بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار علمی

اخبار علمی در این بخش اخبار علمی قرار خواهند گرفت توجه کنید که مقالات علمی با اخبار علمی متفاوت هستند و تالار جداگانه ای برای مقالات علمی وجود دارد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #34  
قدیمی 04-09-2013
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دستاورد دانشمند ایرانی در درمان چاقی با شناسایی سلولهای تنظیم اشتها

دستاورد دانشمند ایرانی در درمان چاقی با شناسایی سلولهای تنظیم اشتها



دانشمند ایرانی دانشگاه ایست آنجلیا موفق به شناسایی گروهی از سلولهای بنیادی مغز شده که از قدرت کنترل اشتها برخوردار بوده و می‌توانند دلیل اصلی اختلالات تغذیه مانند چاقی باشند.
دکتر محمد حاجی‌حسینی از دانشکده علوم زیستی این دانشگاه و همکارانش در آزمایش بر روی موشها دریافتند که سلولهای تانیسیت به تولید نورونهایی می‌پردازند که به طور خاص اشتها را کنترل می‌کنند.
بر اساس این یافته‌ها که در مجله Neuroscience منتشر شده، اشتها در زمان جنینی تعیین نمی‌شود.
پیش از این تصور می‌شد که سلولهای عصبی مغزی مرتبط با تنظیم اشتها به طور کلی در زمان رشد جنین در رحم تولید شده و قابل تغییر نیستند اما بر اساس این پژوهش، مدارهای عصبی کنترل اشتها ثابت نیستند و می‌توانند در صورت امکان موجب افزایش اختلالات غذایی شوند.

محققان، تحقیقات خود را بر روی هیپوتالاموس که مسوول تنظیم خواب، انرژی، اشتها، هورمون‌ها و سایر عملکردهای نظارتی در مغز است، شروع کردند و بر روی سلول‌های عصبی که انتظار می‌رفت با اشتها در ارتباط باشند متمرکز شدند. آنها با استفاده از شیوه نقشه برداری، وضعیت ژنتیکی عملکرد سلول‌های بنیادی و سلول‌های دیگر که در مراحل مختلف زندگی موشها به وجود آمده را نشان دادند.
به گفته حاجی حسینی، این کشف می‌تواند در نهایت یک راه‌حل دائمی را برای مقابله با چاقی ارائه کند اگرچه استفاده از آن در انسان تا پنج تا 10 سال آینده امکان‌پذیر نیست.
وی اظهار کرد: این پژوهش نشان داده که مدار عصبی کنترل کننده اشتها در تعداد خود ثابت نبوده و ممکن است بتوان آنها را به لحاظ عددی برای مقابله با اختلالات تغذیه دستکاری کرد.
حاجی‌حسینی همچنین اظهار کرد: گام بعدی این پژوهش، تعریف گروه ژن‌ها و فرآیندهای سلولی تنظیم کننده رفتار و فعالیت سلولهای تانیسیت است. این اطلاعات می‌تواند درک مارا از سلولهای بنیادی مغز افزایش داده و برای تولید داروهایی برای تغییر تعداد نورونهای تنظیم کننده اشتهای کارآمد مورد استفاده قرار بگیرد.
اگرچه یک راه‌حل برای کنترل اشتها وجود ندارد اما به گفته دکتر حاجی حسینی، هر گونه راه‌حل برای چاقی باید بر بخشی از مغز که در مورد اشتها تصمیم‌گیری می‌کند، تمرکز داشته باشد.
__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
148, موزه،مرجان, صدای مشاور, صدای مشاور در یزد


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها