خوش آمد عرض میکنم خدمتتون
من سابقا در فرومی دیگر که مطلب میگذاشتم تاپیک بسیار خوبی گردآوری کرده بودم از منابع مختلف
در مورد ماهی قرمز هم در مورد اینکه ایرانی نیست و هویتی جعلی براش درست شده و هم اینکه این ماهی ها چفدر از دست ما انسانها زجر میکشند در این تنگ تنگ !
این ماهی ها با شنیدن صدای بلند تلویزیون یا تلنگری که از سر شادکامی ما به تنگ اون میزنیم در روز بارها سکته میکنه و بدن این جاندار در مقایل نور خورشید ذره ذره میسوزه
من که علاقه ای به وجود ماهی سر سفره ندارم خوشمم نمیاد اما خانواده میگیرن ...
اما علاقمند به این کار نیستم چیزیه که ارتباطی به ما نداره و مهمتر از همه که بسیار رنج میبینه حتی اگر من و شما از اون خوب نگه داری کنیم در زمان تولید تا توزیعش توی بازار ای کاش اون تاپیک رو پیدا میکردم میزدمش اینجا تا ببینین چه زوووووخی میکشه این بیچاره تا به دست ما برسه ....
یادمه یه زمانی که کوچیک بودم از فرط علاقه به حانداران و ماهیی که داشتیم اینقدر نان سنگک براش خورد کردم توی آب که عین تلیت شده بود ! ماهی بیچاره رو کشتم !
یه سیب سرخ درون کاسه ای آب و به جای تلنگری که به تنگ ماهی میزنیم چرخی به سیب در آب به نظرم خیلی زیباتر به نظر میرسه
جدای از همه ی اینا من ماهی میبینم یاد سکوت و خفقان و اینجور چیزا میفتم چیزی باشه
نه صدایی نه چیزی ....
یه جوریه !
به هر حال من مخالفم !