بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 10-16-2008
کارگر سایت آواتار ها
کارگر سایت کارگر سایت آنلاین نیست.
ادمین در لباس کارگر!
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 1,444
سپاسها: : 907

4,878 سپاس در 836 نوشته ایشان در یکماه اخیر
کارگر سایت به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض انواع کیک، نان، شیرینی، حلوا، تارت، پای و ...

چند مدل دسر جدید و خوشمزه


ککتل میوه با بستنی

مواد لازم:
شربت قند: 5/1 فنجان - پوست لیموترش: 100 گرم- آناناس کنسرو شیرین: 200 گرم- کمپوت هلو: 200 گرم- زردآلو پخته: 200 گرم- بستنی: 250 گرم- مربا: 100 گرم


طرز تهیه ککتل میوه با بستنی


این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوع است. برای سرو کردن آن از لیوان های پایه بلند استفاده کنید.
در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیمو ترش می ریزیم و با مقدار کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس، هلو، زردآلو داخل ظرف را پر می کنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار می دهیم. و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی آن قرار می دهیم.



دسر طالبی

مواد لازم:
طالبی 2 عدد- ژله 1 بسته- انگور 1 فنجان- گیلاس ترش: 1فنجان- گیلاس ترش: 1 فنجان- خامه: 200 گرم- خاک قند: 3 قاشق سوپ خوری- وانیل: نصف قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاس ها را می گیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط می کنیم و می زنیم تا فرم بگیرد.

طالبی ها را شسته و درسته پوست می کنیم و یکی را به شکل حلقه حلقه می بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار می گذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر می داریم و تخم های طالبی را خارج می کنیم دانه های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر می کنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار می دهیم و طالبی را در یخچال می گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود.

بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار می دهیم و نیم دایره های طالبی را دور آن می چینیم و خامه را در قیف می ریزیم و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزیین می کنیم و دانه های گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوب های مخصوص خلال می زنیم و آنها را اطراف طالبی فرو می بریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.


ویرایش توسط رزیتا : 04-13-2012 در ساعت 10:00 AM
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 07-01-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
Wink یک نوع دسر

مواد لازم (براي 6-5 نفر) :

زرده ي تخم مرغ 4 عددشكر 1 و يك چهارم پيمانه (200 گرم)وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري آب پرتقال 2/5 پيمانه (380 گرم)خامه ي پاستوريزه 1 پيمانه (200 گرم)ورق ژلاتين ضخيم 4 ورقرنده ي پوست پرتقال نصف قاشق چاي خوري


روش تهيه :

زرده ي تخم مرغ، شكر و وانيل را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و غليظ شود.
ورق ژلاتين را در آب سرد نرم كرده و در يك دوم پيمانه آب جوش حل كنيد.
زرده ي مخلوط شده با وانيل و شكر را با آب پرتقال مخلوط كنيد.
سپس ژلاتين حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله رنده ي پوست پرتقال و خامه را اضافه كنيد.
مايه ي كاملاً صاف و يكدست (اگر ناصاف بود از صافي رد كنيد) را در ظرف مخصوص دسر بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
پس از 4-3 ساعت كه كرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانيد.


نكته :

به جاي ورق ژلاتين مي توانيد از چهار قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد.

ویرایش توسط رزیتا : 04-13-2012 در ساعت 10:19 AM
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 07-23-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
Wink بستني شكلاتي

بستني شكلاتي


مواد لازم:


شكلات خرد شده115 گرم شير 150 ميلي ليترخامه 300 ميلي ليتركشمش 50 گرم بيسكوييت خرد شده 30 گرم گردوي خرد شده 30 گرم


طرز تهيه:


شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.

خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.

مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.

ویرایش توسط رزیتا : 04-13-2012 در ساعت 10:24 AM
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها