بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > دانشگاه ها > آموزش زبانهای خارجی

آموزش زبانهای خارجی در این تالار مباحث مرتبط با اموزش زبانهای خارجی قرار میگرد و در صورت جذب شدن کاربران متبحر سوالات شما پاسخ داده خواهد شد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-15-2012
مهرگان آواتار ها
مهرگان مهرگان آنلاین نیست.
مدیر تالار انگلیسی

سپاسها: : 3,750

4,670 سپاس در 1,282 نوشته ایشان در یکماه اخیر
مهرگان به Yahoo ارسال پیام
Smile تلفظ در زبان انگلیسی - چکار کنیم که مثل یک native باشیم؟

آقا من کاملا موافقم !

با همه چیزایی که نوشتید.

یه چیزی یادم آمد تا براتان تعریف کنم ! آقا ما مپه نرفته بودیم خارج ! فروشنده تو فروشگاه هندی بود و کوردی و فارسی و عربی نمیدانست، منو انداختن جلو گفتن برو حالیش کن ما ارز نداریم، جنسامون اینجا باشه تا بریم چینج کنیم و بیایم.
نمیدانم تا به حال تجربه صحبت با یک اجنبی رو داشتید یا نه، اما خیلی خیلی خیلی خیلی لذت بخشه وقتی میبینی میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی . . .
انگلیسی رو با لهجه هندی حرف میزد، اما اعداد رو بلد بود کوردی بگه که فارسیشم همون میشه. ازش پرسیدم (اول نمیدانستم فارسی بلد نیست): then you can speak Farsi? گفتش که نه، و بعد پرسید ایرانی هستید؟ ما هم افتخار گفتیم بلـــــــــــــــــه !
ازمان میخواست دو دقیقه صبر کنیم، این فیلمای هندی را دیدید؟ انگشت اشاره رو میگیرن جلوی صورتشان و سرشان رو تکان میدن ! اونظوری میکرد و میگفت: two minutes. عدد two رو /دوو/ تلفظ میکرد!
خلاصه خیلی جالب بود، ما هم (منحصرا من !) جو گیر شده بودم و هر چی تعارف خودمون رو انگلیسی بهش تحویل دادم: sorry, we bothered you, tnx a lot, have nice time, good luck و.....
از تو کشوش یه دانه آدامس به من داد !

برای صحبت کردن با یک خارجی، جدا از تلفظ و زبان و کلا این چیزا، boddy language هم خیلی مهمه !

خب دیگه چقد نوشتم !

برای تقویت تلفظ به نطرم آدم از فیلمای هری پاتر شروع کنه. من خودم خیلی بریتیش دوست دارم.

برچسب ها
american english accent, british english accent, لهجه امریکایی, نکات مهم تلفظ انگلیسی, نکاتی برای تلفظ انگلیسی, چگونه مانند یک native, آموزش زبان انگلیسی, انگلیسی آمریکایی, انگلیسی امریکایی, بهبود تلفظ انگلیسی, دانلود فایل آموزش لهجه امریکایی, صحبت کردن انگلیسی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)