بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > مطالب آزاد

مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 06-29-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض زندگی .........

این روزها که دارند میگذرند خیلی سخت میگذرند دیگه اوضاعم مثل سابق نیست دارم احساس میکنم که یک مسئولیتی دارم یک هدفی دارم
وقتی زندگیت هدف دار هست ، یک نقطه ای مشخص داره اونوقت تمام هدف تو رسیدن به اون مطلوب هست ، همه چیز محو میشه و فقط هدفت هست که اهمیت پیدا میکنه ، وقتی هدف دار میشی دیگه محیط اطرافت برای تو مثل سابق نیست ، دیگه همه چیز برات معنی داره چون خودت داری سختی میکشی همه چیز معنی دار میشه
من معنی رو تو چشم پسری دیدم که موقع زدن قطعه پلیسه تو چشماش رفته بود و از درمانگاه برگشته بود خسته بود ولی لبخند میزد استعداد نداشت ولی تلاش میکرد ، یا تو چشمهای پسری که شبها یا روزها بیرون برای کار میرفت خودش خرج دانشگاه و پول تو جیبی خودش رو در می آورد هر چند نیاز نداشت زندگی رو تو چشم پسری دیدم که پدرش بنا هست خودش دانشگاه میره دولتی ولی بیرون برای این که هزینه یک کلاس فوق برنامه ای رو تامین کنه میره با باباش بنایی و کار میکنه ، برای خوردن یک تکه نون برنامه ریزی میکنه ، زندگی رو تو چشم تراشکاری دیدم که قبلاً خودش کارگاه داشت یک زانتیا زیر پاش بود 50 تا کارگر زیردستش بود و از صدقه سری بی تدبیری دولت با گرون شدن قیمت آهن یکدفعه ورشکست شد ، مجبور شد زمینشو بفروشه ماشینشو بفروشه ولی دوباره بلند شد یک شغلی پیدا کرد بیرون به سختی کار کرد با ماهی 1.5 میلیون درآمد دره میگذرونه تا دوباره بلند شه با 35 سال سن داره میاد تا کار با مستر کم رو یاد بگیره ، کار با اتوکد رو یاد بگیره همزمان کلاس زبان رو میگه یکبار ازش پرسیدم تا حال به خودکشی فکر کردی ؟ گفت آره تا دلت بخواد ولی تا میری یک کاری بکنی یاد بچه هات میفتی یاد این که آدمهایی هستند که بهت نیاز دارند به خاطر خودت هم که نشده به خاطر اونها باید ادامه بدی و زندگی کنی پس از دوباره شروع کرد
زندگی رو تو چشم مردی دیدم که با 48 سال سن وقتی به دختر کوچولوش یک قولی میده و نمیتونه عمل کنه داغون میشه نه مالی ها مثلاً قول میده براش یک بازی بخره ولی بازیه رو پیدا نمیکنه ، تمام تلاشش و هم و غمش این هست که بیشتر دربیاره تا پول کلاس بچه هاش دربیاد
48 سالش هست ولی یک شکلات samba آناتا به اندازه یک دنیا خوشحالش میکنه ، یا وقتی یک لانچر جدید روی موبایلش نصب میکنه
آدم لازم هست که بیرون بره لازم هست که ببینه و بشنوه همه چیز که زشت نیست همش که بدی نیست چیزهای خوب هم هست ، خوبی هم هست اراده های آهنی هم هست ، یکی رو میشناسم اسمش جمال بود اینم سنش فکر کنم چهل باشه تازه داره کار با نرم افزار رو یاد میگیره که بره تو کار cnc سفارش 2000 تا قطعه رو همین هفته پیش انجام داد ، 2000 تا قطعه اون هم بدون اشتباه ، من متوجه شدم چی من رو از زندگی راضی نگه میداره این که تا زمانی که زنده هستم بتونم مشکلی رو حل کنم
این من رو خوشحال میکنه ، کار یک مجموعه یا یک نفر رو راه بندازم ، خلقت من اصلاً بر همین اساس هست ، وقتی چیزی ایراد پیدا میکنه عصبی میشم الان کشوی میزم مثلاً ایراد پیدا کرده دیوانه دارم میشم تا درست نشه هر وقت جای خالیش رو ببینم میره رو اعصابم وقتی یک کره بادوم زمینی میخورم که ساخت داخل هست و مزه هر چیزی میده غیر از کره بادوم زمینی عصبی میشم از این بی کیفیتی عصبی میشم دوست همه چیز در غایت کمال باشه در غایت درستی همه چیز تنظیم باشه ردیف باشه کلاسه شده باشه
روی یک اصولی باشه ، برام مهم هست که وقتی با گوشیم کار میکنم هنگ نکنه یا وقتی با سیستمم کار میکنم گیر نکنه برام مهم هست که وقتی یک نفر ازم کمک میخواد بهش کمک کنم مشکلش رو حل کنم ، چون تو این دنیا که همه نه گفتن رو خوب بلدن خلاصه به هر حال باید یکی باشه که بگه آره ! باشه ! انتظار ندارم کسی بیاد برام جبران کنه ، چون دارم کاری رو انجام میدم که به خاطرش ساخته شدم ، حل مشکل ! اگر کاری رو انجام میدم به خاطر این هست که اون کار میخوام در غایت کمال انجام بشه در نهایت درستی انجام بشه وقتی میخوام چایی دم کنم بسته به اندازه قوری تایم میگیرم تا همون زمان ایده آلی که دم میکشه برش دارم ، یا شیر به اندازه 2 دقیقه با پاور 10 باید جوش بیاد ، زندگی یعنی این ، بری سراغ اون چیزی که توش احساس رضایت میکنی ! راضی هستی ! این خیلی مهم هست که آدم از زندگیش راضی باشه ، من دوست دارم از زندگیم راضی باشم
زندگی یعنی این ، اونوقت با داشته هاش میسازی و هرگز حسرت نداشته هات رو نمیخوری لااقل میگی به خودت اون کاری که خودم دوست داشتم انجام دادم کسی من رو وادار به چیزی نکرد
مطمئنم اگر گرسنه هم بشم حاضر نیستم چیزی رو بخورم که نمیخوام ، نمیخورم ! من اینطوریم ! از چشم من الان همه آدمها با ارزش هستند دیگه هیچوقت به نگاه سابق به دیگارن نگاه نمیکنم همه برای خودشون شخصیت دارند ، زندگی دارند ، البته منکر نمیشم آدم های بد هم هستند ، آدمهای خیلی بد و بدتر از خیلی بد ولی خودم نظرم این هست که خوبها بیشترند ، آره ! خوبها بیشترند

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

4 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)