بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 06-07-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر

چهارشنبه 1391/03/17 20:10

امير قلعه‌نويي:
از زحمات مظلومي تشکر مي‌کنم

سرمربي استقلال گفت که در تيم فوتبال استقلال بايد منافع مردم در نظر گرفته شود و بيش از هر چيز هيات مديره، بازيکنان و ساير افراد بايد دل‌هاي شان را به هم نزديک کنند.

امير قلعه‌نويي که امروز (چهارشنبه) قرارداد خود را امضا کرد، اظهار کرد: امروز قراردادم را امضا کردم در هفته‌هاي گذشته چند جلسه داشتيم و صحبت‌هايي رد و بدل شد. طبيعتا هيات مديره و مديرعامل خواسته‌هايي داشتند و بر اساس آن نشست‌هايي برگزار کرديم. از آن‌جايي که استقلال تيم مهمي است و برند و پتانسيل خودش را دارد، بر اساس همان توقعي که وجود دارد کار مي‌کنيم و اميدوارم لطف خدا و اهل بيت شامل شود و بتوانيم توقع مردم را برآورده کنيم.

او با اشاره به حضور مظلومي در استقلال نيز گفت: از زحمات پرويز مظلومي تشکر مي‌کنم که بسيار تلاش کرد که زحمات زيادي را کشيد چه در زماني که براي استقلال کار کرد و چه در گذشته. اميدوارم از تمام سرمايه‌ها استفاده کنيم و همه به هم کمک کنيم تا بتوانيم جوابگوي مردم باشيم.

سرمربي استقلال درباره توقعاتي که از اين تيم مي‌رود گفت: طبيعتا اين تيم يک ستاره دارد و آن ستاره همان استقلال است و تمام کارها بايد بر اساس منافع مردم و در اين چارچوب انجام بشود. از من قلعه‌نويي تا ساير افراد بايد دنبال خواست مردم باشيم. طبيعتا استقلال با توانايي‌ها و برندي که دارد توقع از آن بالاست و اين مساله را قبول دارم و تيمي که در سه جام شرکت مي‌کند بايد به نحو احسن کار کند هرچند قهرماني دست خداست ضمن اين که ما، هيات مديره و بازيکنان بيش از هر چيز بايد دل‌هاي‌مان را به يکديگر نزديک کنيم تا بتوانيم نتيجه بگيريم.

او هم‌چنين با اشاره به حضور فصل گذشته‌اش در تراکتورسازي تبريز گفت: جا دارد از زحمات مردم آذربايجان تشکر کنم. سال بسيار خوبي را در آذربايجان سپري کردم و هميشه آن‌ها در قلب من خواهند بود. حضورم در تراکتورسازي يکي از سال‌هاي خوب زندگي من بود و هيچ گاه ورزشگاه يادگار امام (ره) را فراموش نمي‌کنم.

امير قلعه‌نويي هم‌چنين درباره اقدامات استقلال در فصل نقل و انتقالات نيز گفت: به هر حال با بودن افرادي مانند فتح‌الله‌زاده، اميري و نظري توقع مي‌رود که بازيکنان خوبي جذب شوند. تا کنون از بازيکناني که گفتيم 5 نفر آن‌ها جذب شدند.

او درباره حضور رحمتي و جباري در استقلال نيز گفت: روز گذشته با رحمتي ناهار خورديم و هيچ مشکلي وجود ندارد. من براي تسويه حساب شخصي نيامده‌ام. هر مربي افکار تاکتيکي خاص خودش را دارد و هر که در اين چارچوب قرار داشته باشد را نگه مي‌داريم و نبايد سرمايه‌سوزي کنيم. روز گذشته جلسه خوبي با رحمتي داشتيم و اگر هم مشکلي وجود داشت برطرف شده است.

او درباره فهرست مازاد استقلال گفت: طبيعتا تيمي که قهرمان مي‌شود يا سقوط مي‌کند، جابه‌جايي‌ها را در خود خواهد داشت و ما هم از اين قاعده مستثني نيستيم. اسامي اين بازيکنان را به فتح‌الله‌زاده داده‌ايم.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)