بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #10  
قدیمی 03-16-2013
LolliPop آواتار ها
LolliPop LolliPop آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش عکس و تصاویر
 
تاریخ عضویت: Jul 2008
محل سکونت: خوزستان
نوشته ها: 516
سپاسها: : 9

71 سپاس در 34 نوشته ایشان در یکماه اخیر
LolliPop به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض



چای ترش و خواص مفید آن




چای ترش یکی از نوشیدنی‌های مناسب برای کسانی است که می‌‌خواهند جایگزین مناسبی برای چای پیدا کنند.در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته ‌اند، چای قرمز یا چای ترش که به آن چای مکه هم می‌گویند، به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه ‌ای که دارد، جایگاه مهمی‌را به خود اختصاص داده است.

شما می‌توانید آن را با کمی‌عسل به صورت شربت استفاده کنید یا با آب سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید. ترشی آن و شیرینی سیب به خوبی با هم سازگار می‌شوند.



.....................................



خواص چای ترش


دم کرده این گیاه کاهش‌ دهنده فشار خون، خنک‌کننده بدن، رقیق و تصفیه ‌کننده خون، کنترل‌ کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام ‌بخش است و برعکس چای که باعث دفع آهن می‌شود، چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به‌شمار می‌آید.


....................................



طریقه مصرف



افرادی که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، می‌‌توانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگ‌‌های چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش روی آن بریزند و سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل کنید.مصرف دم کرده چای ترش بیش از چای معمولی بر پرفشاری خون افراد دیابتی موثر است.
بر اساس یافته‌های یک پژوهش ارائه شده در کنگره بین المللی طب سنتی و مکمل، مصرف دم کرده چای ترش به طور معنی داری نسبت به چای معمولی بر پر فشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است.دم کرده این گیاه کاهش‌ دهنده فشار خون، خنک ‌کننده بدن، رقیق و تصفیه ‌کننده خون، کنترل‌‌کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفراوی و همچنین آرام ‌بخش است.


..........................................



دیابتی‌ها بخورند
چای قرمز یا چای ترش در نقاط مختلف دنیا با نام‌های متفاوتی خوانده می‌شود. این گیاه و محصولات آن در ایران به نام‌های چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می‌شود. یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد.

در هند از دانه‌های این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می‌شود و دانه‌های آن غنی از چربی و پروتئین است.دم کرده برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس است.از پودر آسیاب‌شده کاسبرگ آن می‌توان به عنوان طعم دهنده در کیک، شکلات و بستنی نیز استفاده کرد.

__________________




" لحظه های خالی از یاد خدا را شیطان پُر میکند "





خواص خوراکیها






پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 08:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها