بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-06-2007
Hamed آواتار ها
Hamed Hamed آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 314

299 سپاس در 77 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كاظميان : شايد يك ماه و نيم از ميادين دور باشم

تهران IranSport.Net - جواد كاظميان، هافبك تيم فوتبال الشباب امارات كه به تازگى از مصدوميت رهايى پيدا كرده بود، در ديدار مقابل الاهلى و روى خطاى عمدى و شديد مدافع حريف دچار مصدوميت دوباره شد تا مسولان الشباب را حسابى نگران كند. ملى پوش ايرانى الشباب با اين مصدوميت يك ماه و نيم از ميادين فوتبال دور خواهد بود. كاظميان در مورد وضعيت مصدوميتش گفت: هنوز پزشك در مورد وضعيت مصدوميتم نظر نهايى را نداده اما حدس مى زنم يك ماه و نيم بايد از ميادين دور باشم. وى در مورد بازى با الاهلى نيز گفت: اين يك بازى بسيار حساس بود كه با تلاش بازيكنان تيم توانستيم به سومين برد پياپى خود برسيم و به صدرنشينى ادامه دهيم، تنها ناراحتى من از مصدوميت دوباره خودم در اين فصل است.كاظميان در ادامه در مورد حركت خود قبل از آغاز اين ديدار و رخصت گرفتن از مربى سابقش و با اظهار اين كه ما ايرانى هستيم و بايد در هر گوشه از دنيا فرهنگ بالاى خود را به نمايش بگذاريم، گفت: احترام به استاد از خصوصيات تمام ايرانى هاست و من هم به عنوان يك ايرانى اين را وظيفه خود و خود را مديون مربيانم مى دانم. وى در جواب به اين سؤال كه چه تفاوتى بين دربى دوبى و تهران وجود دارد، اظهار داشت: اين ۲ دربى اصلا قابل مقايسه نيستند، بى شك بين يك دربى كه صد هزار تماشاگر دارد و دربى اى كه تنها ۵ هزار تماشاگر دارد، تفاوت است. حساسيت و استرسى كه در دربى تهران است بسيار بالاست و من در اين ديدارحساسيت دربى را احساس نكردم.

میانِ غربتِ خاموشِ رهگذر
و تنهای مانده از سفر
یک پنجره

فاصله است...

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)