله مرغ
  • فيله مرغ: 4 عدد
  • فلفل قرمز: يك عدد
  • فلفل زرد دلمه‌اي: يك عدد
  • جعفري و آويشن: چند برگ
  • آب: نصف ليوان


ادويه

  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


مواد لازم سيب زميني

  • سيب‌زميني متوسط: يك عدد
  • ليمو: يك‌دوم
  • فلفل قرمز چيلي: يك عدد
  • گشنيز: چند برگ
  • پنير فتا: 50 گرم


مواد لازم سس مخصوص

  • پياز قرمز: يك عدد
  • سير: 4 حبه
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • ليمو: 2 عدد
  • ريحان: يك دسته كوچك
  • سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري


مواد لازم تارت

  • آرد سفيد: براي الك‌كردن
  • خمير نان شيريني: 375 گرم
  • خامه پرچرب: 125 گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودر وانيل: يك قاشق غذاخوري
  • شكر: 5 قاشق غذاخوري
  • پرتقال: يك عدد
  • دارچين: به ميزان لازم


برای شروع

فر را روشن كرده و در دماي 200درجه سانتي‌گراد و 400 درجه فارن‌هايت قرار دهيد و همچنين يك ماهي‌تابه را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد.

تارت 6 تايي

در يك سطح صاف و تميز آرد الك شده را بپاشيد. خمير نان شيريني را با وردنه روي سطحي صاف كنيد. بعد 20 سانتي‌متر، 20 سانتي‌متر آن را برش بزنيد. دارچين روي خمير بپاشيد و بعد خميرهاي را رول كنيد و قسمت رول‌شده را مربع شكل هر 6 سانتي‌متر برش بزنيد و درون قالب به‌طور استوانه قرار دهيد و با انگشتان‌تان آن را در قالب پهن كنيد و در قسمت بالاي فر به‌مدت 8 تا 10دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شوند قرار دهيد. در ظرفي ديگر خامه پرچرب را ريخته و تخم‌مرغ را در آن بشكنيد، پودر وانيل را همراه با شكر به آن اضافه كرده و آب پرتقال را گرفته و درون مواد بريزيد و كمي از پوست پرتقال را رنده كنيد و با هم به‌خوبي مخلوط كنيد.

قالب را از فر در آورد و مواد را روي آن بريزيد، مجدد سيني را داخل فر بگذاريد به‌مدت 8 دقيقه تا كاملا پخته شوند. تارت آماده سرو است.

فيله مرغ

فيله مرغ‌ را روي تخته گوشت قرار داده و مربع‌مربع برش بزنيد. ادويه و روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. ماهي‌تابه را روي گاز قرار داده و روغن سرخ‌كردني داخل آن بريزيد. فيله‌ها را داخل ماهي‌تابه تفت دهيد. فلفل قرمز را با چاقو خرد كرده و درون ماهي‌تابه بريزيد. بگذاريد تا كمي سرخ شوند. جعفري و آويشن را همراه با فلفل دلمه‌اي با چاقو ريز كنيد و داخل ماهي‌تابه بريزيد بعد از 5 دقيقه نصف ليوان آب به مواد اضافه كنيد و در ماهي‌تابه را بگذاريد تا آماده پخته شود. هنگامي كه آب داخل تابه تبخير شد زير آن را خاموش كنيد.

سس مخصوص

پيازها را ابتدا خلال كرده و سير را رنده كنيد كمي نمك همراه با فلفل به آن اضافه كنيد. ليمو را برش زده و آب آن را بگيريد و برگ‌هاي ريحان را ريز‌كرده و داخل مواد بريزيد و سپس سس مايونز را با مواد مخلوط كنيد، سس آماده سرو‌كردن است. شما مي‌توانيد سس را كنار غذا سرو كنيد و همچنين با سيب‌زميني مخلوط كنيد و آن را بچشيد. اين سس فوق‌العاده است.

سيب‌زميني جادويي شما

سيب‌زميني‌ها را شسته، نصف كنيد و داخل قابلمه‌اي كه حاوي آب جوش است قرار دهيد. زير شعله گاز را زياد كرده و كمي نمك به آن اضافه كنيد. بگذاريد تا كاملا پخته و له شوند. سيب‌زميني‌هاي پخته‌شده را آبكش كنيد و درون يك ظرف قرار دهيد. ليمو را برش زده و آب آن را بگيريد. فلفل قرمز چيلي را ريز كرده و همراه با گشنيز به آن اضافه كنيد. در آخر پنير فتا را روي آن رنده كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 03:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها