بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > تغذیه

تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #8  
قدیمی 02-14-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

نقل قول:
اقا مشکلمون نمک و چربی و حتی مواد نگهدارنده هم نیست چون بخوای نخوای توی کوفت و زهرمارای دیگه هم هست
فقط توی کالباس گوشت الاغ نریزن
توی کالباس دل و روده چرخ شده ی حیوان رو نریزن و آت و آشغالای ارزون .

و من میگم احتمالا مارکهای معروف آت و آشعالش خیلی کمتره ولا مضرات کلی سوسیس کالباس شامل چربی و نمک و مواد نگهدارنده رو همه شون حتما دارند.

گوشت الاغ نیست ولی گوشت گربه هست:دی
من دوستم مهندسی صنایع غذایی میخونه میگه کالباس و اینا خیلی دوست داشتم ولی وقتی رفته از نزدیک دیده با دل و روده مرغ و سنگدون مرغ و.....، کالباس و این چیزا درست میکنن دیگه نمیخوره.
__________________


پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از FereShteH به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها