بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار فرهنگی هنری

اخبار فرهنگی هنری در این بخش اخبار و موضوعات مرتبط با فرهنگ و هنر نمایشگاهها سمینارها همایشهاو.... بحث خواهند شد...

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 08-19-2008
k@vir آواتار ها
k@vir k@vir آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jun 2008
نوشته ها: 426
سپاسها: : 0

37 سپاس در 28 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نقاشی مینیاتور معراج حضرت محمد (ص) در زنجان رونمایی شد



نقاشی مینیاتور معراج حضرت محمد (ص) اثر رضا اصل نجفی‌فرد در گالری هنر فرهنگسرای امام خمینی (ره) زنجان به نمایش گذاشته شده است.


در مراسمی كه پیش از رونمایی بزرگترین نقاشی مینیاتور معراج حضرت محمد (ص) برگزار شد ، نقاشی‌هایی از طریق اسلاید برای آشنایی عموم با مقوله معراج حضرت محمد (ص) ارائه شد كه نمایش این تصاویر با توضیحات دكتر مهدی افضلی همراه بود.
وی اثر رضا اصل نجفی‌فرد را به عنوان یكی از بی‌نظیرترین آثار مینیاتور در زمینه معراج محمد (ص) قلمداد كرد و افزود: امیدواریم با حمایت مسؤولین استان شاهد به ثمر رسیدن تلاش‌های هنرمندان جوان زنجانی در عرصه هنر باشیم.
رضا اصلی‌ نجفی‌فرد كه دارای مدرك دكترای مدیریت اطلاعات از تركیه و استاد دانشگاه زنجان می‌باشد ، با جمع‌آوری گوشه‌ای از مجموعه مینیاتورهای ایران و جهان به توصیف معراج حضرت محمد (ص) از دیرباز تا به امروز پرداخت.
افضلی از زبده‌التواریخ، قصص‌الانبیاء، سیره‌النبی ، خاوران‌نامه ، روضه‌الصفا ، تاریخ شاه اسماعیل ، مخزن‌الاسرار نظامی گنجوی ، مثنوی هفت‌پیكر و هفت اورنگ عبدالرحمن جامی به‌عنوان معروف‌ترین معراج‌نامه‌ها یاد كرد و گفت: معراج حضرت محمد (ص) را حتی در بناها و معماری‌های ایرانی ، اسلامی نیز می‌توان دید.
همچنین خالق نقاشی مینیاتور معراج حضرت محمد (ص) به ایسنا گفت: هنرمندان همیشه و در همه جا مورد كم‌لطفی مسؤولین قرار گرفته‌اند كه امیدواریم در آینده شاهد حمایت آنان از این قشر باشیم.
رضا اصل نجفی‌فرد درباره‌ی مراحل كار بر روی این اثر توضیح داد: كار اجرایی این اثر به خاطر شرایط ویژه‌ای كه داشت چندین بار متوقف شد و همین امر باعث شد تا پس از ۲ سال شاهد پرده‌برداری از آن باشیم.
این هنرمند در رابطه با مشكلات این كار هم یادآور شد: از آنجا كه در خانه استیجاری ساكن بوده و فضای كافی برای خلق این اثر در اختیارم نبود، به ناچار از مسؤولین تقاضای مساعدت كردم اما توفیقی حاصل نشد و بالاجبار در همان اتاق ۴×۳ مشغول به كار شدم.
این مینیاتوریست زنجانی ضمن تقدیر از تلاش‌های دكتر مهدی افضلی در جمع‌آوری آثار مختلف تاریخی در خصوص معراج حضرت محمد (ص) افزود: در آینده‌ای نه‌چندان دور به خلق اثری در موضوع شنیدنی‌های معراج می‌پردازم كه این بار در خارج از كشور به این كار اقدام خواهم كرد.
وی ضمن ابراز گلایه از مسؤولین استان در خصوص عدم حمایت از به نمایش درآمدن این اثر، گفت: برای پرده ‌برداری از این مینیاتور و به‌نمایش درآمدن آن كه بزرگ‌ترین فرصت در عرصه هنر برای زنجان به شمار می‌رود ، با مشكلات متعددی دست به گریبان بودیم و در آخرین لحظات نیز هیچ امیدی به پره ‌برداری مطلوب از آن نداشتیم ، اما به لطف صاحب این اثر كه متعلق به مهدی موعود (عج) می‌باشد ، توانستیم بدون حمایت مسؤولین این كار را انجام دهیم.
نجفی‌فرد، حمایت از هنرمند را یك اصل مهم در شكوفایی استعداد هنرمندان بومی استان بیان كرد و اظهار داشت: تابلوی مینیاتور معراج حضرت محمد (ص) را خالصانه برای مردم خلق كردم.

خبرگزاری ایسنا
__________________
روی خواب هایم
عکس زنی بکش
که ماه را به موهایش سنجاق زده
بنویس
من خواب مانده ام
و دستی
ستاره ها را از آسمان کودکی ام
دزدیده

پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 08:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها