بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #6  
قدیمی 09-04-2013
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow

بو دادن

بو دادن فرآیندی است که در آن با استفاده از حرارت مستقیم و بدون استفاده از روغن و آب (به عنوان انتقال دهنده گان حرارت)، مواد غذایی خشک و پخته می شوند.

بر خلاف دیگر روش‌های حرارت دهی و پختن خشک، بو دادن به منظور خشکاندن و پختن دانه ها(مثل گندم و شاهدانه) و مغزدانه ها(مثل پسته و تخمه) استفاده می شود.

در حین بو دادن باید دانه‌ها را کاملا" مخلوط کرد تا حرارت بصورت یکنواخت به همه آنها منتقل شود.






دانه های قهوه در حال بو داده شدن


عمل بو دادن را در ماهی تابه‌های گود و دستگاه‌های مخصوص برشته‌سازی مثل آون توستر و مایکروفر انجام می دهند.




دانه های قهوه قبل از بو دادن(۱) در هنگام بو دادن(۲) و پس از بو دادن (۳)



فرآیند بو دادن یک عملیات شیمیایی است که ترکیبات مولکولی پروتئین‌های مواد غذایی را تغییر می دهد، این عمل باعث تغییر طعم و مزه دانه‌ها و مغزدانه‌ها به شکل مطلوب می گردد.

ادویه‌ها در این فرآیند، در افزایش رایحه و عطر مواد غذایی نقش به سزایی را بازی می کنند.
کره بادام زمینی از بادام زمینی بو داده تهیه می شود.
چای خشک نیز از بو دادن برگ سبز چای حاصل می گردد.

انواع قهوه و شکلات نیز به ترتیب از دانه‌های بو داده قهوه و کاکائو تهیه می شوند.
در ایران مغزدانه‌های بو داده شده به همراه نمک طعام مثل انواع تخمه و پسته بسیار محبوب می باشد.
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
coffee, coffee roasting, home roasting coffee, فرهنگ عرب, قهوه, قهوه چیست, قهوه چطور تولید میشود, قهوه هلندی, قهوه ترک, قهوه ساز, میوه قهوه, محصولات زراعی, کافئین, کاپوچینو, انواع قهوه, اسپرسو, اطلاعات تکمیلی در مورد قهوه, دم کردن قهوه, دستور تهیه نوشیدنی های قهوه, شیر قهوه


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها