بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-29-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پنالتی استقلال درست باشد مربیگری را کنار می‌گذارم

پنالتی استقلال درست باشد مربیگری را کنار می‌گذارم
قلعه‌نویی: نمی‌توانند ما را ببرند، این کارها را می‌کنند/ مطمئنم با من مشکل دارند
خبرگزاری فارس: سرمربی تراکتورسازی با اشاره به اتفاقات دیدار با استقلال گفت: در زمین نمی‌توانند ما را ببرند و این گونه وارد عمل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از شکست 2 بر صفر برابر استقلال گفت: قبل از هر چیز از همه طرفداران تراکتورسازی تشکر می‌کنم که امروز روز قشنگی را برای ما رقم زدند. ما حاکم توپ و میدان بودیم و یکی دو موقعیت نیز قبل از صحنه پنالتی داشتیم. 95 دقیقه فوتبال بازی کردیم اما دروازه‌بان تیم ما حتی یک دقیقه هم زمین نخورد. اگر حرف بزنیم می‌گویند اعتراض کردند اما امروز قانون سلیقه‌ای اعمال شد.
وی تاکید کرد: یک بار به وسط زمین رفتم اما فلان مربی چند به میانه میدان رفت و اعتراض کرد و هیچ اتفاقی نیفتاد. تا امروز 10 ، 12 ما را گرفته‌اند ولی کسی کاری انجام نمی‌دهد. 8 سال پیش گفتم دست‌های پشت پرده وجود دارد که پس از سال‌ها این دست‌ها مشخص شد اما با این روند هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. به جان پسرم اگر یک کارشناس بگوید صحنه اول، پنالتی یا اخراج داشت دیگر مربیگری نمی‌کنم و فوتبال را کنار می‌گذارم. ما هم کتاب داوری می‌خوانیم و اطلاعات لازم را داریم.
قلعه نویی عنوان کرد: در بازی با شهرداری علنا پنالتی روی لوپز اتفاق افتاد اما می‌گویند پنالتی نبود. در زمین نمی‌توانند ما را ببرند و این گونه وارد عمل می‌شوند. حتی من نتوانستم در جریان بازی 2 تعویض تاکتیکی انجام دهم. دلم می‌خواهد به رختکن تیم ما بروید و وضعیت بازیکنان تیم ما را ببینید.
سرمربی تراکتورسازی اظهار داشت: این نه عدالت است و نه مردانگی؛ خسرو حیدری و ساموئل باید اخراج می‌شدند اما داور خیلی راحت از کنار این صحنه‌ها گذشت. اگر آن صحنه که حاج صفی انجام داد پنالتی بود پس روی حسینی ما هم خطا اتفاق افتاد. ما هر روز باید جریمه شویم و این گونه تلاش کردن هیچ گونه فایده‌ای ندارد. اگر با امیر قلعه نویی مشکل دارند خیلی راحت بگویند که حداقل مردم آذربایجان این همه زجر نکشند.
وی در واکنش به اظهارات مظلومی که گفته بود تراکتورسازی موقعیتی برای گل زدن نداشت، گفت: در دقیقه 9 می‌توانستیم توسط لوپز گل بزنیم و بعد از گل استقلال هم 2 موقعیت خوب داشتیم. ما حدود 20 دقیقه 9 نفر بازی کردیم و حتی یک لحظه هم فروزان زمین نخورد. مطمئن هستم که با قلعه نویی مشکل دارند و اگر بخواهم حرف‌های دیگری بزنم کارم به جاهای دیگر خواهد کشید.
قلعه نویی با تاکید بر اینکه صحنه پنالتی دوم را ندیده گفت: نمی‌توانم روی آن صحنه قضاوت کنم چون داور در جریان بازی سوت‌هایی زد که عدالت نداشت. همین جا به آقای حسن‌زاده می‌گویم که هر جور دوست دارد در مورد من تصمیم بگیرد چون امسال قانون در مورد من به شکل دیگر اعمال شد. دوست دارم به رختکن ما بروید و ببینید چه بلایی سر بازیکنان ما آورده‌اند. به خدا قسم قبل از بازی به بازیکنانم گفتم که مردانه بازی کنید و مراقب ساق پای آنها باشید. آنها هفته بعد دربی در پیش دارند و با بازیکنانش جر و بحث نکنید که از داور کارت بگیرند. ما این گونه رفتار کردیم اما آنها به چه شکل پاسخ ما را دادند.
سرمربی تراکتور سازی افزود: چگونه یک داور باید چند هفته برای یک تیم قضاوت کند. شما ببینید ترکی چند بازی برای استقلال داوری کرده است. اگر یک داور امروز برای یک تیم قضاوت کرد باید 4 هفته بعد مجددا برای آن تیم داوری کند. من خودم را برای همه چیز آماده کرده‌ام.
وی ضمن تشکر مجدا از هواداران تراکتور سازی گفت: مثل آنها در دلم گریه می‌کنم چون وقتی حقت را بخوردند نمی‌توانی کاری انجام دهی.
قلعه نویی ادامه داد: باید این شکست را فراموش و به آینده فکر کنیم. من سکته کنم و مردم هم سکته کنند؛ سپس بگوییم این بازی گذشت و تمام شد؟
وی در پایان صحبت‌هایش در خصوص کیفیت چمن ورزشگاه یادگار گفت: 4 ماه پیش هم مشکلات زمین را گفتم اما امروز زمین نرم بود و ما 9 نفره چند کرنر زدیم. این پیروزی مبارک آنهایی باشد که دوست نداشتند تراکتورسازی نتیجه بگیرد.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 01-29-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض نسخه چاپيارسال به دوستان تاریخ مصرفم را خودم تعیین می‌کنم

تاریخ مصرفم را خودم تعیین می‌کنم
مظلومی: تراکتورسازی فقط روی اوت دستی برنامه داشت/ پنالتی ما درست بود
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: اولین بار بود که در تبریز تراکتورسازی موقعیت نداشت و آنها فقط روی اوت دستی برنامه داشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل تراکتورسازی در نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید فکر می‌کنید اگر اشتباه داوری نبود می‌توانستید برنده شوید، گفت: نمی‌دانم از کدام صحنه صحبت می‌کنید. اگر پنالتی‌ها را می‌گویید که هر دوی آنها اتفاق افتاد و درست بود. شما دیدید که استقلال تیم برتر میدان بود و ما موقعیت به حریف ندادیم.
وی افزود: تراکتورسازی روی توپ‌های بلند کار می‌کرد. من روز گذشته هم گفتم فردا خواهید دید چه تیمی برنده می‌شود. ما مطمئن بودیم این مسابقه را می‌بریم چون به خوبی حریف را آنالیز کرده بودیم و نگذاشتیم اتفاقات بازی رفت تکرار شود و موفق شدیم به هدف خود برسیم.
مظلومی با انتقاد از جو ورزشگاه یادگار امام تبریز تصریح کرد: این جو به نفع تراکتورسازی نیست. پرتاب برف به تیم تراکتورسازی استرس وارد می‌کند و نمی‌گذارد بازی خودشان را انجام دهند.
سرمربی استقلال اضافه کرد: این مسابقه بیشتر روی هوا و جریان بازی به نفع ما بود. اگر زندی در نیمه اول دقت و موقعیت تک به تکش را تبدیل به گل می‌کرد نیمه اول می‌توانستیم 2 بر صفر به رختکن برویم. خوشحالم که بازی منسجم و با برنامه‌ای انجام دادیم و خیلی راحت حریف را خنثی کردیم.
مظلومی اظهار داشت: فکر می‌کنم اولین بار بود که در تبریز تراکتورسازی موقعیت نداشت و فقط روی اوت دستی برنامه داشت. بازی بزرگی را بردیم. تراکتور سازی تیم بزرگی است و این شکست از ارزش‌های کادر فنی و بازیکنان این تیم کم نمی‌کند و من در ادامه راه برای این تیم آرزوی موفقیت می‌کنم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه تراکتورسازی اگر 11 نفره بود این تیم می‌توانست برنده شود خاطرنشان کرد: در هر صورت آنها وقتی 11 نفره هم بودند کاری روی دروازه ما انجام ندادند. فوتبال است و برای هر تیم ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد. نمی‌شود گفت چون آنها 11 نفره نبودند شکست خوردند یا اگر 11 نفره بودند می‌بردند. همیشه تیمی که 10 نفر می‌شود انگیزه‌های بیشتری دارد. اگر در ضد حمله باهوش‌تر بودیم در نیمه دوم می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم اما نمی‌توانم بگویم اگر آنها 10 نفره یا 11 نفره بودند چه اتفاقی می‌افتاد.
وی در خصوص اینکه آشوبی در دقایق پایانی مسابقه با مصدومیت به بازی ادامه داد گفت: این مشکل من نیست و مشکل حریف بود که 3 تعویض خود را انجام داده بود.

مظلومی در خصوص هواداران تراکتورسازی گفت: تماشاگر باید خویشتن‌دار باشد. ما در تهران رسم میهمان نوازی را به خوبی رعایت کردیم. این عادلانه است که هواداران ما نتوانند به ورزشگاه بیایند. شما متاسفانه جبهه گیری می‌کنید و من نمی‌توانم به این سؤالات جوابم بدهم.
مظلومی تصریح کرد: نمی‌دانم از کدام موقعیت تراکتورسازی صحبت می‌کنید. به هر حال هر تیمی در طول 90 دقیقه موقعیت پیدا می‌کند. من گفتم تراکتور سازی نسبت به بازی‌های گذشته‌اش موقعیت کمتری داشت. این مسابقه نه فینال بود و نه قهرمان را مشخص می‌کرد. دو رقیب بودیم که با هم بازی کردیم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه حیدری و ساموئل با گرفتن کارت زرد دربی را از دست دادند گفت: به بازیکنانم گفته بودم که کسی حق ندارد محتاط بازی کند و همه تلاش کردند. ما هم دوست نداشتیم بازیکنانمان کارت بگیرند. من باید از حالا تیم را برای دربی آماده کنم و همیشه از این بدشانسی‌ها می‌آوریم.
در ادامه نشست یکی از خبرنگاران از مظلومی پرسید تاریخ مصرف شما در استقلال مثل ساعت شنی شده که سرمربی آبی پوشان پاسخ داد که تاریخ مصرفم‌ را خودم را تعیین می‌کنم و ساعت شنی ندارم.
مظلومی پس از بیان این جمله به دلیل پرسش‌های خبرنگاران تبریزی حاضر به ادامه حضور در نشست نشد و سالن را ترک کرد.

قدیمی 01-29-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض هوشیار در اولین بازی عملکرد خوبی داشت

هوشیار در اولین بازی عملکرد خوبی داشت
دنیزلی: بازیکنان دو اخطاره‌ام مراقب بودند/ از عملکرد بازیکنانم راضی‌ام اما از نتیجه نه
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از انگیزه‌ای که بازیکنانم در زمین داشتند راضی هستم اما از نتیجه بدست آمده خیر.

به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از تساوی بدون گل پرسپولیس برابر ذوب آهن عنوان کرد:‌ امروز از انگیزه بازیکنان راضی هستم. ما برای اولین بار نه گل خوردیم و نه گل زدیم. اگرچه تنها مشکل ما گل نزدن در این دیدار بود اما بازیکنان انتظارات مرا برآورده کردند.
وی ادامه داد: در برخی مواقع پاس و شوت‌ها به گل تبدیل نمی‌شود که این امر خیلی مهم نیست. من از نتیجه بازی راضی نیستم اما همانطور که گفتم انگیزه بازیکنان مرا راضی کرد. اگر شکست می‌خوردیم هم همین صحبت را می‌کردم.
وی با اشاره به اینکه بازیکن زیادی برای انتخاب در میدان ندارد، خاطرنشان کرد: ما هر ۴ روز یک بار بازی می‌کنیم و بازیکن زیادی هم در اختیار نداریم که بخواهیم وارد میدان کنیم. ۱۳، ۱۴ بازیکن داریم که مجبوریم از آنها بهره‌مند شویم. تیم‌هایی که به این روال تلاش می‌کنند در آینده به خواسته‌های خود خواهند رسید.
سرمربی پرسپولیس درباره عملکرد هوشیار دروازه‌بان تیمش، یادآور شد: من خیلی دروازه‌بان خود را تغییر نمی‌دهم مگر اینکه عملکرد او باعث شود که او را عوض کنم. هوشیار در بازی اول خود عملکرد خوبی داشت. من برای سورپرایز کردن از هوشیار استفاده نکردم. هر کس که بهتر باشد از او در دربی استفاده می‌کنم.
دنیزلی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا بازیکنان دو اخطاره پرسپولیس محتاط بازی می‌کردند، افزود: همیشه به فکر کارت گرفتن بازیکنان هستم. من مشکلی با کارت گرفتن فوتبالی بازیکنان ندارم اما در بسیاری موارد بی دلیل کارت می‌گیریم. ما مجبور بودیم که از این بازیکنان استفاده کنیم زیرا انتخاب دیگری نداشتیم. قبول دارم که بازیکنان دو اخطاره‌ام بیشتر مراقب بودند.
سرمری پرسپولیس درباره محرومیت بازیکنانش برای دربی تصریح کرد: ما بازیکن محروم نداریم، فقط غلامرضا رضایی در این بازی مصدوم شد که نمی‌دانم به بازی دربی می‌رسد یا خیر.
دنیزلی درباره عملکرد ضعیف ایمون زاید گفت: ما باید در چنین شرایطی به این بازیکنان فرصت بدهیم. اگر نخواهیم از این بازیکنان در این مواقع استفاده کنیم چه زمانی باید به آنها میدان بدهیم. هاشمیان در ایران نیست. نوروزی هم به تازگی از مصدومیت بهبود یافته است. مجبور بودیم که از این بازیکن استفاده کنیم.
وی درباره پیاده شدن تفکرات کریمی در میدان خاطرنشان کرد: این جور بازیکنان همیشه در چشم هستند و همه نگاه‌ها به سمت آنهاست. حرکات کریمی بیشتر به چشم می‌خورد.

قدیمی 01-30-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض در روبین‌کازان هر بازیکنی بهتر باشد بازی می‌کند

در روبین‌کازان هر بازیکنی بهتر باشد بازی می‌کند
حقیقی: عملکرد معمارزاده ارتباطی به من ندارد
خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال روبین کازان روسیه گفت: عملکرد معمارزاده ارتباطی به من ندارد و بار دیگر تاکید می کنم که با وی اختلافی ندارم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا حقیقی پس از تساوی بدون گل پرسپولیس برابر ذوب آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شانس با پرسپولیس یار نبود که بازی مساوی شد و دوست داشتم پرسپولیس پیروز شود. من همیشه دلم با پرسپولیس است.
وی ادامه داد: در روبین کازان ۴۵ دقیقه بازی کردم و تجربه خیلی خوبی بود و همه چیز عالی است. باید با بزرگترین دروازه‌بان‌ها رقابت کنم؛ دروازه‌بان‌هایی که صاحب سبک هستند.
حقیقی در مورد عملکرد ضعیف معمار‌زاده در پرسپولیس گفت: عملکرد معمارزاده به من چه ربطی دارد؟ برای هزار و یکمین بار می‌گویم که هیچ اختلافی با معمارزاده ندارم و از صمیم قلب برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.
دروازه‌بان روبین کازان در مورد شرایط این تیم گفت: در آن تیم اینگونه نیست که بازیکنی با حرف زدن بازی کند. هرکسی بهتر باشد بازی می‌کند.
وی در مورد غیبتش در دیدار با استقلال گفت: دوست داشتم در دربی باشم اما حسرت نمی‌خورم. هواداران باید دست به دست هم بدهند تا دربی را پرسپولیس ببرد.

قدیمی 01-30-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض اشتباهات ترکی بزرگتر از داوران معمولی است

اشتباهات ترکی بزرگتر از داوران معمولی است
سیار: ترکی یک پنالتی بی‌مورد برای استقلال گرفت/ او پنالتی تراکتورسازی را ندید
خبرگزاری فارس: کارشناس داوری فوتبال گفت: محسن ترکی یک پنالتی تراکتورسازی را ندید و یک پنالتی بی‌مورد برای استقلال گرفت.

پرویز سیار در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد نحوه قضاوت محسن ترکی در بازی استقلال و تراکتورسازی اظهار داشت: محسن ترکی یک داور بسیار شجاع و با شرافت و بی‌نهایت مورد اعتماد جامعه داوری است. او از جمله داوران تحصیلکرده است و تصمیماتی می‌گیرد که شاید از هر 10 داور ما یکی جرات داشته باشد آن تصمیم‌ها را بگیرد.
وی ادامه داد: ترکی در نیمه اول برای استقلال پنالتی گرفت که به هیچ عنوان پنالتی نبود. توپ به دست حاج صفی نخورد. من این صحنه را 10 بار دیدم اما بر فرض هم اگر نظر ترکی درست باشد و توپ به دست بازیکن تراکتور خورده باشد، این صحنه پنالتی نبوده زیرا حاج صفی در حال سقوط و افتادن بود و دستش را برای حفظ تعادل خود باز کرده بود نه برای مهار توپ با دست. ترکی در این صحنه مرتکب اشتباه شد.
این کارشناس داوری در مورد نیمه دوم گفت: به عقیده بازیکن استقلال روی مهاجم تراکتورسازی مرتکب خطا شد و این صحنه یک پنالتی صد در صد بود که باز هم ترکی این پنالتی تراکتورسازی را ندید. ترکی داور بسیار خوبی است اما گاهی اشتباهاتش بسیار بزرگتر از داوران معمولی ما است.

قدیمی 01-30-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض از هوار شکایت کردیم

از هوار شکایت کردیم
ابراهیم‌زاده: قصد جذب چند بازیکن را داشتیم اما با همین شرایط می‌توانیم بهتر شویم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: ما در نیم فصل قصد جذب چند بازیکن را داشتیم که این امر محقق نشد اما با همین شرایط نیز می‌توانیم بهتر شویم.

به گزارش خبرگزاری فارس، منصور ابراهیم‌زاده پس از تساوی بدون گل ذوب‌آهن برابر پرسپولیس عنوان کرد: همیشه بازی کردن در آزادی دو موضوع به همراه دارد یکی انگیزه‌ای که به بازیکنان می‌دهد و دیگر اینکه تیم حریف پرسپولیس باشد که این انگیزه را دو برابر خواهد کرد. ما می‌دانستیم که پرسپولیس هجومی بازی می‌کند این تیم قبل از دنیزلی نیز چنین روالی را داشت.
وی ادامه داد: می‌دانستیم که پرسپولیس در ۱۵ دقیقه ابتدایی هر نیمه و در یک ربع پایانی هجومی بازی می‌کند و با نفرات بیشتری حمله می‌کند همین امر باعث می‌شود که فضاهای زیادی در کنار زمین به وجود آید و فرصت‌هایی را به دست آوردیم که متأسفانه نتوانستیم به گل تبدیل کنیم.
ابراهیم‌زاده با اشاره به مشکلات تیم ذوب‌آهن خاطرنشان کرد: مشکلاتی داریم که می‌تواند تأثیر روحی و روانی روی بازیکنان بگذارد اما این بازی نشان داد که بازیکنان تفکر تیمی دارند.
سرمربی ذوب‌آهن در مورد عدم حضور تیمش در بازی برابر پرسپولیس تصریح کرد: حضور شما دوستان جهت اطلاع‌رسانی است و بازیکنان من هم یک نوع اطلاع‌رسانی را مدنظر گرفتند و نامه نوشتند، شاید من موافق این موضوع نبودم اما به هر حال آنها برای اطلاع‌رسانی چنین امری را انتخاب کردند.
وی افزود: روز پس از بازی ریکاوری یکی از مهم‌ترین اقدامات است ما پس از بازی با ملوان چنین کاری نکردیم و همین امر باعث شد که در نیمه اول خوب ظاهر نشویم اما در نیمه دوم بهتر عمل کردیم.
ابراهیم‌زاده درباره اینکه قرار بود تیمش برابر پرسپولیس قرار نگیرد، گفت: پس از اینکه بازیکنان اعتراض خود را اعلام کردند هیئت رئیسه جلسه‌ای تشکیل داد و صحبت‌های بازیکنان را شنید که در نهایت قرار شد در این دیدار حاضر شویم. تبریک می‌گویم که قرار است کارخانه ذوب‌آهن در سه روز آینده وارد بورس شود و مشکلات ما را برطرف خواهد کرد.
سرمربی ذوب‌آهن در خصوص اینکه علی کریمی در ۲۰ دقیقه پایانی بازی رها شده بود، عنوان کرد: اینگونه نبود که کریمی را آزاد بگذاریم. همیشه دسوزا با او بود و هر موقع که پا به توپ می‌شد به سمت او حرکت می‌کرد. همانطور که دیدید بازیکنان ما سدی محکمی برای کریمی بودند هرچند که این بازیکن با زیرکی و هوش خود و برخی اشتباهات بازیکنان خطرهایی را روی دروازه ما ایجاد کرد.
وی درباره اینکه محمد قاضی تنها مهاجم این تیم بود، گفت: در تیم پرسپولیس نیز شکوری زیاد نفوذ نمی‌کرد و پرسپولیسی‌ها هم در ابتدا ترس داشتند. بازیکنان ما برخی اوقات در انتخابات خود دچار مشکل می‌شوند و نمی‌تواند خوب تصمیم بگیرند که امیدوارم این روند در ادامه تکرار نشود.
سرمربی ذوب‌آهن درمورد روند رو به رشد این تیم خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا ذوب‌آهن به رده‌های بالاتر صعود کند اما در ابتدا به آرامش نیاز داریم. ما قرار بود در نیم فصل بازیکن اضافه کنیم اما چنین اتفاقی رخ نداد ولی با همین شرایط می‌توانیم بهتر شویم .
ابراهیم‌زاده در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه قرار است هوار ملامحمد به تیم اربیل عراق بپیوندد، گفت: هوار ۲ سال با ما قرارداد دارد و به همین دلیل باشگاه ذوب‌آهن از او شکایت کرده است.
وی در پایان در خصوص دیدار پلی ‌آف قهرمانان آسیا برابر استقلال گفت: بازی کردن در هر ۴ روز مشکلاتی را برای ما به وجود می‌آورد اما برای استقلالی‌‌ها چنین مسئله‌ای وجود ندارد چون آنها بازیکنان لازم را در نقاط مختلف در اختیار دارند. با تمام این مسائل به نظرم ذوب‌آهن در آسیا بهتر عمل خواهد کرد.

قدیمی 01-31-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دنیزلی: از بازیکنان راضی ام اما از نتیجه راضی نیستم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اولین بازی بود که از عملکرد بازیکنانم راضی هستم اما از نتیجه هیچ رضایتی ندارم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پس از دیدار تیم های پرسپولیس و ذوب آهن از هفته بیست و سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: امروز براي اولين بار بود كه از انگيزه تيم، تلاش و خواستن بازيكنان راضي هستم. شايد اين نخستين بار باشد كه نه گلي به ثمر رسانديم و نه گل خورديم، ولي بسياري از تفكرات و انتظاراتي كه داشتيم حاصل شد اما تنها چيزي كه به آن دست پيدا نكرديم، رسیدن به گل بود.
وی افزود: گاهي از پاس‌ها و ضربه‌هاي نهايي به درستي استفاده نكرديم اما اين مسئله چندان مهم نيست. ما انتخاب‌هاي زيادي نداريم زيرا بازي‌ها هر چهار روز يك بار برگزار مي‌شود و بايد با 13 ـ 14 بازيكن پشت سر هم اين بازي‌ها را برگزار كنيم.
مصطفی دنیزلی در خصوص عملکرد حسین هوشیار تصریح کرد: دروازه‌بان‌ها را زياد تعويض نمي‌كنم زيرا پست دروازه‌باني پستي نيست كه بتوان در آن تغييرات زيادي را انجام داد. تا جايي كه امكان داشته باشد بايد از يك دروازه‌بان به صورت مداوم استفاده كنيم مگر اينكه خود دروازه‌بان باعث بشود تا اين تصميم را تغيير دهيم. با وجود اينكه اين اولين بازي هوشيار بود اما از نظر من عملكردش موفقيت‌آميز بود.
سرمربی پرسپولیس درباره بازيكنان دو اخطاره سرخپوشان در اين بازی و احتياط آنها برای بازی بعدی گفت: هميشه به موضوع كارت اشاره مي‌كنيم، كارت‌هايي كه گرفتن آن لازم باشد، مشكلي ندارد اما كارت‌هايي كه نياز نباشد و بي‌دليل گرفته شود مورد توجه من نيست و چون انتخاب زيادي نداريم مجبوريم تعدادي از بازيكنان دو كارته را براي حضور در زمين انتخاب كنيم و به همين دليل بازيكناني كه دو كارت داشتند در اين بازي مراقب بودند. براي بازي بعدی بازيكن محروم نداريم ولي براي رضايي مصدوميتي ايجاد شد كه البته هنوز نمي‌دانم آخرين وضعيت او چگونه است.
دنيزلي در مورد زاید، مهاجم این تیم افزود: اگر امروز به او فرصت نمي‌دادم فرصت ديگري پيش نمي‌آمد كه بازي كند. وحيد هاشميان در ايران نيست و هادي نوروزي نيز تازه از مصدوميت رها شده است و به همين دليل او هنوز آمادگی بدني براي 90 دقيقه بازي را ندارد، از همين رو بايد در اين بازي‌ها عملكرد اين بازيكنان را ببينيم چگونه است.
سرمربی قرمزپوشان در خصوص علی کریمی گفت: از بين بازيكنان، افرادي هستند كه بيشتر مورد توجه‌اند و كيفيت و هوش كريمي به اندازه‌اي است كه مي‌تواند بیشتر به چشم بیاید.
دنيزلي در پایان ادامه داد: درباره داوري چندان صحبت نمي‌كنم اما گفتم كه از انگيزه بازيكنانم در اين بازي راضي بودم ولي از نتيجه راضي نيستم و نمي‌توانستم كه راضي باشم، اگر مي‌باختيم هم همين حرف‌ها را بیان می کردم.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
قدیمی 02-01-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید هفته 24 ليگ برتر

• پنج‌شنبه 13 بهمن
  • 15:30
  • مس سايپا داور- سید مهدی سید علی-محمدرضا امینی-محمدرضا غنو-رحیم مهرپیشه- ناظر:فریدون اصفهانیان
  • صباي قم مس سرچشمه -محمد کمانی-داود رفعتی-محبت رضایی تبار-رضا عادل- ناظر:جواد تقی پور
  • ذوب آهن شاهين -البرز حاجی پور-مجید ویشگاهی-مصطفی فراهانی-حمید حاج ملک-ناظر:عبداله با عزم
  • 18:00
  • استقلال پرسپوليس -علیرضا فغانی-حسن کامرانی فر-رضا سخندان-سعید بخشی زاده-ناظر:یداله سلیمانی
  • جمعه 14 بهمن
  • 15:00
  • شهرداري تبريز فولاد -اشکان خورشیدی-مسعود فرح نیا-بهرام نقوی-سعید فتاحی-ناظر: نوید مظفری زاده
  • داماش گيلان سپاهان -محمدرضا اکبریان-رسول فروغی-تورج عیوض محمدی-محمد ملکی-ناظر:حاتم بک پور
  • نفت تهران تراکتورسازي -سعید مظفری زاده-علی میرزابیگی-سعید قاسمی-محمدرضا فغانی-ناظر: غلامرضا بهروان
  • فجر سپاسي راه آهن -احمد صالحی-مرتضی کریمی-قهرمان نجفی-پیمان فرخی مهر-ناظر: صفدر احمدی
  • 16:00
  • نفت آبادان ملوان -حسن زرگر-صادق نوری-حسن سنجری-موعود بنیادی فر-ناظر: غلامرضا سلیمانی

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...

ویرایش توسط mohammad.90 : 02-01-2012 در ساعت 11:42 AM
قدیمی 02-01-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کنفرانس خبری قبل از دربی

مصطفی دنیزلی:استقلالی ها بهانه غیبت بازیکنانشان را نیاورند/می خواهم از رقابت فردا خوشحال بیرون بیایم/نگران نحسی سیزده نیستم
مصطفی دنیزلی می‌گوید فردا داربی متفاوتی میان پرسپولیس و استقلال برگزار می‌شود و بازی‌های قبلی دیگر تمام شده است. سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر استقلال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر گفت:« حال و هوای بازی‌های داربی همیشه متفاوت است. در زمانی که در پرسپولیس بودم، بازی با استقلال همیشه خوب از آب درمی‌آمد. حالا بعد از یک مدت زمان طولانی دوباره مقابل این تیم قرار می‌گیرم.»
وی درباره استقلال گفت:« آن‌ها از ابتدای سال روند خوبی را داشتند و الان هم در رتبه نخست جدول هستند. ما هم می‌خواهیم هر روز که می‌گذرد، پله‌های ترقی را بیشتر طی کنیم و چه از نظر تاکتیکی و بدنی و چه از نظر جایگاه‌مان در جدول به آن چیزی که می‌خواهیم برسیم. استقلال و پرسپولیس تیم‌های پیشرو فوتبال ایران هستند. ما می‌خواهیم از رقابت فردا با خوشحالی بیرون بیاییم اما از آن مهم‌تر این است که فوتبال دوستان ایرانی یک فوتبال زیبا را ببینند.»
دنیزلی درباره غیبت تعدادی از بازیکنان استقلال در بازی فردا گفت:« ما هم کم و بیش بازیکنانی که مشکل داشته باشند داریم. اما وقتی تیمی می‌تواند 11 نفر درون زمین بفرستد، دیگر نباید عذری باقی بماند. در حال حاضر سه، چهار بازیکن مصدوم داریم. مازیار زارع، دو روز با تیم تمرین نکرده و غلامرضا رضایی و حمیدرضا علی‌عسگر هم آسیب دیده‌اند.»
وی در پاسخ به این سوال که پرسپولیس از زمان آمدن شما روند پرفراز و نشیبی را طی کرده، فردا چه نتیجه‌ای به دست خواهید آورد گفت:«فکر می‌کنم فردا روند‌مان صعودی باشد. قطعا کسب نتیجه در بازی مهم است، اما تیمی که می‌خواهد نتیجه را به دست بیاورد، باید در ابتدا یک فوتبال خوب ارائه کند.»
خبرنگاری از سرمربی پرسپولیس پرسید سرخ‌پوشان در چهار بازی قبلی بازی را به استقلال واگذار کردند که دنیزلی در پاسخ گفت: «آن داربی‌ها دیگر تمام شده. فردا روز جدیدی است و این بازی با تمام بازی‌های قبل فرق می‌کند.»
دنیزلی در پاسخ به این سوال که روز اولی که آمده بودید از پیروزی مقابل استقلال صحبت کردید. حالا هم از این موضوع صحبت می‌کنید؟ گفت: «حالا خیلی زمان زیادی به داربی نمانده و فردا ساعت هشت شب مشخص می‌شود که ما بازی را می‌بریم یا استقلال. طبیعی است که همان طور که من می‌خواهم فردا استقلال را ببرم، مربی استقلال هم به دنبال پیروزی در این بازی است. از هواداران پرسپولیس می‌خواهم که فردا در کنار تیم‌شان باشند.»
مصطفی دنیزلی در ادامه درباره زمان برگزاری بازی و اینکه بهتر نبود این دیدار دو ساعت زودتر برگزار می‌شد گفت: «مطمئنا سرمای هوا روی تعداد تماشاگرانی که به ورزشگاه می‌آیند، تاثیر می‌گذارد اما امکان دارد که این بازی را به این علت ساعت 6 گذاشته باشند که در روز پنجشنبه هم که یک روز کاری است، برخی از مردم هنوز سر کارشان هستند و بتوانند بعد از کار به بازی برسند. البته خیلی نباید روی این موضوع تکیه کرد چرا که بازی‌های اروپا معمولا در شب انجام می‌شود. ضمن اینکه فکر نمی‌کنم بین ساعت 4 تا 6 درجه سرما زیاد تفاوت بکند. »
وی در پاسخ به این سوال که شما گفته بودید 5 هفته برای رساندن پرسپولیس به شرایط واقعی خود زمان می‌خواهید و حالا 6 هفته از حضورتان گذشته گفت:« در 6 بازی قبل بیشتر از همه بازی‌ها در دیدار ذوب آهن از نمایش تیمم راضی بودم. در دو دیداری که پیروز شدیم، در قسمت‌هایی از بازی، از عملکرد تیم رضایت داشتم. »
دنیزلی در ادامه با اشاره به اینکه هیچ وقت نتیجه مساوی او را راضی نمی‌کند گفت: «در تمام تیم‌هایی که مربی‌گری کرده‌ام و در همه سطوح هیچ وقت به مساوی راضی نبوده‌ام. ما نمی‌توانیم برای مساوی برنامه‌ریزی کنیم. تیم‌های بزرگ هیچ وقت به تساوی فکر نمی‌کنند. »
خبرنگاری درباره مسائل مربوط به داوری بازی و احتمال اشتباه داور پرسید که دنیزلی در پاسخ گفت: «من درباره همه چیز با بازیکنانم صحبت می‌کنم و داوری هم جزو این مسائل است. اینکه چند سال است که داربی را داوران ایرانی قضاوت می‌کنند، نمی‌دانم اما وقتی این موضوع را فهمیدم خیلی خوشحال شدم چرا که داوران ایرانی از اطلاعات و تجربه کافی برخوردار هستند و قطعا اشتباه هم خواهند داشت چرا که داوری یک شغل سخت است و در این میان ممکن است اشتباه داور به سود ما باشد یا به ضرر ما. برای اینکه بازی خوبی شاهد باشیم، داور هم مسئولیت‌های مهمی بر عهده دارد. تنها انتظار من از داور این است که ریتم بازی را پایین نیاورد و در آوانتاژها دقت کند. »
دنیزلی در پاسخ به این سوال که فردا روز سیزدهم ماه است و نگران نحسی این روز نیستید گفت:« خیر. خیلی به این طور مسائل و شانس و این جور چیزها اعتقاد ندارم اما روز سیزدهم فقط برای ما نیست بلکه برای استقلال هم خواهد بود.»

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 02-02-2012
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پرسپولیس برد
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)