بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 01-26-2013
مستور آواتار ها
مستور مستور آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Oct 2012
محل سکونت: همین دور و برا
نوشته ها: 1,517
سپاسها: : 2,207

2,346 سپاس در 1,420 نوشته ایشان در یکماه اخیر
مستور به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر



شام:
سیب زمینی شکم پر



موادلازم:

سیب زمینی درشت 4 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مربا خوری سر صاف (در صورتی که می خواهید نمکی تر باشد بیشتر استفاده کنید)
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری سر صاف (در صورتی که می خواهید تند نباشد کمتر استفاده کنید)
سس تند 1 قاشق غذا خوری (اختیاری)
(می توانید از سس تبسکو و یا دیگر انواع سس های فلفل استفاده کنید)
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری خوری سر صاف (اختیاری)
بیکن ریز خرد شده ا لیوان
(بیکن گوشت دودی شده است که در فروشگاه های پروتئینی بصورت وکیوم موجود است ولی به جای آن از ژامبون دودی فیله، مرغ و یا بوقلمون نیز می توان استفاده کرد)
گوجه فرنگی متوسط 1 عدد (ریز خرد شده)
پیاز 2 قاشق غذاخوری سر پر (ریز خرد شده)
پنیر چدار رنده شده 1 لیوان (می توان از پنیر گودا، بوترکیزه، ماتزارلا نیز استفاده کرد)
خامه 2/1 لیوان (اختیاری)



طرزتهیه:
سیب زمینی ها را خوب شسته و با پوست در فر بپزید.
( سیب زمینی ها را در فر با درجه 220 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 75 دقیقه قرار دهید، این زمان بسته به درشتی و جنس سیب زمینی متغییر است و باید تا زمانی که مغز سیب زمینی پخته شود ادامه یابد)
سپس هرکدام از سیب زمینی ها را به دو نیم تقسیم کرده ( از آن وجهی که طول بیشتری و عرض کمتری دارد) و داخل آنها را خالی کنید (3/2 از آن خالی شود و 3/1 آن به پوست باقی بماند و مواظب باشید پوست سیب زمینی ها پاره نشود)
روغن مایع، نمک، فلفل، پودر سیر و سس تند را مخلوط کرده به وسیله یک برس شیرینی پزی (و یا دستمال کاغذی) داخل و خارج سیب زمینی ها را آغشته به مخلوط کنید.
تهیه مواد داخل سیب زمینی ها: گوجه فرنگی خردشده، پیاز خرد شده و بیکن خرد شده (اگر از گوشت دودی که خام است استفاده می کنید کمی آنرا تفت دهید ولی اگر از ژامبون یا بیکن فرآوری شده آماده مصرف استفاده می کنید لازم به پخت آن نیست) را مخلوط کرده داخل سیب زمینی ها می ریزید سپس روی آنها پنیر ریخته داخل فر با حرارت 220 درجه به مدت 10 دقیقه قرار می دهید تا مواد درون سیب زمینی ها جا افتاده و پنیر روی آن برشته و طلایی شود.
هنگام سرو کردن می توانید روی آنها را با خامه تزئین کنید.



پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از مستور سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها